Korona-aika on tuonut muutaman kilon tai sitten tykkään nykyään enemmän löysemmästä fitistä. Tavaraa siis myyntiin.

Joko paketti postiin tai sitten nouto Espoon Kauklahdesta.

Our Legacy Shield Jacket, värinä black wave, AW14 mallistoa. Nähnyt vuosien varrella runsaasti käyttöä mutta kilometrejä vielä jäljellä. Kankaassa pientä haalistumaa muttei repeytymiä tms. Veden ja tuulen pitävä. 3 in 1 jacket eli kolme takkia samassa. Tosin itse en ole irrotettavaa lineria erikseen käyttänyt. Takilla pärjää linerin kanssa hyvin talvipakkasetkin. Made in Portugal. Koko 48. Hinta 150e, 140e, 130e, 120e, 110e, 100e.
Kuva
Kuva
Kuva

New Balance 998 Made in USA. Näillä on talsittu paljon. Tyydyttävässä kunnossa, sisäsaumassa pientä repeämää ja nahassa tummentumia. Koko US11/UK10,5. Hinta 25e., 20e
Kuva
Kuva

MYYTY
Spoiler:
Myydään Maison Kitsune wool mac -mallinen talvirotsi. Väri on charcoal eli hiilenharmaa. Minimalistinen takki piilotetulla nappilistalla. Takki on erinomaisessa kunnossa. Ei käytönjälkiä pientä nukkaa lukuunottamatta. Tämä on vuoden 2017 mallia mutta on lojunut viime vuodet kaapissa. Takin koko on perus M, mutta on rinnasta kohtuu slimmi. Kaupan päälle takin virallinen kuljetuspussi. Made in Slovenia. Ovh oli aikoinaan 700e. Nyt 150e, 140e, 130e.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
[


MYYTY
Spoiler:
Myydään tumman sininen (navy). Norse Projects takki. Malli on nimeltään Nunk Summer Jacket. Ostettu vuosia sitten mutta edelleen hyvässä kunnossa. Takki pitää jonkin verran vettä joten sopii hyvin Suomen alkusyksyyn/kevääseen/kesään. Materiaali 80% cotton, 20% nylon. Koko on M ja takki istuu hyvin normaali m-kokoiselle. Vetskari on hieman jäykkä mutta toimii muuten hyvin. Hinta 40e.
Kuva


MYYTY
Spoiler:
Arketin vihreä merinovillainen pooloneulu. Väri on virallisesti bottle green. Hyvässä kunnossa. Vasemmassa kyynärpäässä on pientä haalistumaa, jonka huomaa valoa vasten. Koko on M. Hinta 20e.
Kuva

Arket raw selvage 12.7oz farkut parin vuoden takaa. Regular malli suoralla lahkeella. Pohkeissa hyvin tilaa. Nämä on pesty vain kerran ja käyttö jäänyt vähälle. Koko 30x32 mutta vyötärö vastaa kokoa 31. Erittäin hyvässä kunnossa, ei kulumia yms. Hinta 40e, 35e, 30e, 25e, 20e.
Kuva
Kuva
Kuva

Myyty
Spoiler:
Norse Projects Aros Heavy klassikkochinot koko 31. Värinä monipuolinen khaki. Nämä ovat vanhempaa mallia, eli lahkeet enemmän tapered nykyiseen malliin verrattuna. Jämäkkää kangasta ja moitteettomassa kunnossa. Hinta 30e.
Kuva
Kuva


Myyty
Spoiler:
Norse Projects Aros Corduroy chinomalliset vakosamettihousut värinä forest green, hyvin tummaan taittuva vihreä, jämäkkää vakosamettia. Nämä myös vanhempaa mallia, eli enemmän tapered lahje vrt nykymalli. Koko 31. Hinta 40e.
Kuva
Kuva


MYYTY
Spoiler:
Acne Studios Johna vetuketjuhuppari, vuoden 2015 mallistoa. Erinomaisessa kunnossa. Lojunut kaapissa useamman vuoden. Kaksisuuntainen vetskari. Koko M. Hinta 70e, 60e, 50e, 45, 40e
Kuva
Paremmat kuvat Endin sivuilta:
https://www.endclothing.com/en-de/acne-studios-johna-hoody-2hh146-990.html?storeCode=DEMYYTY
Spoiler:
Drake’sin täydelliset desert bootit täydellisellä sand-värillä, mutta puoli kokoa liian pienet mulle. Krepe pohja kuten näissä kuuluu olla. Olleet 3 kertaa jalassa. Alkuperäinen laatikko mukaan. Lepolestit ei kuulu kauppaan. Made in italy. Ovh 300e. Koko uk 10. Hinta 200e, 190e, 180e, 170e.
Kuva
Kuva
Paremmat kuvat Drake'sin sivuilta:
https://www.drakes.com/clifford-desert-boot-sand-suede
Viimeksi muokannut holipompeli2.0, 04 Syys 2023, 08:37. Yhteensä muokattu 84 kertaa.
Lue lisää alueelta Myydään tai katso uusimmat viestit.