Myytyjä:


Myyntiin laadukasta vaatekaapin kulmakiviosastoa.

Yhteydenotot yksityisviestillä tai maililla: signor_gambardella[ät]protonmail.com - jos numero löytyy, niin voi myös laittaa viestiä kapulaan.

Helsingissä, myös lähettäminen ok. Olemme hygieniasta tarkka lääkäritalous, jossa ei ole lemmikkejä. Emme myöskään tupakoi. Erillinen tila sovitukselle löytyy, jossa peili.

Pyynnöstä lisäkuvia sekä mittoja.

Aero Highwayman

Myydään nyt sitten tämä viimeinenkin, paremmin entisiin kuin nykyisiin mittoihini sopiva Aero. On se vain myönnettävä, että takki on nykyisin yksinkertaisesti liian iso, myös välikerrosten kanssa.

Eli Aeron klassikko Highwayman mustasta Horweenin FQHH CXL -hevosennahasta, monikäyttöisellä ja virheettömällä tweed-vuorella. Nahka on pehmennyt, mutta kulunut hyvin maltillisesti; upeaa marmoriefektiä on alkanut muodostua paikoin. Yksi povitasku, hihojen sisemmät neuloshihansuut (storm cuffs) on poistettu turhina/ärsyttävinä kelloa käyttäessä.

Takkia on käytetty, kuten pitääkin, joten siinä on asiaan kuuluvaa patinaa. Vasemmassa etupaneelissa, helman yläpuolella on ollut lisäksi pieni pintanirhauma, joka on varmuuden vuoksi paikkautettu ammattilaisella sekä alta että päältä, ettei ala repeämään käytössä. Nirhauma on nahassa eikä ulotu vuoreen saakka. Paikkaus ei myöskään erotu kuin aivan läheltä katsottaessa ja on huomioitu hinnassa. Vetoketjuksi on juuri vaihdatettu ammattilaisella uusi Talonin nikkelinen ns. Sunburst box -alaosalla.

Merkattu koko 44, mitat (cm):

-kainalo-kainalo 63,5
-hartiasauma-hihansuu 63,5
-niskasauma-helma 63,5
-hartia 54
-helma 54

Kysy istuvuudesta tarkemmin, jos takki kiinnostaa. Nahka on pehmennyt, joten esim. hartiamitta ei ole niin kriittinen kuin jäykässä takissa. Reilu hartiamitta ja hyvin laskeutuva nahka tekee myös hihoista käytännössä hieman nimellismittaansa pidemmät. Lisäksi helmaa saa säädettyä reilusti kiristimillä (mitattu melkein kokonaan kiinnni).

Yritin ottaa muutamat kuvista hieman toisistaan poikkeavista valoissa. FQHH-nahassa on paljon eloa olosuhteista riippuen, ja tätä on vaikeahko saada kiinni kameralla.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Hinta erittäin kohtuullinen, käytön jäljetkin huomioiden: 240 €
Spoiler:
Tricker's Woodstock

Koko 9 UK/43,5 EUR, TTS, klassinen 4497-lesti, joka toimii myös leveämmälle jalalle.

Tricker'sin Northamptonin tehtaalla käsityönä valmistetut monikäyttöiset klassikot; ns. staple shoes, joita pitäisi löytyä vähintään yksi pari jokaiselta itseään kunnioittavalta kenkähenkilöltä.

Upeasti kiillottuva espresso-vasikannahka, 360-asteen storm welt, Bellows-iltti, nahkapohjilla ja vahanauhoilla. Väri, kuten kuvissa eli musta kahvi, joka taittaa ainoastaan aivan häivähdyksen ruskeaan. Eri kiillokkeilla saa helposti erilaisia sävyjä esille.

Ainoastaan kokeiltu sisätiloissa.

Kuva

Kuva

Kuva

200 € kaksilla ylimääräisillä nauhoilla, toiset ohuet vahatut (kuvassa) ja toiset paksut vahaamattomat.

Iron Heart 634S 21oz

Myyntiin itselleni väljäksi käyneet IH:n klassikot koossa 33 x 34. Voin myös vaihtaa IH:n 666-malliin, RGT:n Stantoneihin tai N&F:n Weird guy -malliin koossa 32 (mahd. välirahoilla).

Suoran leikkauksen ja mid risen Japani-valmisteiset farkut, joiden käyttömahdollisuudet eivät pyöri muotisyklien mukaan. Paksu ja pehmeä, 21-unssinen selvedge, jossa häivähdys ensimmäisiä feidejä (korostuvat kuvissa). Erinomainen kunto, ei pesty tai kutistettu. Muotoututa itsellesi laatufarkut seuraavaksi vuosikymmeneksi.

Sävy näkyy parhaiten ensimmäisestä kuvasta, koko farkkujen kuvat kehnoja. Vyötärömitta venytettynä 43 cm. Muut mitat senteissä IH:n tavalla mitattuna eli flättinä ja venytettynä (https://www.youtube.com/watch?v=J9ncd-Aw8bk):

Front rise: 28,5
Back rise: 40
Thigh: 32,5

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

120 €

Acne Kolby Polo

Hyväkuntoinen ja monikäyttöinen polo/pikee, mutta itselleni tällä hetkellä liian iso.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

30 €

Acne Standard Face Tee

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

20 €

Acne Dasher o Face Knit

XL, tts XL - erinomainen kunto.

100% villa, ohut ja miellyttävä. Ostin palstalta, mutta osoittautui hieman reiluksi, joten jäänyt käyttämättä.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

60 €

Tricker's Alvin koossa 9 UK (2298-lesti).

Kengät ovat rajoitetun tuotannon Rambler-mallistosta: https://www.trickers.com/uk/journal/post/ss18-rambler-shoe-and-boot-collection-for-men.

Laatu on Tricker'sille tyypillisesti huippuluokkaa ja tässä parissa reunospunos on erityisen huolellinen. Kenkien päällinen on paksua ja pehmeää Funchal-vasikannahkaa, joka kiillottuu upeasti. Väri ei ole flat tummanruskea vaan elävämpi ja kiillottamalla nahkaan tulee ns. pull-up-efektiä. Nahan tekstuuri näkyy puolestaan parhaiten värillisissä kengissä: https://www.trickers.com/uk/journal/post/ss18-funchal-leather

Rambler-pohjat soveltuvat erinomaisesti Suomen talvisempiinkin keleihin.

Kokeiltu ja todettu liian kapeiksi eli käyttämättömän kunto.

Kuva

Kuva

Kuva

Mukaan Tricker'sin alkuperäiset dust bagit ja kiillotusliina. Boksia en ensietsimältä löytänyt - täytyy katsoa varastosta vielä.

(200) 170 € (ilman lepolestejä) - ovh. 465 €

Kengät eivät ole pakkomyynnissä, sillä ne sopivat itselleni ohuen sukan kanssa. Näin ollen en laske hintaa yllä olevasta. Jos eivät mene, niin käytän itse.

A.P.C. New Standard, Black

Kuva

Kuva

Kevyet 100% puuvilla -versiot, joita en löytänyt enää A.P.C.:n sivuilta.

Ostettu foorumilta ja pesty kerran, jolloin pintaan tullut taitosjälkeä, jota ei käytössä huomaa.

30 e tai kaupan päälle, jos ostat kaikki kolmet yllä olevat.

Naked & Famous Weird guy -farkut

Stone Island -cargot

Ostettu foorumilta, muttei käytetty. Käyttämätön kunto. Lapun koodista lisätietoja ja kuvia.

Kuva

Kuva

110 e

YouMustCreate Deja Vu -chinot, Navy

Koko 34, TTS ja lyhentämättömät. Jämäkkää twilliä ja sopivasti kapeneva leikkaus, joten menevät sekä pikkutakin kanssa että rennommin pelkän paidan parina.

Nämä: https://www.thread.com/item/ymc-deja-vu-pant-navy-navy/757170

Käyttämättömät.

Kuva

Kuva

40 e

Aero-nahkavyö

Uusi, Skotlannissa käsintehty laadukas veg tanned -nahkavyö. Musta messinkisoljella. Vyön kokonaispituus 100 cm, vyössä on viisi reikää ja pituus keskimmäiseen reikään on 85 cm.

Infot Aeron sivuilta: http://www.aeroleatherclothing.com/prod ... hp?id=2506

Kuva

Kuva

Kuva

60 e

Maison Kitsuné -puuvillapaita

XL tts XL

Edellisen malliston paita pehmeästä puuvillasta. Kettulogo rintapielessä. Kokeiltu, liian isoksi todettu ja laitettu kaappiin kasvamista odottamaan. Erinomainen kunto.

Kuva

Kuva

25 e

Wood Wood -puuvillaneule

L, tts XL

Raikas kevät/kesä-neule, mutta auttamatta liian iso tämäkin. Tasku toisessa hihassa. Erinomainen kunto.

Kuva

Kuva

15 e

Levi's-paitatakki

XL, tts L/XL

Rare räppitakkiklassikko, joka ei kuitenkaan istu telttana, ja jolle huonot kuvat eivät tee oikeutta.

Käyttämätön kunto.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

25 €

Acne Studios Triple Low

Koko 43, reilu, leveähkö lesti, TTS 44 EUR tai 9,5 UK

Käytetty vähän ja pidetty hyvää huolta, joten kunto sen mukainen. Ainoastaan paksussa kumipohjassa vähäistä kulumaa, jota kuva korostaa liiaksi.

Vakuuttava laatu: päällinen paksua ja pehmeää vasikannahkaa, pehmeät jalantien vuoraukset ym.

Acnen infot:

A tennis shoe designed with a contemporary edge. Newly introduced in 2015, the Triple Lo takes a gym sneaker silhouette and embellishes it with three oversized and functional velcro straps. It maintains a simple and sleek look, made from one tone calf leather and stitched rubber sole. Additional details include debossed Acne Studios logo at heel and heat lines at velcro edges.

- Made in Italy
- Made from 100% calf leather


Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

50 e Bexleyn lepolesteillä - 380 euron ostokuitti Acnen flagshipistä löytyy.

Junya Watanabe MAN x Hervier Productions Pocket Jacket

XL, tts L - erinomainen kunto.

Juuri niin laadukas paitatakki kuin näiden merkkien yhteistyöltä voi odottaa. Ostettu TheNextDoorista (https://thenextdoor.fr/) ja kuitti löytyy (485 €).

The 100% wool body, Hervier Pocket Jacket, features genuine leather contrasting pocket to chest and contrastive cotton pockets, finished with button closure, spread collar and buttoned cuffs. Made in EU.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

170 €

Acne Blå Konst -punosvyö

Raikas kesävyö, joka myytiin saman tien loppuun. Ostin Ssensestä kovalla hinnalla, mutta jäi käyttämättä. Pinkki metallisoljella. One size; reilusti säätövaraa eri pituuksille. Oma vyötärömittani on 95 cm ja vyössä on säätövaraa 10 cm pidemmäksi.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

30 €

Denim Demon -tuulitakki

L, tts M/L

Ruotsalaisen brandin todella käyttis tuulirotsi Suomen kevääseen, jossa paljon käytännöllisiä yksityiskohtia: kiristettävä huppu ja helmaresori, avainpidike taskussa ym. Pesty ja hyväkuntoinen.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

15 €

Denim Demon -huppari

XL, tts L, pitkähkö fitti

Klassinen Americana-tyylinen huppari kolmella puunappisella cargo-taskulla ja rarella Talon-vetskarilla. Harjattu loop back -rakenne. Pesty ja hyväkuntoinen.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

15 €

Aero ANJ-3 Civilian -takki

Koko 42 - nahka nätisti ns. broken in, ei muita käytönjälkiä.

Todella pehmeä Seal Jerky -hevosennahka ja jämäkkä puuvillavuori. Nahka on kevyehkö, ns. middleweight hide eli sopii hyvin välikausitakkiin. Ei vaadi sisäänajoa vaan hetikäyttövalmis. Yksi pitkittäinen sisätasku nepparikiinnityksellä. Myös ulkotaskuissa nepparit irtoilevien nappien sijaan.

Mitat (cm):

-kainalosta kainaloon 53

-hartia 48

-pituus, niskasaumasta helman loppuun 66

-hiha 64

Tilasin Aerolta huikean hienon takin käsittämättömän halvalla (300 £ + postit), joka osoittautui kuitenkin tuuman liian kapeaksi. Aerolla on puoti kiinni enkä ole saanut vastausta maileihin, joten kokeillaan hetki kiinnostusta ennen palautusta.

Fitti on, toisin kuin lentäjän takeissa yleensä, omaan makuuni erinomainen: slimmihkö ja helmasta riittävän pitkä. Sopii minusta parhaiten 180-190-senttiselle, hoikalle käyttäjälle, mutta riippuu pitkälti käyttäjän omista mieltymyksistä.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

290 €
Viimeksi muokannut Jep Gambardella, 01 Heinä 2020, 21:09. Yhteensä muokattu 125 kertaa.
Acnen made in Italy -tietäjäkengät 70 euroa. Esim. Grailedissa nämä liikkuvat aivan eri hinnoissa.

Pohjakuluma korostuu kuvissa, esim. heal rubia ei ole käytännössä lainkaan.
Lue lisää alueelta Myydään tai katso uusimmat viestit.