Tavaraa myynnissä, posti kuljettaa. Saa ehdottaa myös vaihtoa S-M-kokoiseen tavaraan. Tarkempia mittoja ja kuvia saa, jos haluaa. Tavarat myynnissä myös Torissa, joten voi laittaa viestiä sitäkin kautta:
Spoiler:
https://www.tori.fi/varsinais-suomi/L_B_M_1911_villakangastakki_88573292.htm


L.B.M 1911 kaksirivinen villakangastakki koossa 54. Ollut kaksi talvea kohtuullisen vähäisessä käytössä, joten kunto on edelleen todella hyvä. 90% villaa 10 % kashmiria. Ostettu Saumasta, jossa hihoja on samassa yhteydessä lyhennetty aavistuksen verran. Hintapyyntö 120€.

Kuvat: https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing

Suitsupplyn puuvilla-pellavakankainen navy blue irtotakki koossa 54. Käytetty, mutta edelleen ok-kuntoinen. Hintapyyntö 25€ (30€).

Kuvat: https://drive.google.com/folderview?id= ... PqhVDPhA0Y

Herrainpukimon vaaleat mtm-chinot upslaakein ja sivukiristimin. Koko arviolta 52/54. Sivukiristimillä vyötäröä saa soukemmalle. Vyötärömitta max 47cm. Ovat olleet paljon käytössä, mutta en huomannut tahroja tms. jälkiä. Hintapyyntö 25€.

Kuvat: https://drive.google.com/folderview?id= ... iWmlX3EFEm

Suitsupplyn Lazio-puku navyn värisellä Vitale Barberiksen kankaalla. Takin koko 54, johon on pieniä kavennuksia tehty. Housut kokoa 56, johon niihinkin on vyötäröstä alaspäin tehty pieniä muutoksia ja upslaakit. Vyötärömitta 50cm. Housut olivat säilytyksessä pudonneet pukupussin pohjalle, joten kaipaavat prässäystä. Muutoin kunnossa ei moitteita. Hintapyyntö 40€.

Kuvat: https://drive.google.com/folderview?id= ... dUit1dRgwy
Viimeksi muokannut Tumppi1011, 14 Syys 2021, 21:17. Yhteensä muokattu 8 kertaa.
Lue lisää alueelta Myydään tai katso uusimmat viestit.