Myydään pieneksi jääneitä ja tai/vähäiselle käytölle jääneitä vaatteita. Kaikki erinomaisessa tai vähintäänkin hyvässä kunnossa. Sovitusmahdollisuus Kampissa, kaupat kasvotusten.

Suitsupply Lazio puku (takki 46, housut 48)

Housut kokoa 48, takki kokoa 46. Materiaali Vitale Barberis Canonicon super wool S110. Pukua on käytetty n.10 kertaa ja on jäänyt auttamatta liian pieneksi. Väri navy, jossa hyvin ohuita pystysuoria valkoisia viivoja (eli pinstripe, näkyy kuvassa huonosti).

Hintapyyntö: 120 euroa

Kuva: https://imgur.com/a/OzUnN90


Herold peacoat koko 46

Laadukas kotimainen peacoat mallinen takki, joka on aikoinaan ostettu Xtra Menswearista. Myös tämä on jäänyt itselleni liian pieneksi. Materiaali villasekoitetta, värinä vaaleahko harmaa.

Hintapyyntö: 50 euroa

Kuva: https://imgur.com/a/3R5pBtY


Selected homme nahkatakki koko M

Stockmannilta ostettu nahkatakki, jäänyt liian pieneksi. Päällikangas 100% lampaannahkaa, nahka hyvin pehmeää. Väri musta.

Hintapyyntö: 50 euroa

Kuva: https://imgur.com/a/qeClpIO


Peter Werth Harrington takki koko M

Lontoosta ostettu tummansininen Harrington. Jäänyt liian pieneksi, sopii monenlaiseen asukokonaisuuteen. Materiaali 100% puuvillaa.

Hintapyyntö: 30 euroa

Kuva: https://imgur.com/a/gULwzYG


These glory days paitatakki koko M

Voltista viime kesänä ostettu paitatakki, joka on jäänyt vähäiselle käytölle. Materiaali 100% puuvillaa ja väri ehkä lähimpänä forest green. Kokomerkintä M, mutta istuu myös L kokoiselle.

Hintapyyntö: 30 euroa

Kuva: https://imgur.com/a/ptZWzLX
Lue lisää alueelta Myydään tai katso uusimmat viestit.