Ei ehkä paras ketju näille, mutta kuva naisten nilkkureista/bootseista:

Kuva
tricker's, carmina, carmina

e. carminan mokka on livenä ja luonnonvalossa paljon kaunimpaa, yhtä nättiä ei ole tullut vastaan luonnossa kuin ehkä AS:n tobacco suede.
^ Steffyt saattas olla sellaset, mistä oma nainenkin innostuis. Carminat ei ehkä sit ihan sovi tyyleihin. Mutta sopivissa kokonaisuuksissa varmasti toimii.

Jos näyttää siltä, niin kyllä nuo naisten popot voi erottaa myös omaksi threadikseen.
uros kirjoitti:
Pepe kirjoitti:Carhartt collaboissa lisäarvo tulee paremmista leikkauksista ja laadukkaammista materiaaleista (kai?).

Nyt on lähinnä onnistuttu tuomaan tuo A.P.C:n tylsyys Carharttin workwearskeneen.


Olet oikeassa - minua on aina ihmetyttänyt APC:n arvostus - onhan se varmaan kohtuu laadukasta mutta just väärällä tavalla tylsää.

Enkä todellakaan tarkoita että pitäsi olla jotain riikinkukkokamaa mutta aika harva APC-verme on oikeasti herättänyt ostohimon tunnetta.
uros kirjoitti:
Pepe kirjoitti:Carhartt collaboissa lisäarvo tulee paremmista leikkauksista ja laadukkaammista materiaaleista (kai?).

Tämä ei tuo myöskään mitään lisäarvoa, koska kaikki merkit - Prisman halvimmista alkaen, painattavat nykyisin tuotemerkin nappeihin.


No joo ei varmaan mutta silti ihan hyvännäköinen detaljikuva - ihan vain kuvana. Ja Mackintoshin kamat muuten kyllä laadukkaita, kait edelleen?

Toki oikein vitun hyvän näköiset napit ilman painatuksia parhaat. Pitää ottaa omasta kuva Grenfellistä - iGenthenkisesti pieleen mennyt ebayostos: liian iso - mutta siinä on timmit napit. Olen harkinnut että vaihtaisin ne omaan Aquascutumiin: paljon paremman näköiset ku scutumin omat.
APC:n arvostus johtunee hyvästä laadusta ja kapeista toimivista leikkauksista kohtuulliseen hintaan. Tämä yhdistettynä hillittyihin mallistoihin tekee merkin vaatteista helposti yhdisteltäviä sesongista toiseen. APC:n vaatteet eivät vanhene kovin nopeasti toisin kuin monilla muilla saman tyyppisillä merkeillä ts. ne ovat suhteellisen ajattomia.

Tylsäähän APC on, mutta näkisin tämän merkin vahvuutena. APC:lta saa melko järkevään hintaan laadukasta perusvaatetta perusmenoon. Suurimmalla osalla ei kuitenkaan ole niin massiivisia olkpäitä, etteikö kapea ranskalainen leikkaus toimisi hyvin. Toisaalta APC on monien muiden merkkien ohella nostanut hintojaan aikalailla viime vuosina.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.