Loopwheeler vaikuttais asialliselta. Toi sun kuvan svetari on vissiin naisten mallistoa, miesten malli näyttää tältä:

Kuva

Mulla kävi Yooxin alesta napattu Carharttin svetari kokeiltavana, mutta lähti takaisin koska mitoitus on todella reilu (vissiin jenkkikoot) ja meleeraus oli vähän turhan voimakas omaan makuun:

Kuva
^Vaikuttaa lupaavalta, tuollaisella asenteella ja tyylillä olisi vielä Suomenkin vaateteollisuudella mahdollisuuksia, mutta täällä pyydetään naiseksi pukeutuvaa miesdesigneria kymppitonnin kuukausipalkalla apuun, joka suunnittelee raidaan paidan alareunaan, mikä sitten se valmistetaan kaukoidässä, haisee tuholaissuojeluaineelle ja on millin paksuisesta polypuuvillaseoksesta tehty.
Luin jotain juttua tosta jossakin vaiheessa, ehkä superfuturesta. Jutuissa joku hemmo väitti että iso, ellei jopa suurin osa noista vanhoista koneista (sekä denimkäyttöön että muiden kankaiden valmistamiseen) olisi kuitenkin edelleen jenkeissä. Se tyyppi oli yrittänyt träkkäillä laitteiden sijainteja, kysellyt sekä japanilaisilta että jenkeiltä että mistä ne koneet ovat peräisin ja mihin menneet jne.

Asia taisi jäädä vähän auki, kun ei noita tehtaita hirveästi kiinnostanut vastailu, mutta itselleni jäi sellainen käsitys, että molemmilla puolilla Tyyntämerta löytyisi vielä vanhaa kalustoa. Ei toki välttis käyttökuntoista.

Yritän kaivaa jostakin sen keskustelun.
bowtiepasta kirjoitti:Crewneckiä ja perus pullover hoodya aattelin et vois kokeilla.


Laita kimppatilausta pystyyn jos/kun. Saattais kans napata.
Juu, aattelin et pitäis testaa. Postit yksin tilattaessa on vähä julmat, mut kimppatilauksella sais noi ihan kohtuuhintaan, kun referral codella 15% pois tilauksesta. Sillä sais postit kätevästi katettua jos vähänkään enemmän tulee tilattua.
bowtiepasta kirjoitti:Juu, aattelin et pitäis testaa. Postit yksin tilattaessa on vähä julmat, mut kimppatilauksella sais noi ihan kohtuuhintaan, kun referral codella 15% pois tilauksesta. Sillä sais postit kätevästi katettua jos vähänkään enemmän tulee tilattua.


Referral code vaatii Yhdysvaltain kansalaisuuden toimiakseen. Mutta voisin olla mukana kimppatilauksessa.
Pistäs Colossalille viestiä, vois ens viikol pistää kimppaa tulemaan.

(saisko pakettiin mukaan jotain LA HOT CASE-uutuusjuttuja?)
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.