On se kyllä jännä, fragrancedirectista irtos noi Cliniquen tuotteetkin about 40% halvemmalta ku Stockalta, Sokokselta tai Kicksistä.

Pakko oli jättää tällä kertaa tukematta kotimaan kauppaa.
Nivea. Siihen oon noiden osalta aika pitkälle arkikäytössä luottanut.

Toki sit muut stickit, mm. clinique myös käytössä.

edit. nimenomaan "naisten", eli se valkonen ja hajusteeton.

Kuva
Biotherme Homme Daily Control 72h protection on tosi jees. Kevyt hajustus mukana joka jää edt:n alle kyllä. Ei jätä valkoisia jälkiä mustiin paitoihin tai keltaisia valkoisiin
Biotherm toiminu dödöissäkin tosi hyvi. Tykkään muutenki tuotteista. Myös doven dödöt mukavan mietoja ja toimii. Samoin kyseisen brändin suihkusaippua omaan mieleen.
DLA kirjoitti:Nivea. Siihen oon noiden osalta aika pitkälle arkikäytössä luottanut.


Sama. Nivealla nimenomaan noi hajusteettomat (tai lähes hajusteettomat) naisten hyllystä löytyvät perusdödöt on hyviä, miesten puolella on lähinnä kaikenlaista ällöttävää sporttilitkua jota ei vois käyttää vaikka se ei peittäiskään laatutuoksuja tehokkaasti alleen.
Vaihdoin hajumerkkiä. Tehnyt huonoja valintoja vuosien ajan kun bossi on aina lakkauttanut valitsemani sarjan deostickit lähes välittömästi ja noita EdT-pulloja on puolillaan turhankin montaa sorttia. Noh, menee ne talvella tietty Batsin kanssa kun kainalot ei kestä jytkympää tavaraa.
Mistä verkkokaupasta American Crew'ta edullisimmin? Tarve vain yhdelle purkille forming creamia, joten matalat postikulut avain onneen.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.