Laitetaan myyntiin erittäin hieno japanilainen farkkutakki Sugar Cane Denimiltä. Raskasta selvedge-farkkukangasta, jossa on 20% sokeriruokoa puuvillan tilalla. Takki on one wash, eli tekovaiheessa pesty kertaalleen eikä siten enää kutistu nyt pestessä. Olisi pitänyt ostaa pesemätön versio jota olisi voinut kutistaa, nyt tämä on minulle hieman iso. Koko on TTS 42.

Takkia on käytetty vain pari kertaa ja se on iskemättömässä kunnossa, ei mitään feidejä tms. Malli vastaa Leviksen Type II -klassikkomallia ja on tyyliltään lyhyehkö.

Näiden hinta on Denimiossa 228 dollaria plus alvit ja kuljetus. Hintapyyntöni on 95 euroa 140e. Takki on Turussa, mutta kulkee postissa minne vain.

Mitat:
Selän pituus 64cm
Kainalosta kainaloon 57,5cm

Kuvat tekevät takista hieman sinisemmän kuin se onkaan, todellisuudessa väri on tummempi ja enemmän raakafarkkumainen.

Kuva

Kuva

Kuva

Cambridge Satchel Co salkku saffiano-nahkaisena. Made in UK. Slimmi salkku, johon mahtuu hyvin läppäri, dokumentteja ym. Käytetty alle kymmenen kertaa, kunto kuin uusi. Ei ole koskaan kastunut tai tahriintunut. Linkki vastaavaan tuotteeseen eri nahassa: https://eu.cambridgesatchel.com/product ... er-oxblood

Hintapyyntö 55e. 80e

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Olof 1982 valjasnahkavyö koossa 85cm. Käyttämätön. Venäjällä käsintehty valjasnahkavyö, joka on valmistettu todella paksusta ja kestävästä nahasta. Kestänee vuosikausia ja jopa vuosikymmeniä. Leveys 35mm.

Hintapyyntö 45e. 60e

Kuva
Viimeksi muokannut buffon.bj, 10 Marras 2019, 10:02. Yhteensä muokattu 3 kertaa.
Lue lisää alueelta Myydään tai katso uusimmat viestit.