Mites muuten nämä suitsupplyn puvut sattuisivat toimimaan formaaleissa tumman puvun juhlissa?
(Siis ne siihen kategoriaan sopivat puvut) Ovatko esim. nuo tumman harmaat mallit materiaaleiltaan tarpeeksi
juhlavia (Smokin lisäksi)? Vai ovatko nuo ihan pelkästään pisnismiehiä varten?
Oletteko tilailleet noita suittarin villakankaisia puolen reiden päällystakkeja? Miten mahtaa mitoitus mennä? Toisaalta noissahan lienee ilmainen postitus ja palautus joten arpoakin voi. Kveekarin puolella joku heitti noista jotain piikkiä, missaanko jotain vai iskikö tyylipuusilmä? Farkkujen sekä pukujen kanssa meinasin käyttää kun haluaa olla mountain parkaa siistimpi:

KuvaKuvaKuva

Mikä näissä feilaa vai feilaako mikään? Jos vastaavia tyylejä etsisi kivijalasta ja mahdollisesti vielä värinä camel, niin mihin suuntaisitte?
Yritin etsiä viime vuonna samanlaiseen tarkoitukseen (puku ja vähän kasuaalimpi) helsingistä kamelin väristä villakangastakkia. Ei löytynyt sopivaa, joten pitää jatkaa etsintöjä. Jotenkin ainot vaihtoehdot tuntuivat olevan gangsteritelttamitoitus a la bugatti tai tiger of sweden.
Hulk666 kirjoitti:Yritin etsiä viime vuonna samanlaiseen tarkoitukseen (puku ja vähän kasuaalimpi) helsingistä kamelin väristä villakangastakkia. Ei löytynyt sopivaa, joten pitää jatkaa etsintöjä. Jotenkin ainot vaihtoehdot tuntuivat olevan gangsteritelttamitoitus a la bugatti tai tiger of sweden.


Boldatun perusteella vois kyllä luulla että etit Tampereelta.
Tuli ehkä vähän liioiteltua. Kyllähän näitä välimuotojakin löytyi, mutta budjetti kestä kaikkea. Ihan ok takkeja oli esim. brotherssissa, mutta ei camel värissä.
Vaan mikä olis noitten Suittarin takkien mitoitus suunnilleen? Olen yleensä 48, kannattaako ottaa se siis? Tänään kokeilin Stockalla Red Label -merkkistä kamelinväristä vastaavaa takkia ja se oli 48:na myös juuri hyvä.
SuitSupplyn denimit by Baldwin

Kuva

Suittari kirjoitti:Introducing the newest addition to our collection of pants. These dark blue jeans were created in partnership with Kansas City's Baldwin Denim and are made from 13 oz Cone Mills raw selvage denim. Cut with a straight leg, it features 5 pockets and will add a sharp, casual appeal to anything you pair it with.


Ei hassummat, vaikka itse ei tulekaan käytettyä farkkuja suoralla lahkeella. Neule on myös ihan asiallisen oloinen.

Kuva

Löytyisi vielä ptb:t denimien kaveriksi.
Lue lisää alueelta Pukeutuminen tai katso uusimmat viestit.