Konmaritus jatkuu, joten laatuvermettä myyntiin:

Ei tupakkijuttuja, ei kotieläimiä. Laitan mielelläni lisämittoja ja -kuvia - kysy!

Joko nouto Helsingistä (Kruununhaka tai Kumpula) tai postitus kuluja vastaan.

Yksityisviesti tai maili: signor_gambardella[ät]protonmail.com (jos on numero, niin laita ihmeessä viestiä!)

Myytyjä:

Spoiler:
*Carharttin Detroit-klassikon rare Tuscon-versio myyntiin. Pitkään metsästämäni takki, josta tarvitsisin kuitenkin L-koon - tämä M-kokoinen on auttamatta liian nafti.

Ohuehko tikkivuori; sivutaskut, rintatasku ja povitasku; helmassa ja hihoissa kahdet nepparit väljyyden säätöä varten. Toimii hyvin välikerroksena kylmimmillä keleillä ja takkina/paitatakkina pitkälle kevääseen.

Hyvässä kunnossa: villakangas-tyyppiselle ns. blanket-päälliselle asiaankuuluvaa pientä nukkaa, ei muuta; vuori virheetön ja kaikki vetskarit ja neppari jämäkät.

Mitat (cm):

-kainalo-kainalo 56
-hartia 46
-niskasauma-helma 72

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Ei pakkomyynnissä ja vaihto L-kokoiseen kiinnostaa!

75 e

*Outlier Futureslimworks-housut, koko 31 x 33 (ks. kokotaulukko linkistä alta), väri hiili/charcoal.

Uskomattoman monikäyttöiset ja kevyet housut Nykin kulttipajalta: joustavat, hengittävät, blokkaavat kevyttä sadetta ja kestävät vuosien käyttöä. Näitä on useampia ja nämä 31-kokoiset ovat jääneet valitettavasti itselleni pieniksi.

Kokeile kerran Outliereita eikä paluuta peruspuuvillahousuihin enää ole!

Nämä siis: https://outlier.nyc/products/futureslimworks

Olleet vähällä käytöllä, joten hyvässä kunnossa.

Kuva

Kuva

Kuva

40 e

*Carhartt University t-paita, koossa XL. Koko ei osunut enkä saanut aikaiseksi palauttaa. Uusi lappuineen.

Kai-kai: 58 cm
Niskasauma-helma: 75 cm

Kuva
Kuva
Kuva

25 e

*Ja lopuksi kympillä Edwinin Made in Italy -farkut hieman joustavasta, syvänsinisestä puuvillasta.

Koko 31 x 34 (ks. mitat alla). Käytönjälkiä ainoastaan lahkeenkäännöksissä sekä joitain minimaalisia feidejä.

Mitat (flättinä, cm):

-vyötärö 42

-reisi 23

-lahkeensuu 20

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

10 e

*Neil Barrettin M-kokoinen t-paita todella pehmeästä ja joustavasta puuvillasta – aito luxury-fiilis päällä! Hihoissa alkuperäiset käännösompeleet, jotka on helppo poistaa niin halutessaan. Ollut aina itselle nafti, joten ei ole nähnyt käyttöä.

Kai-kai: 52 cm
Niskasauma-helma: 63 cm

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

15 e

*Stone Island t-paita, koossa L. Ei osunut koko ihan tässäkään, mutta sen verran huikea laatu, että ajattelin antaa mahdollisuuden. Ei kuitenkaan ole päätynyt käyttöön, joten voisin luopua. Uusi ilman lappuja.

Kai-kai: 57 cm
Niskasauma-helma: 70 cm

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

50 e

*Kaksi YouMustCreaten mallinimeltään “Television Cotton Slub Jersey Raglan” t-paitaa. Nämä ovat orgaanisesta, kevyestä ja hengittävästä puuvillasta ja valmiina tuotteena värjättyjä, joten ilmeessä on mukavasti eloa.

Oma lempiteepparimalli, jossa L-koko jäänyt vähitellen pieneksi. Ensimmäinen on todellisuudessa sinapinkeltainen ja toinen hienoisesti vihreään taittava ruskea. Näissä ainoastaan säilytysryppyjä, ei käytännössä muuta käytönjälkeä.

Kai-kai: 54 cm
Niskasauma-helma: 72 cm

Kuva
Kuva

Värit ja tekstuuri näkyvät paremmin tässä (alimpana ilmoituksessa oleva Acne):

Kuva

20 e/kpl

*Acnen ylikoon/boksimitoituksen t-paita. Käytetty aikoinaan reilusti, ja haalistunut pesukertojen myötä. Väri todellisuudessa sammaleen vihreä. Ovh. näissä on kolminumeroinen, mutta kunto huomioiden tämä lähtee huokealla.

Kai-kai: 63 cm
Niskasauma-helma: 66 cm

Kuva
Kuva
Kuva

20 e

*Norse Projects Aros Light Twill -chinot

Norsen laadukkaat klassikkochinot ovat itselleni valitettavasti naftit nämäkin. Todella mukava ja kevyt light twill -kangas "dried olive" -värissä, joka näkyy parhaiten tokassa kuvassa. Koko 32, regular-mitoitus.

Pesun jäljiltä vähän ryppyiset - silitä ja käytä koko kevät-kesä-kausi!

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

35 e

*Stone Island Ghost Piece Combat -housut

Upeat ja harvinaiset Stonarin Ghost Piecet ovat jääneet itselleni liian pieniksi.

Koko 32, regular tapered -mitoitus, väri tumma navy. Stonarille tyypillinen kevyt worn look; ei käytännössä lainkaan käytön jälkiä.

Tuotekoodilla "6815308F4" löytyy lisätietoja.

Kuva

Kuva

Kuva

140 e

*Boncoura Type III -takki, koko 42/fits L

Huikean tarkka japanilaisen käsityön jälki. Denimiä kevyempi ja paremmin laskeutuva, canvas-tyyppinen puuvillakangas, jossa upea tekstuuri. Toimii näin ollen sekä farkku- että aavistuksen formaalimmassakin lookissa. Väri on luonnossa paljon kuvia syvempi laivastonsininen (kuvissa näkyy hihoissa myös valon heijastumaa, takissa ei haalistumia).

Boncoura edustaa mm. Freewheelersin/Rainbow Countryn kanssa kaikkein laadukkainta japanilaista vaateosaamista; aivan eri tasoista kampetta kuin esim. Iron Heart.

Mitat (helmakiristimet auki, cm):

-kainalo-kainalo 56
-hartiasaumojen väli 50
-niskasauma-helma 66

Näitä tuli aikoinaan Corlectioniin pieni erä, joka myytiin saman tien loppuun. Käyttökertoja alle kymmenen, joten ei käytännössä lainkaan käytönjälkeä. Löytyy toinenkin vastaava, joten voisin tästä yksilöstä mahdollisesti luopua. Ei kuitenkaan pakkomyynnissä.

Tässä linkki saman mallin denim-versioon Corlectionissa: https://corlection.com/collections/boncoura/products/boncoura-14-5oz-type-3-denim-jacket?variant=42592637550645

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

200 e

*Adsum pitkähihainen, väri sammaleen vihreä, kokomerkintä XL, fits XL, monikäyttöinen ja laadukas made in Canada -teeppari (kamera ei jostain syystä tarkentanut kunnolla =/)

Mitat (cm):

-kainalo-kainalo 57

-niskasauma-helma 71

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

25 e

*Carhartt Newel Pant -sammarit, väri musta, kokomerkintä 33 x 32, vyötärö flättinä 43 cm; oma suosikkini Carharttin housuista (relaxed, tapered)

Kuva

Kuva

35 e

*Stone Island -vintageneule, väri ruskea/chocolate, kokomerkintä L, fits L (ajankohtainen boksi-mitoitus); rare ja edelleen käyttis made in Italy -Stonari

Kuva

Kuva

Kuva

35 e

*Patagonia pitkähihainen, väri ruskea/plum, kokomerkintä L, fits L/XL, todella käyttis teeppari tämäkin

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

20 e

*Norse Projects Aros -sammarit, väri beige/chamel, kokomerkintä 32 x 32, vyötärö flättinä 42 cm; huippulaatuiset made in Italy -housut todella pehmeästä vakosametista

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

45 e

*Balmain-college, väri oliivi, kokomerkintä L, fits L/M; ohuemman neuloksen luksuskollari kevääseen

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

100 e

*Iron Heart Thermal Top, väri harmaa, kokomerkintä L, fits L; vohvelikankainen made in Japan -yläosa joko alus- tai päällyskerrokseksi

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

55 e

*A.P.C.:n klassinen Gingham-paita, jota voi käyttää joko pysty- tai normaalilla kauluksella. Kiinnitys tapahtuu napeilla kauluksen sisäpuolelta, joten napinlävet eivät näy pystykaulus-moodissa käytettäessä.

Skarppi ja laadukas paita jämäkästä puuvillasta. Kokomerkintä L, mutta vastaa todellisuudessa M-kokoa. Ainoastaan pientä käytönjälkeä normaalikauluksen sisäpinnalla, ei muualla.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

20 e

*Uniqlo-villaneule; lämmin ja pörröinen, väri tumman harmaa. Ei käytönjälkiä, vastaa kooltaan M-kokoa.

Kuva

Kuva

Kuva

20 e

*A.P.C. Petit New Standard -klassikoista harvinainen ja upea "faded vintage black" -versio ruskealla ompeleella.

Koko 31 x 32 ja käyttökertoja kaksi, joten kunto uuden veroinen. Tarkempia mittoja löytyy vaivattomasti netistä.

Kuva

Kuva

Kuva

60 e

*Freewheelers-paitatakki

Jos ajattelit, että OrSlow, Iron Heart tai edes The Real McCoy's edustaa japanilaadun terävintä kärkeä, niin Freewheelers on vielä kokematta.

Myyntiin pienen tuotantoerän, kaikkialta loppuunmyyty Freewheelersin HBT-paitatakki jämäkästä 12oz:n kalanruotokankaasta. Väri on klassinen oliivi ja kokomerkintä 17, joka vastaa reilumpaa M- tai slimmimpää L-kokoa.

Pieteetillä käsin valmistettu huikealaatuinen no nonsense -paitatakki vaatekaapin kivijalkaosastolle. Ostettu Corlectionista veroineen noin miljoonalla, ja puodin sivuilta löytyy myös lisätietoja ja kuvia: https://corlection.com/blogs/news/freewheelers-12oz-hbt-utility-jacketed-shirt-olive

Kangas ei ole vielä kunnolla pehmentynyt, kaikki napinlävet ovat edelleen todella jämäkät eikä muutakaan käytönjälkeä ole kuin minimaalisesti, koska paitatakki on ollut itselleni alusta alkaen hieman nafti.

Kuva

Kuvia Torissa: https://www.tori.fi/uusimaa/Freewheelers_paitatakki_117039682.htm?ma=1

170 150 e

*Knickerbocker MFG. Co. -paita

Legendaarisen newyorkilaispajan ns. vaarinpaita eli mandariinikauluksella ja puolipitkällä nappilistalla.

Materiaali hyvin hengittävää ja laskeutuvaa puuvilla-pellavasekoitetta. Voi käyttää sekä esim. neuleen alla että päällyspaitana.

Kokomerkintä XL, mutta toimii hyvin myös L-kokoisia käyttävillä, kuten minulla. Vastaavia on vain yksinkertaisesti liikaa.

Erinomainen kunto.

30 25 e

*Puma by Hussein Chalayan -tracktop

Tietäjän valinta; rare Chalayanin Pumalle suunnittelema kevyt tuulitakki/track top; kokomerkintä XL (fits L, kainalo-kainalo 55 cm)

Skarppi rotsi toimivalla leikkauksella ja kliinillä yleisilmeellä, jossa kuitenkin paljon hienoja yksityiskohtia, kuten monipaneelirakenne, kahden suunnan vetoketju ja pitkät pull tagit.

Käyttämätön ilman lappuja, ovh. 199e

Kuvia Torissa: https://www.tori.fi/uusimaa/Puma_by_Hussein_Chalayan_Track_Top__takki_112053525.htm?ma=1

30 20 e

*Stone Island T.CO+OLD Cargot

Nämäkin ovat harmittavasti itselleni hieman liian pienet, joten laitetaan eteenpäin. Eli Stone Islandin harvinaiset T.CO+OLD-cargot jämäkästä puuvillasta ja ns. old-efektilllä, jotka sopivat erinomaisesti Suomen syksyyn.

Väri on hieno, khakin ja oliivin yhdistelmä, johon kappalekohtainen värjäys tuo eloa. Kokomerkintä 31 ja mitoitus RE-T eli regular; vastaavat todellisuudessa hyvin tuumakokoaan.

Mallikoodi 6915324LN, kaikki laput paikoillaan.

Erinomainen kunto.

Kuvia Torissa: https://www.tori.fi/uusimaa/Stone_Island_T_CO_OLD_Cargot_117041230.htm?ca=18&w=3

160 e

*Indigofera Muir -paita

Indigoferan laadukas ja monikäyttöinen klassikkopaita mandariinikauluksella. Jämäkkä, juuttimainen kangas ja kaksi etutaskua. Väri on tummahko laivastonsininen (näyttää kuvissa vaaleammalta).

Kokomerkintä L, jota myös vastaa.

Ostettu Denimheadsilta, ja puodin sivuilta löytyy myös lisätietoja vastaavasta: https://denimheads.cz/products/indigofera-muir-shirt-cotton-stripe-grey-white-navy

Erinomainen kunto.

Kuvia Torissa: https://www.tori.fi/uusimaa/Indigofera_Muir__paita_117040151.htm?ma=1

50 e

*Raphan City-malliston kaksi huippulaatuista kesäpaitaa: Poplin Shirt ja Long Sleeve Summer Shirt

Molemmat suunniteltu pyöräilyyn lämpimässä säässä: materiaalien lisäksi Poplinissa on tuplahelma takana; alemman osan voi laittaa halutessaan housun kauluksen sisäpuolelle ja ilma pääse ylemmän osan alta viilentämään selkää. Summer Shirtissä taas ilma pääsee viilentämään hartiasaumoista (kapea verkkokaistale ei näy, kun paita on päällä).

Kummassakin lisäksi piilotetut nappilistat sekä pyöräilyoptimoidut leikkaukset ja helman pituus.

Tässä linkki Poplinin arvioon: https://www.bikereviewer.co.uk/rapha-poplin-shirt-review/

Mitat:

*kainalosta kainaloon 57 cm
*niskasaumasta helmaan 75 cm

Kumpikin erinomaisessa kunnossa, Summer Shirt käytännössä käyttämätön. Kummatkin joka tapauksessa pesun jäljiltä valmiina käyttöön. Ovh:t näissä ovat 150 euron luokkaa kappale.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

35€/kpl tai yhteensä 70 € posteineen

*Norse Projects Johannes SS

Vaatekaapin kivijalkaosaston T-paitamalli, laadukkaasta ja jämäkästä kankaasta navyn ja harmaan värisenä, M-koossa.

Tarkemmat tiedot Norse sivuilta: https://www.norseprojects.com/store/men/t-shirts/n01-0553-9999-johannes-standard-pocket-ss

Kumpikin erinomaisessa kunnossa.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Yhteensä 40 e

*Tricker's Robert Blucher, UK9

Ajaton klassikkokenkä harvinaisesta, paksusta ja pehmeästä Gold MC -vasikannahasta, monikäyttöisellä Dainite-pohjalla. Koko UK9 vastaa EUR43-kokoa, kärjestä hieman kapeneva lesti. Päällisessä jonkin verran käytönjälkeä, jonka saa ehostettua kiillokkeella (omasta valikoimastani ei löytynyt sopivaa sävyä).

Linkki Tricker'sin nykyiseen Robert-mallistoon: https://trickers.com/collections/robert-derby-shoes

Northamptonissa käsin tehdyt, yli 600 euron kengät 70 eurolla!

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

70 e

*Paul Smith, Miyata Calf, Dark Brown, EUR43

Omasta näkökulmastani brändin yleismainetta laadukkaammat, Portugalissa tehdyt PS-malliston tennarit tummanruskeasta vasikan pintanahasta: sekä nahka että työnjälki kestävät vertailun vakiintuneiden luxury sneakers -valmistajien kanssa. Irrotettavat, pehmeät pohjalliset.

Erinomainen kunto, alkup. boksin ja 210 euron Care of Carlin kuitin saa mukaan halutessaan. Kuvien lepolestit eivät kuulu kauppaan.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

70 60 50 e

*Carhartt WIP Penn LT -takki

Staili Varsity-tyyppinen kevät-/kesätakki, väri burgundy, kokomerkintä M (mitat kuvissa, selkäpuolen pituus niskasaumasta)

Mesh-vuori, nepparikiinnitys etuosassa ja hihoissa, nyörikiristys helmassa

Erinomainen kunto

Tämä: https://super-shop.com/i233323-carhartt-jacket-penn-lt-varnish-white

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

40 30 e

*Maison Kitsuné -chambray

Ranskalaisen Maison Kitsunén kevät-/kesäpaita miellyttävän ilmavasta chambray-kankaasta.

Koko 43, joka vastaa L-kokoa; kainalo-kainalo-mitta 56 cm

Erinomainen kunto (pesun jäljiltä silittämättä)

Lisätietoja ja -kuvia: https://beaubienstore.com/products/maison-kitsune-chambray-shirt-light-blue?variant=15299607620

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

25 e

*Japan Blue Baker Pants -housut

Huippulaatuiset, Japanissa tehdyt fatigue-housut miellyttävän pehmeästä ja hyvin laskeutuvasta puuvillasta. Väri oliivi/armeijan vihreä.

Koko 32 x 32, vyötärömitta ja pituus vyötärön päältä kuvissa; rento istuvuus reisistä

Erittäin vähän käytetyt ja puuvilla on alkanut vasta hieman pehmentymään.

Ostettu Pinkomosta, jonka sivulta lisätietoja: https://pinkomo.fi/product/japan-blue-army-back-satin-sulfur-dye-modern-military-baker-pants/

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

50 e

*Stone Island Nylon Metal -paitatakki, metallic musta, XL (fits L/XL)

*Stone Island Light Raw Cotton -puuvillaneule SS21-mallistosta, väri oliivi, kokomerkintä XL (fits M/L)

*Rogue Territory Boarder Pants, kokomerkintä M (fits M/S)

*Acne Satlent -paitatakki, pehmeäksi harjattua, kastanjanruskeaa vakosamettia, koko 50 (oversize)

*Stone Island Crinkle Reps NY -takki, fluoro/neonkeltainen, kaulukseen piilotettavalla hupulla, kokomerkintä XL (fits M/L)

*The Real McCoy's Joe McCoy 8 Hour Union Work Shirt, kokomerkintä 17/L

*The Real McCoy's Logo Tee, navy, kokomerkintä 40/L

*3Sixteen Crewneck Heavyweight Pocket Tee, harmaa, kokomerkintä L

*Carhartt WIP Raymond Shirt, kokomerkintä L (fits M)

*Y-3 CH3 Terry Pants, kokomerkintä XL (relaxed fit, vyötärö flättinä 47 cm; kiristyy tarvittaessa kapeammaksi nyöreillä)

Ajankohtaisen tyylin housut erittäin miellyttävästä, silkkikimonotyyppisestä kankaasta ja Yohjille tyypillisillä yksityiskohdilla. Erinomainen kunto.

Tarkempia tietoja esim. täältä: [url]sneakersnstuff.com/en/product/43254/ch3-terry-pants[/url]

Fittikuvia puolestaan esim. täältä: https://www.footshop.eu/en/pants-and-jeans/62659-y-3-ch3-terry-pants-black.html

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

50 40 30 e

*Acne Mic D, vintagefarkut, koossa 31 x 34

Acne-klassikot erinomaisessa vintagekunnossa: ei reikiä, hankaumia tai merkittäviä kulumakohtia, ainoastaan säilytyksestä ja pesusta johtuvaa ryppyä.

Vyötärö flättinä 40 ja kokonaispituus 107 cm

Kuva

Kuva

Kuva

20 e

Kaikki kolme alla olevaa hupparia ja Carharttin paita yhteensä 50 e + college halutessaan kaupan päälle! Kaikki hyvässä kunnossa ja tuoksuttomia, lemmikittömästä taloudesta.

*RAF by Raf Simons -collegehuppari, tehty Belgiassa

Mitat (cm): p2p 53, pituus 66, contemporary, boksimainen fitti

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

20 e

*Marc Newson for G-Star -collegehuppari, pehmeä ja lämmin, tehty Kreikassa

Mitat (cm): p2p 52, pituus 65, slimmihkö fitti

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

20 e

*Bernhard Wilhelm for Misericordia -verkkarihuppari, tehty Chilessä

Mitat (cm): p2p 51, pituus 66, slimmihkö fitti

Kuva

Kuva

Kuva

20 e

KAUPAN PÄÄLLE HALUTESSAAN: kotimaisen NTKT-merkin, Dustyn college. Ohuehko neulos ja alaosastaan rib-tyyppiset hihat.

Mitat (cm): p2p 52, pituus 64

Kuva

Kuva

*Stone Islandin Tela-paitatakki, koko XL, väri tumma, harmaaseen taittava navy. Kevyt ja miellyttävä kangas; värjäys tehty valmiille tuotteelle tuottamaan eloa lopputulokseen.

Jonkin verran käytetty, muttei mitään isompaa käytön jälkeä. Kaikki laput kiinni, joten kysy Certilogoa, jos siltä tuntuu. Kolme viimeistä kuvaa ei omia. Kuten kuvista näkyy näyttää tummemmalta tai vaaleammalta olosuhteista riippuen.
Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

100 e

*Raphan jämäkkä vyö joustavasta punoksesta; pituus 100 cm ilman solkea, voidaan kiinnittää mistä kohdasta tahansa. Erinomainen kunto, bokseineen ja lappuineen; maksoin aikoinaan 95 €.

Kuva

Kuva

20 e

*Maison Kitsune Walking Fox Sweatshirt

Mitat (cm): p2p 62, pituus 73, oversize-fitti

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

(vika kuva mallin päällä)

20 e

*A Day’s March, paksuhko 100% merino.

Mitat (cm): p2p 53, pituus 61

Kuva

Kuva

20 e

*Burberry Cashmere V-Neck, Cream, 100-prosenttinen kashmirvilla. Ostettu Stokkalta liian monella satasella, mutta jäänyt aavistuksen naftina kaappiin. Ajaton klassikko, jossa upea neulos ja ylellinen fiilis päällä; yhtä aikaa sekä kevyt että todella lämmin. Soveltuu hyvin sekä formaalimpaan tyylin kauluspaidan (ja kravatin) kanssa kuin myös rennompaan menoon (kuva alla).

Mitat (cm): p2p 53, pituus 67

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Tässä nykymalliston lähin vastaava: https://us.burberry.com/monogram-motif-cashmere-sweater-p80587321

90 e

*Fred Perry Bold Stripe Crew Knit, 100% villa, kevyt ja lämmin. Natsaa hyvin monenlaisiin tyyleihin. Ostettu ENDistä: https://www.endclothing.com/eu/fred-perry-bold-stripe-crew-knit-k8525-102.html

Mitat (cm): p2p 53, pituus 63

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

25 e

*Kevennetään kenkähyllyä muuton vuoksi, joten tarjolle Tricker’ssin laadukkaat klassikkobootsit. Asettuu sopivasti country- ja town-tyylien väliin, joten käyttöala on osoittautunut laajaksi.

Mallinimi William harvinaisella tummanruskean weltin ja vaaleamman päällisen yhdistelmällä. Koko 9,5UK, väljähköllä 4497-lestillä, joka vastaa n. 44EUR-lenkkarikokoa. Ruskea, Tricker’sin espresso-kiillotettuna tunnettu vasikannahka, johon saa edelleen upean kiillon vähällä vaivalla. Vibramin huomaamattomat pohjakumit laitatettu Ervingillä. Uutta vastaavat Redwingin vahanauhat ovat puolestaan Pinkomosta.

Päälliosissa on vähäistä, asiaan kuuluvaa käytön jälkeä, ja pohjakumeissakin on vielä runsaasti käyttöikää jäljellä. Hoidettu säännöllisesti Sapphiren tuotteilla ja pidetty käytön jälkeen lepolesteissä.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Yllä olevat kuvat turhan tummia, tässä näkyy värimaailma paremmassa valossa:

Kuva

Monen sadan laatubuutsit tasan satasella, Kumpulasta tai Kruununhaasta noudettuna.

Molemmat alla olevat paidat yhteensä 50 e posteineen!

*A.P.C. Mini Strip Overshirt, L-kokomerkintä, jota myös vastaa; tietoja ja kuvia: https://www.endclothing.com/en-de/a-p-c-mini-stripe-overshirt-coctz-h02507-dar.html

Kai-kai-mitta: 57 cm

Hyväkuntoinen ja tyylikäs, päällyspaita paksusta neuloksesta, jolla alle kymmenen käyttökertaa. Tyylikkäästi laskeutuvassa kankaassa 25 prosenttia villaa puuvillan lisäksi tuomaan lämpöä viileisiin keleihin.

Hankala saada tekstuuria kuviin, mutta alimmassa kuvassa näkyy jossain määrin. Paidassa ei ole haalistumia; kuvissa ainoastaan auringon valoa.

Kuva

Kuva

Kuva

Toimii paitsi päällikerroksena ja pitkän takin alla myös esim. truckerin kanssa keväämmällä:

Kuva

40 e

*YouMustCreate-flanelli, XL-kokomerkintä, vastaa L-kokoa

Kai-kai-mitta: 57 cm

Hyväkuntoinen flanellipaita kalanruototyyppisellä kuviolla; pehmeäksi harjattu sisäpuoli.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

20 e

*Iron Heart Serge Baker Pants (IH-709); paksua, pehmeää puuvillaa, oliivinvihreät, koko 34, vyötärö flättinä 42 cm, kokonaispituus kuvissa, rento istuvuus. Lahkeen käännöksissä pidennysvaraa, jos haluaa piden(nyt)tää.

Hyvä kunto; ostettu "käyttämättöminä" enkä ole itse käyttänyt lainkaan, sillä osoittautuivat pieniksi.

Esim. tästä lisäkuvia: https://www.joenet.co.jp/SHOP/ironheart-ih-709.html

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

70 e

*Iron Heart IH-666S-BK, 21 oz; koko 33/36, vyötärö flättinä 43,5 cm, kokonaispituus kuvissa (lyhennytetty IH:lla 33-mittaan)

Erinomainen kunto; nätisti harmaaseen feidaantuvasta super black -denimistä, mutta ainoastaan orastavia feidejä. Ei pesty eikä liotettu.

Täältä kaikki tarvittavat tiedot: https://www.ironhearteu.com/outlet/ih-666s-bk.html

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

130 e

*Sugar Cane Work Shirt, kokomerkintä L, jota myös vastaa.

Kai-kai-mitta: 57 cm

Laadukas, paksu mutta pehmeä cord-kangas ja ompelutyö todella huolellista made in Japan -laatua. Ainoastaan minimaalista käytönjälkeä kauluksen käännöksessä. Paita on sininen, kuten suurimmassa osassa kuvia näkyy; harmaampi kuva on ainoastaan kuvaamassa kankaan tekstuuria.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Fittikuva netistä:

Kuva

80 e

*Howlin' -lampaanvillaneule, kokomerkintä L, jota myös vastaa

Kai-kai-mitta 58 cm

Moderni klassikko, made in Scotland, lämpimästä ja pehmeästä 100-prosenttisesta virgin-lampaanvillasta; erinomainen kunto.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

60 e

*Iron Heart Waffle Work Shirt, Indigo, L-koko

Pehmeän ja joustavan vohvelikankaan ansiosta todella mukava päällä, made in Japan -laatu huokuu ja paita iästyy varmasti upeasti. Kaikki tiedot: https://www.ironhearteu.com/tops/ihsh-96.html

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Pidetty ehkä viisi kertaa, käytön jälkeä ainoastaan kauluksen käännöksessä. Pinkomon 246 euron kuitti löytyy.

120 e

*These Glory Days Ottori Shirt, L (tts M), pitkähelmainen pop over kätevillä neppareilla sekä edessä että hihansuissa

Kuva

Kuva

Kuva

Fittikuva netistä:

Kuva

Koko vastaa suunnilleen IH:n paitaa yllä eli pieni L/M, fitistä riippuen. Käyttämätön ilman lappuja.

20 e

*A.P.C.-college, M, nätti worn denim -tyyppinen sininen

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Koko vastaa IH:n paitaa yllä eli tts M. Erinomainen kunto.

20 e

Kaikki yllä olevat paidat yhteensä 150 euroa posteineen.

*Muuttoon liittyvästä karsinnasta johtuen myyntiin laadukas, harvinainen ja monikäyttöinen syys-/talvirotsi:

Aero Hockey Jacket, jota valmistettiin Skotlannissa käsityönä vuosituhannen vaihteessa ja uudelleen pieni erä n. vuosi sitten. Tässä Aeron näkemys takin historiasta:

Ice hockey is believed to have evolved when Scottish Highlanders cleared to Canada in the 18th and 19th centuries bringing the traditional sport of Shinty with them... and played the game on frozen ponds just to spice it up a little.

The contemporary sport of Ice Hockey was most notably developed around Montreal, where the first indoor hockey game was played on March 3, 1875.

A tough game for tough guys needs a tough jacket, something stronger than the USA versions, the better known Letterman’s/Baseball/Award jackets.

The classic Canadian “All Leather” Hockey jacket began to appear in the 1930s. Aero’s first recreation was made in the late 1980s but rather fell off our radar in the early 1990s as demand for The Highwayman outstripped our ability to produce enough.

It’s return has been long overdue, a Sottish made jacket for a Scottish inspired sport!


Aeron sivuilta ei löydy takista enää tietoja, mutta firman Facebookissa on vielä muutama kuva: https://www.facebook.com/commerce/products/ice-hockey-jacket/3716634251690765/?ref=mini_shop_storefront&referral_code=product_tagging_post

Aerosta ylipäänsä voi lukea vaikkapa Ville Raivion haastattelun muodossa: https://www.keikari.com/english/an-interview-with-ken-calder-from-aero-clothing/

Myynnissä oleva takki on harvinainen kokomusta versio laadukkaasta härännahasta tikkivuorella, 33 vuotta takkeja Aerolla ommelleen Julie Leitchin virheetöntä kädenjälkeä. Rotsi menee hyvin monenlaisiin tyyleihin: jenkkikampusten varsity-meininkiin, paitatakki-tyyppisesti fatiguet ja college/flanellipaita -skeneen tai vaikka hupparin ja verkkareiden kanssa.

Takkia on käytetty aikoinaan vähän ja se on ollut pitkään käyttämättä. Käyttö näkyy lähinnä vuorissa, jossa on normaalia kulumaa/tummentumaa, nahka on edelleen jäykkää ja odottaa lopullista muotoutumistaan. Kaikki nepparit toimivat jämäkästi.

Kuvia:

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Mitat (flättinä, cm):

p2p: 58

Kuva

hiha hartiasaumasta suorana: 62

Kuva

hartiasaumojen väli: 50

Kuva

pituus ilman niskasaumasta helmaan: 66

Kuva

Koko osuu parhaiten 180-190-senttiselle kaverille, istuvuus vartalotyypin ja tyylien sekä välikerrosten mukaan. Itse olen 188/80 ja hoikahko ja koko toimii omiin mieltymyksiini täydellisesti.

Hinta erittäin kohtuullinen: 280 e, sis. Aeron henkarin

*3 x APC Petit New Standard, koossa 32

Lempifarkkuni eivät enää mahdu reisistä, joten myyntiin. Kahdet täysimittaiset ja yhdet cropatut (kokonaispituus 99 cm, toimivat hyvin bootsien kanssa). Toiset täysimittaiset hieman sinisempää sävyä kuin kaksi muuta paria.

Nämä kuluvat itselläni ensisijaisesti haaroista: täysimittaisista toiset reilummin kuluneet (tästä kuva), kahdet muut vähemmän. Kaikissa paljon käyttöikää jäljellä - käytönjälki lähinnä pientä asiaan kuuluvaa feidiä.

Linkki housuihin A.P.C.:n sivuilla: https://www.apcstore.com/petit-new-standard-iai-cozzi-m09047.html

70 e kaikki kolme paria

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

*Norse Projects Aros Heavy Chino, koossa 33

Kuva

Kuva

Kuva

Nämäkin oman kaapin kivijalkaosastoa, mutta auttamatta naftit. Kangas jämäkkä ja popliinitakkimainen, mutta huokoinen; värin näkee parhaiten lappukuvan reunasta. Monikäyttöiset ja erinomaisen kestävät housut syksyyn.

Käyttämättömät ilman lappuja, 50 e

*Rogue Territoryn Supply Jacketin Tan Ridgeline -versio eli se Bond-takki*, koossa XL.

Tämä on itselleni sen verran reilu, ettei ole tullut otettua käyttöön (vaihdan mielelläni L-kokoiseen.)

Valmistajan sivuilta löytyy kattavasti infoa: https://www.rogueterritory.com/products/supply-jacket-ridgeline?variant=5415651409952

Käyttämätön ilman lappuja.

200 e (Cultizmin 309 euron kuitti löytyy)

*https://www.jamesbondlifestyle.com/articles/rogue-territory-supply-jacket-films-and-series

Kuva

Kuva

Kuva

*Stone Islandin huputon anorakki muutaman vuoden takaa; XL-kokomerkintä, jota myös vastaa.

Denim-tyyppisestä kankaasta valmistettu anorakki kengurutaskulla, joko välikerroksen päälle tai välikerrokseksi. Joustavat hihansuuresorit ja kiristysnarut sekä kauluksessa että helmassa.

Erinomainen kunto.

100 e (309 euron kuitti SI:n verkkokaupasta löytyy)

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

*Laitetaan nyt tämä viimeinenkin itselleni nafti rotsi kokeeksi myyntiin. Tästä en mielelläni päästä irti, sillä takki on kaikilta osin juuri sitä, mitä itselleni halusin ja pystyn edelleen käyttämään sitä t-paidan kanssa.

Aeron Original Hercules -klassikkorotsi italialaisesta Russet Vicenza -hevosennahasta, joka antaa erilaisia ruskean sävyjä valaistuksesta riippuen. Koko 40 (mitat kuvissa). Käyttöä hyvin kestävä musta Cotton Drill -vuori, vakosamettihihansuut ja -kauluksen kääntöpuoli, yksi pystylinjainen povitasku ilman vetoketjua eli ei näy kohoumana ulkopuolelta, vaikka takki istuisi verrattain tiukastikin. Corozo-nappiin kiinnittyvä kaulaläppä. Aeron arvostetuimman ompelijan, yli 30 vuotta firmassa työskennelleen Julie Leitchin täydellistä kädenjälkeä.

Tästä linkistä tarkempia tietoja mallista: https://www.aeroleatherclothing.com/product-detail.php?id=1406

Vicenza on premium-luokan keskipainoinen, kasviparkittu hevosennahka, joka on suoraan taipuisaa ja laskeutuu hyvin eikä näin ollen vaadi ns. sisäänajoa. Eli vaikka rotsia on käytetty ainoastaan minimaalisesti, on se suoraan valmis kevät-/kesäkäyttöön. Tässä näkyy myös suoraan upea ns. nahan grain.

Malli on kapea ja istuvaksi tarkoitettu. Etuosa on korostetun minimaalinen: ainoastaan ranskalaisella saumalla yhdistetty helmapaneeli erottuu (käytännössä kaikki muutkin saumat on tehty ranskalaisella tekniikalla). Takaosa on puolestaan viidestä paneelista muodostuva, puolivyötyyppinen kokonaisuus. Takki ei kuitenkaan istu kuin puolivyötyyppisellä leikkauksella olevat mallit, joissa kiristimet ovat ylhäällä ja istuvuus on tiimalasimainen. Original Hercules laskeutuu sivuista suoraan ja selän puolivyörakenne tukee ainoastaan istuvuutta, ei muokkaa muotoa, kuten puolivyömalleissa. Jos hartialinja ja hihanpituus osuu, voi vyötärön kiristimillä muokata jonkin verran torsoistuvuutta. Sovittamalla selviää.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Takkiin vaihdatettu Aeron uusin versio Hookless-vetoketjun vetimestä ja vetskari liukuu nyt täydellisesti.

Kuva

Lähtöhinta takille on tällä hetkellä 780 puntaa + Vicenza-lisä sekä alvit ja tullit. Lisäksi odotusajat painuvat tällä hetkellä yli puolen vuoden eikä takin ompelijaan voi vaikuttaa (J.L.:n tekemät ovat huolellisimpia ja arvostetuimpia). Uutta vastaavassa kunnossa oleva rotsi näin ollen alle puoleen hintaan: 500 e. Tässä ei valitettavasti ole tinkivaraa – jos takki ei löydä ostajaa, käytän sitä itse.

-Myyntiin itselleni aavistuksen pienet Allen Edmonds Dundee 2.0 -klassikkochukkat, navy suede -viimeistelyllä; 360º bench welt; handcrafted in USA.

Koko 9.5US ja D-lesti. Vastaa 42-42.5 kokoa; lesti kapeahko. Kunto erinomainen; ainoastaan nahkapohjien päkiäosista näkyy, että ovat olleet muutaman kerran käytössä.

Mukaan kaikki uusien kenkien mukana tulleet tamineet: boksi, pölypussit, lepolestit sekä hieno puinen kenkälusikka.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

100 € (rrp. 425 $), sis. 50 euron lepolestit.

-Tietäjät tietää – tällä voi logata kuolauttamaan jengiä sinne styleforumille ja muille muotipoikapalstoille, ei tule ihan heti vastaan, varsinkaan tässä koossa ja kunnossa:

Parhaan valmistajan repro hienoimmasta mallista eli The Real McCoy's A-2 J. A. Dubow 27798, 46-kokoisena. Italialainen light russet -hevosennahka on pehmeää ja taipuisaa ja antaa valosta riippuen tummanruskeita, punertavia ja beigejä sävyjä (yritin ottaa kuvia eri valoissa). Huikea laatu. Nahka ei ole vielä kokonaan sisään ajettu, joten takki odottaa vielä lopullista muotoutumistaan.

Minimaalisia käytönjälkiä, joita olen yrittänyt korostaa kuvissa: vuoressa merkityksetön kulumakohta ja toisessa hihassa ja taskun reunoissa huomaamatonta, normaalia jälkeä. Neulokset virheettömät. Conmarin vetoketju toimii kuten pitääkin, samoin kauluksen ja taskujen nepparit sekä kaulushakanen.

Mitat kuvissa. Kyseessä tämä takki paitsi kokoa isompana ja lyhentämättömillä hihoilla: https://www.acmedepot.com/a2jacket/eval_RMDubow.shtml

Jos näitä näkee jälkimarkkinoilla, niin hinnat liikkuvat tonnin paremmalla puolella. Kokeilen myyntiä hetken täällä ennen ilmoitusta kv. alustoille. Riskitön sijoitus, jolla voi tehdä halutessaan myös fyrkkaa oikealla foorumilla.

Fittikuvien kaveri on 188/84, 107-rinnanympäryksellä, ja rotsin alla pelkkä t-paita.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

600 580 e

-Formal Fridayn rennot, mutta tyylikkäät, laadukkaat monikäyttöhousut; pehmeää, lämmintä ja hyvin hengittävää merinoa; sivutaskut saumoissa, takataskuissa huomaamaton nepparikiinnitys, joka estää taskuja lepattamasta; koko XL/52, mutta lähempänä konventionaalista L-kokoa (mitat kuvissa, vyötärössä kevyesti joustava resori). Käyttämättömät.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Tässä kuvassa housut erivärisinä (ja pillimmän kokoisina/näköisinä):

Kuva

50 e

-Indigofera Chicota Vest, koko M (tts)

Erinomaisessa kunnossa oleva Indigoferan denim-tyyppinen liivi (made in Portgal). Slimmihkö, hyvin istuva fitti, säädettävissä takaa soljella; reilu etudroppi, kuten kuuluukin. Kolmen kuvissa näkyvän taskun lisäksi myös yksi povitasku.

Tästä lisätietoja: https://denimheads.cz/products/indigofera-chicota-vest-indigo

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

70 60 e

-Simmons Bilt/Alexander Leathers Cafe Racer

Tämä Aeron ohella sen toisen skotlantilaisen laatumerkin Cafe Racer -rotsi on itselleni siinä määrin tiukka, ettei näe käyttöä. Laadukasta Dark Seal -vuohennahkaa, jota myös Aero käyttää, ja joka kestää erinomaisesti käyttöä ja iästyy nätisti. Koko 38, mutta tarkemmat mitat kuvissa; sanoisin, että menee parhaiten alle 110-senttisen rinnanympäryksen ja max. 185 cm pituiselle kaverille, toki kunkin tarkoista mitoista ja tyyleistä riippuen. Sovittamalla selviää.

Toisin kuin hevonen vuohennahka on taipuisaa ja hyvin laskeutuvaa ja ns. action back -selkä tuo vielä kivasti lisää liikkuvuutta. Takki ei tarvitse näin ollen lainkaan sisäänajoa. Neljä vetskaritaskua ja yksi povitasku nepparikiinnityksellä, kaikki vuorattu pehmeällä moleskinillä. Käytönjälkeä käytännössä vain vuorin reunassa, ja sekin minimaalista (yritetty korostaa kuvissa). Helmassa sisäpuolella ns. kidney panel, joka lisää kestävyyttä ja pitää helman paikoillaan.

Suoraan käyttövalmis verrattain kevyt kevätrotsi joko prätkäilyyn tai yleispousailuun. Helppo rokata esim. pelkän t-paidan kanssa, mutta rotsin pystykaulus toimii myös kauluspaidan kanssa. Tokavikassa kuvassa vierekkäin tämä ja Aeron Premier Highwayman Seal Goat -nahasta (samaa kampetta ovat). Vikassa kuvassa fitti 187/84-jäbylin päällä, t-paita rotsin alla. Hintaa ois btw. 75% vähemmän kuin uudessa.

Tästä valmistajan sivuille: https://simmonsbilt.com/

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

250 240 230 220 210 200 e

-Iron Heart 666N, koko 32

Pehmeästä, syvänsinisestä 17-unssisesta natural indigo -denimista Japanissa tehty erikoiserä (perus-IH:t tehdään nykyisin ties missä) .

Näistä irtipäästäminen kirpaisee, mutta ovat auttamatta liian pienet: flättivyötärömitta tasan 41 cm. Lyhentämättömät, ei pesty/liotettu; käyttämätön kunto.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

180 170 160 150 e

-Buttero Tanino Low, koko 43

Rare kokomusta versio kuparinvärisillä eyeleteillä, erinomainen kunto, alkuperäisillä nahkanauhoilla. Pohjassa ei ole kulumaa myöskään kantaosassa – kuvassa näkyy auringonvaloa.

Lisätietoja mitoituksesta ym.: https://www.buttero.it/en/mens/view-all/tanino-sneakers-in-black-leather-2210.html

Kuva

Kuva

150 140 130 120 100 e (ilman lepolestejä)

-YouMustCreate Perforated Déjà Vu -housut, koko 34

Kevyet ja miellyttävät housut kesään, joissa suora, rennohko leikkaus. Erinomainen kunto (silittämättä pesun jäljiltä). Vyötärö 45 cm flättinä mitattuna. Kuvat huonoja, housut hienot.

Tästä näkee istuvuutta: https://www.youmustcreate.com/product/new-arrivals/mens-new-arrivals/deja-vu-cotton-twill-garment-dye-trousers-navy/

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

30 25 20 e

-Tricker's Bourton, koko 9 UK (kauttaaltaan reilu 4444-lesti)

Englantilaiset, käsityönä tehdyt brogue derby -klassikot hienosti kiillottuvasta syvänsinisestä nahasta. Näitä ei saa kävelemällä rikki ja Bellows-iltti sekä 360-asteinen storm welt pitävät sukat kuivina ja jalat lämpiminä.

Kunto käytännössä käyttämätön. Juuri laitatettu Vibramit nahkapohjan päälle Ervingillä, joten heti käyttövalmis pari alkukevääseen.

Myyn, koska bootsigeimit on viemässä voiton.

Valmistajan sivuilta kattavasti infoja: https://www.trickers.com/uk/bourton-8317

Väri on tosiaan syvänsininen/navy, ei luonnossa niin vaalea kuin kuvissa (pl. vika kuva):

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

180 170 150 e (ilman lepolestejä), Tricker'sin dust bagit kaupan päälle
Viimeksi muokannut Jep Gambardella, 06 Huhti 2024, 15:28. Yhteensä muokattu 339 kertaa.
mihin perustat tämän kommentin:

"perus-IH:t tehdään nykyisin ties missä."

Anyway bump, magee rotsi ja housutkin kiinnostais jos olisi kokoa isommat.
Jos tehtäisiin Japanissa, kuten ennen, sitä ei varmasti jätettäisi ilmoittamatta tuotetiedoissa.

Mikäli tähän liittyvät nyanssin kiinnostavat, niin Googlen kautta avautuu reippaasti asiaan liittyvää keskustelua.
Lisätty Indigoferan liivi ja pudotettu samalla muiden hintoja.

Myisin nämäkin ulkomaille, jos ei olisi tuoreita skämmikokemuksia, joten roikkukoot täällä toistaiseksi =/
Lue lisää alueelta Myydään tai katso uusimmat viestit.