TODELLA kova diili. FTL ja Fez helpolla parhaita pelejä genrestä tai alustasta riippumatta viimevuosilta ja pelkästään Fezin soundtrackista kandeis maksaa (ja itse itseasias maksoinkin). Mark of the Ninja myös ihan jees.
bowtiepasta kirjoitti:TODELLA kova diili. FTL ja Fez helpolla parhaita pelejä genrestä tai alustasta riippumatta viimevuosilta ja pelkästään Fezin soundtrackista kandeis maksaa (ja itse itseasias maksoinkin). Mark of the Ninja myös ihan jees.


Jos Fez kiinnostaa, suosittelen tsekkaamaan Indie Game the Movie -dokkarin: http://en.wikipedia.org/wiki/Indie_Game:_The_Movie
Juu, tsekattu. Phil Fish on huikea hahmo! Tyypiltä löytyy kyl hyviä sitaatteja: "Gamers are the worst fucking people."

ja sit miehen nettisodasta jotain Marcus Beer-nimistä journoa vastaan:
Fish, in retaliation, tweeted that Beer is a “media leech,” a “middle-aged parasite,” an “inconsequential limey fuck,” and a “small commentator” who “ejaculate[s] vomit” and “sit[s] in judgement, masturbating.”


Sääli et miehellä paloi pinna ihmisten kanssa ja ilmeisesti Fez 2 taitanee olla jäissä parhaillaan, kun viimeksi aiheesta kuulin.
^ Moninpelinä ihan ok, yksinpelinä olis kyllä semisti puuduttava hack'n'slash jossa ei oo hetkeen ollut muuta kuin putkessa mentäviä tyhjänpäiväsiä tehtäviä.

// Tämä siis pelin alkua joitain tunteja pelanneen suusta. Myöhemmin _pitäisi_ parantua.
Se joo toimii, jopa neljä pelaajaahan tossa voi olla lokaalisti tai jopa 2+2, eli 2 eri paikasta 2 pelaajaa, tavallaan lyödään yhteen kaksi eri local co-oppia ja luodaan neljän pelaaja rymistely.

Harmittaa tosin ettei noi CPU-apurit tuu mukaan kuin ainoastaan single player-kerroilla. Kahden pelaajan kanssa olis siistiä jos olis kolmas, tietokoneen ohjaama heppu mukana.

//Ja pakko tosiaan sanoa että ehkä toi "ihan ok" oli vähän liian laimea ilmaisu, hyvä toi on co-oppina, mutta ei mitään tajuntaa laajentavaa.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.