Myyntiin kolmet pieneksi jääneet farkut. Pari vuotta toimistotyötä ja siihen koronapuolitoistavuotinen päälle, se on parempi suosiolla todeta tappio tässä vaiheessa, nostaa kädet pystyyn ja pistää pökät kiertoon. TCB ja Indigofera käytetty ja pesty, pientä feidiä alkanut syntyä, mutta muuta kulumaa ei ole nähtävissä. Pallet Life Story kerran pesussa.

Farkut Tampereella, myös postilla kulkee.

- Pallet Life Story 5 Pocket Denim. Koko M(32), istuu kuin 30". 15oz Japani-selvage. Näissä on nyt sitten reidessä hyvin tilaa ja sellainen keskikorkea rise. Nähneet vähän käyttöä, ostin liian pienet ja puristaa mahasta. Pesty kerran.

vyötärö 38 cm
reisi 33
lahkeen sisäsauma 81
lahkeensuu 20

Spoiler:
Kuva

Spoiler:
Kuva


120e --> 100e

- TCB 50's koko 32". Vastaa kokoa 30", tarkista mitat alta. Lahkeita lyhennetty Meyer Denim Workshopilla. Tosiaan pientä patinaa alkanut syntyä mutta eipä nämä omassa käytössä ole vielä ehtineet miksikään kulua. 13,5oz japani-selvagea, valmistettu Japanissa.

vyötärö 39cm
reisi haarasta 31,5
lahkeen sisäsauma 84
lahkeensuu 22

Spoiler:
Kuva


100e --> 90e --> 80e --> 70e

- Indigofera Buck no 9. Koko 30x34". Korkeahko vyötärö ja kapea lahje. 14oz japani-selvagea, valmistettu Portugalissa. Hyväkuntoiset, pientä patinaa alkaa näkyä.

vyötärö 39cm
reisi 31
lahkeen sisäsauma 87
lahkeensuu 19

Spoiler:
Kuva


120e --> 100e --> 80e --> 70e

Lisäksi yhdet liian isot piraatti-Levikset myyntiin. Vanhaa hyvää kokopuuvillaa ja paksua denimiä vaikkei ehdat levikset olekaan.

- "Levi's 501" 34x34". Nämä on vähän erikoiset, pyllylätkässä lukee Made in USA, mutta pesulapussa made in HongKong. En oikein tiedä näiden tarinaa, mutta kunnolliset paksut ilman muovia kuitenkin ja hyvässä kunnossa. Edellinen omistaja on lyhentänyt lahkeita, tsekkaa mitat.

vyötärö 44 cm
sisälahje 76
reisi 32
lahkeensuu 21,5

Spoiler:
Kuva

Spoiler:
Kuva

Spoiler:
Kuva

Spoiler:
Kuva


25e --> 20e -- 15e
Viimeksi muokannut Olli, 19 Syys 2021, 15:09. Yhteensä muokattu 4 kertaa.
Pallet Life Story 5 Pocket Denim myyntiin. Hyvät housut jos perinteisesti farkut puristaa reisistä, näissä ei sitä ongelmaa tule.
Sori jos suolaan mutta Levikset ovat valitettavasti kyllä kopiot, pesulapun, ylimmän napin ja pahvilätkän perusteella. Jos haluat tutkia niin niittien (rivets) mallista sekä ylimmän napin tehdaskoodin puuttumisesta selviää yleensä Suomessa pyörineet kopiot nopeasti. Täältä löytyy tuntomerkkejä hyvin: http://www.levisguide.com/

Sivuseikkana voisin kuitenkin todeta että ysärifeikitkin ovat kuitenkin yleensä nykyfarkkuihin verrattuna tuhtia tavaraa, eli hyvät käyttöhousut ovat kaikesta huolimatta. Eivät vaan Levikset.
Joo kyllä nuo on yhtä piraatit kuin kapteeni Koukun puujalka. Tuskin jenkit ompelisi vahingossa made in HongKong-pesulappua. Mutta kuten sanoit, silti paremmat kuin uudet.
Lue lisää alueelta Myydään tai katso uusimmat viestit.