DLA kirjoitti:Vaikea toki sanoa, että mitä tästä sitten tulee, mutta alla Pepeltä tänään tulleita kuvia...

Väri ei siis ole sama kuin lopullinen valittu snuff suede, vaan joku "left over"-palanen :D

Olen useampaan kertaan jo kirjoittanut että itselläni väri vaihtui kolmeen kertaan. Viimeinen muutos tuli pyytämättä ja sanottiin vaan että tässä sun copper suede kengät, jotka ovat samanlaiset kuin tiedustelemasi tobacco ja snuff. No vituthan ne nyt samanlaiset on kun laittaa tobacco ja snuff swatchit copper kenkien viereen. Lähellä mutta eri. Espanjalainen meininki eli toisaalta ei voi olla yllättynyt. Väri kuitenkin hyvä ja myös kengät, mitä nyt kengän rakenne eli kielen paikka aika kaukana siitä mitä oxfordeissa.

Toivottavasti saatte hyvät monot. Ainakin oma suede on ihan ok kunnossa parin viikon käytön jälkeen. Vähän karvaisuutta/pillingiä on jo näkyvissä mutta kai se kuuluukin asiaan. Double rubber pohja on kylläkin saatanan kiikkerä kun ne pohjan nystyrät painaa pohjasta ulos kuin kiihottuneet nännit.
Pepe kirjoitti:The MTO group order is doing well and I expect to have it ready in about 10 days.


Että sellasta.
Onkos tästä kuulunut mitään? Eipä tästä nyt kauheesti yli kymmentä päivää mennyt, mutta aattelin että josko olis kuulunut jo.
Arisalmi kirjoitti:Onkos tästä kuulunut mitään? Eipä tästä nyt kauheesti yli kymmentä päivää mennyt, mutta aattelin että josko olis kuulunut jo.


Kymmenen päivää sinne tänne, mañana..
Viikko sinne, viikko tänne.

Nyt ei ole mitään kuulunut, mutta odotan kyllä että ennen joulua olis valmista.
Laskut lähdössä matkaan piakkoin ja kengät ensi viikolla.

Ei ihan jouluksi kotiin, mutta melkein.
Lue lisää alueelta Kimppatilaukset tai katso uusimmat viestit.