ei mitään aito desing keskustelua tänne, please.. Green kysy mielellään Tumppi$:lta keikarin puolelta, jos kiinnostaa.

oma kämppä näyttää joltain pirinistien kommuunilta, mutta block valaisin on pimeinä iltoina ihan kiva. Tosin tollaseks made in china lasikuutioks aika suolaisen hintainen.

Kuva
Viimeksi muokannut joona, 09 Elo 2013, 11:50. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Green kirjoitti:Mitä toi aito design on?


Muistaakseni jotain tällaista:

Kuva

Omat kodit kiinnostaisi enemmänkin kuin nuo New Yorkin miljoonien dollareiden design-loftit ;)
Ei tässä tarvi kyl pitäytyä missään aito design -hifistelyssä. Voi ihan vapaasti rönsyillä mihin tahansa suuntaan, kunhan ei jää jumittelemaan johonkin saatanan Aalto-vaaseihin. Juuh elikkäs takaisin raiteille.

Vitsoen hyllyistä oli jo aiemminkin puhetta jossakin toisessa langassa. Asun vuokrakämpässä, eikä sillä ole vielä tullut tilattua mutta jollakin ostoslistalla tää kyllä pyörii. Samalta listalta tosin löytyy myös vaihtoehtoisena String-hylly.

Vitsoe 606 on siis mm. Braunin designhefenä tunnetun Dieter Ramsin 60-luvulla suunnittelema modulaarinen hyllyjärjestelmä. Hyllyt ovat minimalistiset (miellyttää) ja firman toiminta-ajatus on hyvä (kestävää kamaa, ei kertakäyttörojua). Matskut valmistetaan muistaakseni Iso-Britanniassa, mistä myös pisteitä.

Ja kaikki nykypäivänä valmistettava on yhteensopivaa kaiken aiemmin valmistetun kanssa.

The system can match your budget – spend less now, safe in the knowledge you can add more in the future.


Kuva

Kuva
Ehkä tästä vois joku ystävällinen admin putsata muutaman viestin välistä pois, josko vaikka saisi ihan asiallisen langan pystyyn.
Kyllä se tästä. Ehkä tämä rennoksi itsensä kokeva porukka kestää muutaman sutkautuksen suistumatta täysin raiteiltaan ;)
Hyvä ja tarpeellinen lanka, etenkin kun itsellä on kämpän uudelleen sisustus juurikin käynnissä / edessä.

Eli pidetään muiden foorumeiden keskustelut (ja keskustelijat) niillä muilla foorumeilla ja keskitytään hyviin tyyleihin, tässä langassa sisustuksen ja kotien osalta.

edit. tässä vaiheessa jokainen itsemoderoikoon omat viestinsä itse tarpeelliseksi kokemansa mukaisesti.
DLA kirjoitti:Hyvä ja tarpeellinen lanka, etenkin kun itsellä on kämpän uudelleen sisustus juurikin käynnissä / edessä.

Eli pidetään muiden foorumeiden keskustelut niillä muilla foorumeilla ja keskitytään hyviin tyyleihin, tässä langassa sisustuksen ja kotien osalta.


Erittäin vahva komppaus tälle. Ja tätä tarkoitin myös itse (en missään nimessä sitä, etteikö desing jutuista kannattaisi ketjussa keskustella, jos joku viestini niin ymmärsi).
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.