Kaksi paria Trickersejä saa nyt löytää uuden kodin, koska 81-lesti ei kovasta halusta ja yrittämisestä istu omaan jalkaan. Molemmat parit on uusina hankittu ja mukaan saa boksit, kenkäpussit sekä kaiken muun mitä alun perin ovat sisältäneet. Kuvissa näkyvät lepolestit eivät lähtökohtaisesti sisälly hintoihin. Kengät sijaitsevat Vantaalla Kivistössä ja sovittaminen voidaan yrittää järjestää, vaikka nykyolosuhteet hieman tätä hankaloittavatkin. Tämän vuoksi hinnat sisältävät jo valmiiksi myös postikuljetuksen Suomen sisällä. Lisätietoja ja -kuvia voi pyydellä yv:n välityksellä.

Spoiler:
Calvert boots

Koko 8,5, leveys 5
Lesti 81

Kuva

https://imgur.com/a/1iMSZQL

Hieman enemmän kilometrejä nähnyt pari, mutta edelleen hyvässä kunnossa.
Lähtöhinta 150 €, sisältää postikuljetuksen Suomessa. Saa myös esittää tarjouksia.


Fulton longwing

Koko 8,5, leveys 5
Lesti 81

Kuva

https://imgur.com/a/M3ybZUs

Noin 10-15 kertaa käytössä ollut pari joten nämä eivät ole juuri päässeet käytössä kulumaan.
Lähtöhinta 200 180 160 €, sisältää postikuljetuksen Suomessa. Myös tarjouksia otetaan vastaan.
Viimeksi muokannut JarnoS, 20 Touko 2020, 13:42. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Osaako joku auttaa Tricker'sin kokojen kanssa?

Mulla on normaalisti kengät kokoa 42-42,5. Red Wingiltä menee bootseissa ainakin 1 koko pienempi (41,5) ja Loaket ovat kokoa 42. Mitenkähän nämä istuisi jalkaan, kun sovittamaankaan ei pääse?
Aina vähän riskaabelia näitä arvioida, mutta tuo 81 on valmistajan kapeampia city-lestejä, ja vähän harvinaisempi, kärjestä selkeästi suipompi ja kapeampi kuin muut. Kertovat sen kuitenkin olevan true to size.

Oman kokemuksen mukaan Tricker'sin muut kuin 4444 eivät ole erityisen kookkaita ja Loaket taas useimmat hieman reiluhkoja, niin voisi ajatella, että osuisivat siten aika lähelle. Pohjallisellahan voi hieman hienosäätää.

Mutta vähän riskillähän aina joka tapauksessa nämä entuudestaan outojen lestien etäkaupat menevät. Mutta hyvä puoli on, että laatukengät saa täällä aina suht hyvin eteenpäin.
Kuten U-Haul sanoikin, niin absoluuttisia totuuksia tuntemattomien lestien istuvuudesta on vaikea antaa vain vertailemalla muihin kenkiin. Voin kuitenkin hieman yrittää avata näiden kenkien istuvuutta omaan jalkaani.

Kuten edellä tuli ilmi niin 81 on melko "lyhyt" lesti. Kanta-päkiä -mitta vastaa mielestäni hyvin ilmoitettua UK 8,5-kokoa, mutta varpaita kohti mentäessä lesti kapenee voimakkaasti, minkä vuoksi kenkä tuntuu omassa jalassa olevan kuitenkin lähempänä UK 8-kokoa. Ts. pikkuvarvasta painaa aavistuksen enemmän kuin haluaisin.

Kaapista löytyy myös vertailukohdaksi Loaken mokka-Pimlicot koossa 8 ja pari vuotta sitten tuli hetken aikaa sisään ajettua Loaken 026-lestillä olleita 8-koon brogue-bootseja. Jos vertaan näitä Trickersejä molempiin noihin Loaken pareihin, niin etenkin Pimlicot tuntuvat jopa hieman reilummilta omaan jalkaan (käytän näissä ohuita pohjallisia täyttämään kengän melko reilua kokonaistilavuutta, vaikka pituus muuten näissäkin on melko nafti). Toki mokka-chukkaa ja pintanahkaista kenkää vertailtaessa on jo lähtökohtaisesti isoja eroja, mutta oman kokemuksen perusteella pidän näitä pareja melko samankokoisina ja Loakea ehkä jopa hieman "tilavampana".
Lue lisää alueelta Myydään tai katso uusimmat viestit.