Kaikki kamat sijaitsevat Espoon Matinkylässä, Ison Omenan kauppakeskuksen vieressä. Saa tulla sovittamaan, mutta voin näin korona-aikaan postittaakin kuluja vastaan.

Vaatteet ja asusteet:

Tiger of Sweden double rider nahkarotsi. Koko M. Melko paksua nahkaa ja jykevät YKK zipperit. Hyvä moderni/slimmi leikkaus verrattuna ns. perinteisiin brändeihin.

Hinta: 120e

Mitat:
Spoiler:
P2P 55cm
Hartia 45cm
Hiha 68cm
Selkä kauluksen alta 69cm

Kuvat:
Spoiler:
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva


Kengät:

(myyty)

Myydyt:

Spoiler:
Barbour International todella siisti ja laadulla tehty Steve McQueen prätkärotsi. Koko M. Maksoin tästä varmaan jotain 500e.

Sinun hintasi: 190e 170e.

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Perinteinen M65 mallin kenttätakki. Ostettu muistaakseni Stadiumista. Hintaansa nähden hyvä takki. Slimmi M-koon leikkaus ja kangas 100% puuvillaa. Kauluksen sisällä huppu, niin kuin pitääkin.

Hinta: 30e 20e.

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

L.B.M. 1911 blazer, koko 48

Käytetty, mutta hyvässä kunnossa oleva kesäinen bleiska. Toista etutaskua paikattu. Kuvassa korostuu, mutta käytössä ei huomaa. Otettu hinnassa kuitenkin huomioon.

Hinta: 80e
[spoiler]Kuva
Kuva
Kuva

Alden #8 cordovan PTB, koko UK 7,5

Hinta: 210e

Käytetyt, mutta vielä on paljon kilsoja jäljellä. Todelliset klassikot. Cordovanin patinoitunut väri ei pääse kuvissa/sisätiloissa oikeuksiinsa. Joku aika sitten puolipohjattu ja vaihdettu kantalappu Ervingillä. Edellinen omistaja lisännyt sisälle kantapäiden kohdalle ohuen nahkalapun, joka jo kulunut puhki (ks. kuvat).

Muut tiedot esim. Frans Boonelta: https://www.fransboonestore.com/products/alden-8-cordovan-plain-toe-blucher-1?variant=21580104327.

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Common Projects, Tournament, koko UK7 (sopii 42-42,5 jalkaan)

Hinta 80e

Käytetyt, mutta ok kunnossa. Pääasiassa toimistokäyttöä takana. Vasemmassa kengässä skradu kärjessä (ks. kuvat). Alkuperäinen boksi ja dustbagi löytyy.

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

(Loake) Charles Tyrwhitt, semi-brogue, koko UK 8

Hinta: 80e 70e.

Käytetyt, mutta ok kunnossa. Joku aika sitten puolipohjattu. Kengät ovat todennäköisesti Loaken tekemät, mutta en mene takuuseen. Ks. kuvat.

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Taskuliina, navy marjakimara, 30x30cm

Hinta 10e

Silkkiä. Peräisin Herrainpukimolta.
Kuva
Viimeksi muokannut kvarkki, 21 Marras 2020, 14:16. Yhteensä muokattu 10 kertaa.
Lue lisää alueelta Myydään tai katso uusimmat viestit.