Itsellä CT:n vuorattu grenadiini on venynyt etenkin solmun kohdalta, vaikka käyttöä on ollut suhteellisen vähän. Kyllä se jotenkin itsellä vaikuttaa, kun aamulla solmiota valitsee, vaikka samaa mieltä olenkin siitä, että käytettäviksi noita ostetaan. Vuoraamattomana foldien määrä varmaan kuitenkin tekee lisää kestoa etenkin sinne solmun kohdalle?

Edit: Olivat sitten yön aikana nostaneet foldien hintoja... 5-fold + 24£ ja 6-fold + 36£
Niin, mitä noita nyt on lukenut (kun kokemusta ei kovin paljoa ole), nini 3-foldiin kannattanee ottaa vuoraus, erityisesti jos materiaali on "large weave grenadine" ja muutenkin. Sitten taas grenadiini materiaalina, useammat foldit ja vuoraus voi yhdistelmänä tuoda liian "bulkin" solmion.

Itse halusin joka tapauksessa vuoraamattoman ja yhdistin sen sitten tuossa viimeisimmässä tapauksessa 5-foldiin ja "fine weave"-materiaaliin. Käyttökokemus on aika lyhyt, mutta mitään venymistä nyt toki vielä ole ollut havaittavissa.
^Vahvistit oletuksiani!

Mutta Juhan kanssa jäin samaa pohtimaan, että eikö tuo solmiosi ollut untipped eikä self-tipped? Tai sitten olen ymmärtänyt termit väärin.
Syksy tulee...

Laatikosta löyty pari viime keväänä Gantin ystävämyynneistä ostettua villasolmiota. Meinasin jo luopua näistä kesän aikana, mutta nyt tuntuu, että ehkä niille voisi käyttöä löytyäkin. Hirveesti ei vaan noita raskaampia pukuja / rotseja ole, minkä kanssa sit luonnollisesti menisi. Jos oikein oletan, niin täältä saattaa pari sankaria löytyä, joille alla olevan tyylinen meininki toimii, joten laittelen sitten viestiä, jos nämä eivät käyttöön päädy.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva
Leveyshän noissa on juurikin passeli, siellä 8,5-9,00cm eli jsut sen verran mitä tollanen paksumpi materiaali vaatii.

Ja niin, en ollut kovin yllättynyt kiinnostuksen ilmaisijoista. Aamulla lienee vielä odotettavissa nyökkäävä hyväksyntä eräältä karvanaamalta.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.