Lewis Leathers Lightning 391, klassinen musta brittibiker-rotsi vuodesta 1958 lähtien.
Koko 38, lehmännahkaa. Musta viskoosisatiinivuori, yksi povitasku vasemmalla puolella. Takin valmistuspäivämäärä 14.11.2019 ja sain takin itse 30.11.2019.

Rintakehä: 52cm
Helman leveys: 48cm (soljet kiristämättä)
Hartia: 44cm
Etupituus: 59cm
Selän pituus: 62,5cm
Hihan pituus: 67cm

Kuvista näkee tyyli millä mitat otettu. Takkihan on siis vain pari kuukautta vanha, vain pieniä käytön jälkiä käsivarsissa ja selkäpuolella kuten kuvista näkyy. Ei omituisia hajuja, edelleen löytyy uuden nahkatakin tuoksu. Todella siisti rock n roll meiningin takki, juuri tätähän käytti esim. The Clash 70-luvun lopulla!

Spoiler:
Kuva

Spoiler:
Kuva

Spoiler:
Kuva

Spoiler:
Kuva

Spoiler:
Kuva

Spoiler:
Kuva

Spoiler:
Kuva

Spoiler:
Kuva

Spoiler:
Kuva

Spoiler:
Kuva

Spoiler:
Kuva


Ovh: 900 £ eli noin 1050 €.
Hinta: 595 €. Mukaan saa alkuperäisen pakkauksen ja laput.
Takki sijaitsee Lahdessa, jossa onnistuu myös sovitus.


Fullcount 1108BK, eli 1108 Slim Straight leikkaus Fullcountilta, mutta harvinaisempana vaihtoehtona musta selvedge farkku, One Wash versio ja koko 31. Hankittu viime syksynä ja nähneet käyttöä aika paljon, mutta ovat mun makuun ihan snadisti liian tiukat reisistä. Nämä on pesty kaksi kertaa 30 asteen pesulla oman käytön aikana, ei vaikuttaneet farkun mittoihin mitenkään. Kulutusta näkyy jonkin verran, mutta ovat täysin ehjät. Toisen etutaskun vuori on korjattu säilyttäen kuitenkin taskun alkuperäiset mitat/syvyyden.
Hankittu Clutch Cafelta: https://clutch-cafe.com/products/full-c ... denim-jean

Vyötärö: 40cm
Reisi: 29cm
Front rise: 28cm
Back rise: 37,5cm
Lahkeen pituus: 82cm
Lahkeen suu: 19,5cm

Kuvia: https://imgur.com/a/vmKugkK
Mittakuvat: https://imgur.com/a/GurpHm6

Ovh: 315 €
Hinta: 75 € + postikulut 5,90 €.


Lady White Co. t-paitoja (tubular knit eli ei sivusaumoja), yhteensä 5 kpl: 2x oliivi, 2x navy ja 1x musta. Kaikki kokoa Small. Made in USA.
Hankittu Second Sunriselta, lisätietoja ja myös mitat paidoista linkin takaa: https://secondsunrise.se/collections/lady-white

Älyttömän hyvän tuntuisia t-paitoja päällä ja nämä ovat juuri niitä, joita ihmiset kehuvat kestävän monta vuotta. Ovat olleet itselläni käytössä noin puoli vuotta ja ovat edelleen kuin uusia. Nyt olisi tarjolla laadukasta 100% puuvilla t-paitaa tosi hyvään hintaan ja vieläpä Los Angelesissa valmistettuja!

Oliivi:
Spoiler:
Kuva

Spoiler:
Kuva


Navy:
Spoiler:
Kuva

Spoiler:
Kuva


Musta:
Spoiler:
Kuva

Spoiler:
Kuva


Ovh: 57 €
Hinta: 25 € per paita + postikulut 5,90 €.
Osta 3 tai enemmän niin tarjoan postikulut!


Merz b. Schwanen henley 207-paita, koko 4 / Small, väri nature. Käytetty ja pesty muutaman kerran, kunto kuin uusi. Tästä todella laadukas lyhythihainen henley joko käytettäväksi aluspaitana tai sellaisenaan. Saksassa valmistettu vanhan ajan loopwheel-ompelukoneella (ei sivusaumoja). Lisätietoja tästä paidasta voi tarkastella täältä: https://merzbschwanen.com/shop/collecti ... ction=193#

Spoiler:
Kuva

Spoiler:
Kuva


Ovh: 79,90 €
Hinta: 30 € + postikulut 5,90 €
Viimeksi muokannut kamrat, 18 Helmi 2020, 10:36. Yhteensä muokattu 38 kertaa.
Lue lisää alueelta Myydään tai katso uusimmat viestit.