Myyntiin väärän kokoisia ostoksia ja vähälle käytölle jäänyttä tavaraa. Kuvat löytyvät linkkien kautta Imgurista. Toimitustapana ensisijaisesti nouto Helsingistä (Pakila/Viikki), maksu onnistuu esim. Mobilepayllä tai tilisiirrolla. Voin toki myös lähettää postitse Suomen sisällä ostajan kustannuksella. Tavaroiden tulee olla maksettu ennen postitusta. Ei sovituksia nyt korona-aikana, joten tarkastathan tuotteista ottamani mitat huolella. Ei palautuksia. Vastaan parhaani mukaan lisäkysymyksiin esim. tuotteiden istuvuudesta - lähetä yv tai kommentoi tähän ilmoitukseen. Pyrin tarkistamaan yksityisviestit vähintään kerran päivässä. Jos samasta tuotteesta tulee useita yhteydenottoja, ensimmäisenä viestin lähettänyt on luonnollisesti etusijalla. Ei tarjouksia, kiitos. Lasken itse hintoja, jos tavarat eivät mene kaupaksi. Kotitaloudessani on koira, tupakointia en harrasta.

orSlow 107 valkoinen, koko L, BNWT, hintapyyntö 140 € (aiemmin 160 €)

Valkoiset orSlow 107 farkut, ostettu Careofcarlin kesäalesta viime vuonna. Täysin käyttämättömät, laput kiinni edelleen. Kuvia ja lisätietoa Careofcarlin sivulta: https://www.careofcarl.fi/fi/artiklar/orslow-tapered-fit-107-jeans-white-2.html. Otin farkuista myös omat mittaukset ja kuvat: https://imgur.com/a/YrihRUQ. Vyötärömitta 44,5 cm, sisälahje 83 cm, lahkeensuu 19,5 cm. Farkuissa on vetoketjusepalus. Hapettuneet (oxidized) napit, pahvimainen "back patch" sekä pieni kiertyminen lahkeensuussa ovat orSlown´lta tietoisia ratkaisuja - tämä tiedoksi kaikille, jotka eivät ole aiemmin kyseisen valmistajan farkkuja käyttäneet. Farkut eivät ole selvedgeä, tämä myös tiedoksi.

GTA il Pantalone, koko 48, NWOT, hintapyyntö 60 € (aiemmin 70 €)

Vaaleanruskeat chinot housujen valmistamiseen erikoistuneelta GTA il Pantalonelta. Kangas on paksuhkoa puuvillatwilliä, joten housut sopivat parhaiten kevät- ja syyssäälle. Housut ovat käyttämättömät, ja niiden lahkeita ei ole vielä lyhennetty - otathan tämän huomioon lahjemittaa tarkastellessa. Kokolaput on poistettu, ajattelin lyhennyttää itselle sopiviksi, mutta vyötärö olikin tarkemmin ajatellen itselleni hieman liian väljä. Käytän yleensä joko koon 46 tai 48 housuja (farkuissa 30 tai 31), joten nämä sopisivat luultavasti sellaiselle, joka käyttää kokoa 48 tai 50 ja farkuissa vyötärökokoa 32 tai 33. Istuvuus on slim fit, housut kapenevat hieman lahkeensuuta kohti. Kuvat: https://imgur.com/a/nOA75kF. Vyötärömitta 44 cm, sisälahje 93 cm (lyhentämätön), lahkeensuu 17,5 cm. Materiaali 97 % puuvillaa ja 3 % elastaania.

Indigofera, koko 30/32, käytetty, hintapyyntö 40 € (aiemmin 50 €)

Indigoferan "Mack" farkut voimakkailla kulutuksilla. Kulutukset ovat valmiiksi tehdyt. Itse käytin farkkuja noin 4-5 kertaa, joten eivät siis ole juuri käytössä kuluneet. Istuvuus on melko slimmi, mutta ei kuitenkaan mitkään pillifarkut. Vyötärö melko matala. Lahkeensuut olivat jo uutena käärityt, joten otin housuista myös mitat lahkeensuut käärittynä. Auki rullattaessa käänteisiin tehdyt kulutukset tulevat näkyviin, otin tästä myös kuvan. Kuvat: https://imgur.com/a/9tJOwFC. Vyötärömitta 42 cm, sisälahje 73 cm (lahje käärittynä, kuten kuvissa), lahkeensuu 18,5 cm. Jos on istuvuuteen liittyviä kysymyksiä niin voin yrittää verrata muihin valmistajiin.

Neuw, koko M, käytetty, hintapyyntö 40 € (aiemmin 50 €)

Harmaa farkkutakki voimakkailla kulutuksilla australialaiselta Neuwilta. Sopii erinomaisesti mustien farkkujen kaveriksi. Tätä takkia olen käyttänyt aika paljon, mutta on silti erinomaisessa kunnossa. Kuvat: https://imgur.com/a/JMGSNO7. Kainalosta kainaloon 52 cm, hihan pituus olkasaumasta 67 cm ja selän pituus kauluksen alaosasta 65 cm.

Tommy Hilfiger, koko L (M), käytetty, hintapyyntö 20 € (aiemmin 25 €) MYYTY

Viininpunainen neule Tommy Hilfigeriltä. Käytetty mutta ei suurempia käytön jälkiä. Kokomerkintä L, mutta sopii ennemmin M tai jopa S kokoiselle, tarkistathan mitat huolella. Olen itse 177/75 ja istuu minulle hyvin. Materiaali: 95% puuvilla ja 5% cashmere (käytännössä materiaali tuntuu puuvillalta). Kuvat: https://imgur.com/a/ZlCpGoq. Kainalosta kainaloon 52 cm, hihan pituus olkapäästä 64 cm, selän pituus kauluksen alaosasta 63,5 cm.
Viimeksi muokannut AJK, 18 Huhti 2021, 17:15. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Hintojen viilausta, päivitetyt hinnat 18.4.2021:

Orslow-farkut 140 € (aiemmin 160 €)
GTA il Pantalone-housut 60 € (aiemmin 70 €)
Indigofera-farkut 40 € (aiemmin 50 €)
Neuw-farkkutakki 40 € (aiemmin 50 €)
Hilfiger-neule 20 € (aiemmin 25 €) MYYTY
Lue lisää alueelta Myydään tai katso uusimmat viestit.