Vaatekaapin tyhjennystä, lopussa pari aiemmin jo myynnissä ollutta vaatekappaletta erittäin huokeaan hintaan. Lisäilen tänne mittoja lähipäivinä, mutta jos bongaa jotain mikä kiinnostaa niin laitelkaa viestiä. Inventaario kesken viel, uskoisin et ainakin jotain 1ST-PAT-RN:nää ja ehkä joku EG tulossa viel lisäyksenä myös.

Huomaan nyt kuvien olevan vähän pimeitä, varsinkin noi flanellihousut näkyy tummempina kuin oikeasti ovat.

Paraboot Avignon UK10.5 150€
Kuva
PB-klassikko, joka ei kuitenkaan meikäläisen jalkaan kauhean hyvin istu. Ovat nähneet itselläni käyttöä tästä johtuen sen pari krt vuodessa, joten ehkä parempi laittaa kiertoon.

Camoshita Easy Pants 32 70€
Kuva
Siistit flanellihousut joustavalla vyötäröllä, yks Camoshitan klassikkomalleja. Eivät oikein löytäneet paikkaa vaatekaapissani, hienot kyllä.

And Wander Band Collar sz 4 (n.L-koko) 70€ MYYTY
Kuva
Tää on siinä ja siinä, onko itselle vähän snadi. Istuu L-kokoiselle jos tykkää istuvammasta fitistä, mutta itse huomaan ehkä kaipaavani vielä enemmän tilaa paidalle.

Heller's Cafe (42, mutta vastaa M/L-kokoa) MYYTY
Kuva
Kuva
Tietäjät tietää -vintagemerkin popover. Tää on kokomerkinnältään 42, mutta oli jostain sellaisesta pesemättömästä vintagekankaasta tehty, että ekalla pesukerralla kutistui nykyiseen mittaansa. Ollut omia suosikkipaitoja, mut nyt kun bulkannut taas vähän niin jäänyt pieneksi.

Epaulet 32
Kuva
Kuva
Kuva
Epauletin varsin kivat suorat housut jotka oon ompelijalla kavennuttanut enemmän EG-henkisiksi (lahkeiden fitti kopsattu EG:n willy post -housuista). Liian vähän käyttöä nykyään suorille housuille itsellä.

Corbin flanellihousut aka flanukat n.32 30€
Kuva
Vanhat ivy-henkiset vintage-flanellit San Antoniosta, ei oikein istu itselle, kaipaisi reisiin enemmän tilaa.

Gramicci Loose Tapered pants M 40€ MYYTY
Kuva
Mukavat kiipeilyhenkiset housut, käytin jonkun verran viime loppukesästä mutta nyt jääneet kaapin pohjille

Our Legacy miltei-BD (L) 25€
Kuva
Pellava-/puuvillasekoitteesta valmistettu, "piilotetulla" bd-kauluksella varustettu kesäpaita. Näkyvien nappien sijaan kaulus ommeltu kiinni paitaan napinläpien kohdilta.

Neighbourhood-shortsit (L) 30€
Kuva
Kesäpaidan pariksi hyvät kesäshortsit. Aika snadi mitoitus L-kooksi, vastaa 32-vyötärökokoa aika hyvin.

Drakes BD (16-41) [b]MYYTY
Kuva
Kuva
Ostin duunipaidaksi, mutta jostain kumman syystä ei ole tullut kauheasti tarvetta viimeisen parin vuoden aikana. Käytännössä katsoen käyttämätön, taattua Drake's-laatua. Istuu aika hyvin L:n tavoin.
Viimeksi muokannut bowtiepasta, 24 Elo 2023, 09:06. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Lue lisää alueelta Myydään tai katso uusimmat viestit.