Oman peacoatin vedellessä pian viimeisiään uuden hankinta on edessä. Valintana on joko St James, koska kivijalkakaupasta (Kapteenska) saa, ja joskus vaatteita on ihan kiva sovittaakin päälleen, tai U.S. Navy peacoata, mieluiten Sterlingwear of Boston -valmistetta. Yhden sellaisen hävisin evilbayssa joulun alla, vitut. Siinä meni oma joululahja!
Itselläni parin vanhemman, väljemmän takin lisäksi tällainen slimmi H&M:n A/W11-malli. Jäänyt toistaiseksi vielä käyttämättä, ja nyt huomasin että lisäkilojen myötä jo vähän tiivis rinnan ja pallean kohdalta. Muuten ihan kivan oloinen ja sopusuhtainen malli, joten mietin josko säätäisi ympärystä siirtämällä nappien kiinnitystä parilla sentillä ja ottaisi käyttöön.

Kuva
the_graduate kirjoitti:Oman peacoatin vedellessä pian viimeisiään uuden hankinta on edessä. Valintana on joko St James, koska kivijalkakaupasta (Kapteenska) saa, ja joskus vaatteita on ihan kiva sovittaakin päälleen, tai U.S. Navy peacoata, mieluiten Sterlingwear of Boston -valmistetta. Yhden sellaisen hävisin evilbayssa joulun alla, vitut. Siinä meni oma joululahja!


Mulla on tommonen Sterlingwear, mutta siinä on kyllä omaan makuun vähän turhan laatikkomallin hartiat.

Kuva

Jotain pehmeämpää peacoattia vois yrittää jossakin vaiheessa katsella.
Pistetään nyt tännekin. Viimeisen vuoden-parin aikana on tullu kokeiltua aika helvetin montaa paksua, tummansinistä peacoatia - aitopäävalmistajista bulkkikamaan. Aina on kuitenkin tökkiny joko ylimääräiset taskut, löysä/ohut kaulus, pahanlaatuinen tornileikkaus tai C-luokan materiaali.

Sitten osu vastaan Gantin pelkistetty rotsi, jossa kaikki olikin yllättäen kunnossa. Normihintaisena kallis, mut alennusmyynneissä oli kyse pakkopoistosta.

Kuva
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.