Yhdistetään vanhat ilmoitukset ja laitetaan reilut dropit hintoihin, niin josko saatais pois kaapista pyörimästä.

Formal Friday Navy Peary Merino Coat

Koko M (mitoitus in aika reilu) hihoista on lyhennetty n. 2 cm.

Kunto 9/10, eli ei ole juuri käyttöä nähnyt.
Hinta ennen 100€


Hinta 50 €

Kuva

People of Shibuya Hachiko Parka 52

3 in 1 Parka, jossa siis irroitettava bomber-mallinen kevytuntsikka. Parka itsessään on jäänyt vähälle käytölle. Irtovuorta on tullut käytettyä huomattavasti enemmän.
Hinta ennen 150€

Hinta 100 €

Kuva

Kuva

Maison Kitsune M65 Jacket Olive koko S

Porterilta pari vuotta sitten ostettu siisti pellavainen kenttätakki. Takki fitiltään hyvinkin alkuperäistä designia kunnioittava versiointi. Jonkun verran käytetty kesällä, mutta kunto kuin hyvä. Jäänyt itselle hieman pieneksi, joten laitetaan eteenpäin.

Kuva

KUVIA
Spoiler:
Kuva

Kuva

Kuva

Hinta ennen 120€

Hinta 80 €
Viimeksi muokannut James, 15 Elo 2019, 21:28. Yhteensä muokattu 5 kertaa.
James kirjoitti:Margielat lisätty

Margielat on hienot! Ostaisin takaisin, mutta muistaakseni oli hieman isot. Sekä noi että ne kuuluisat Bexleyn enfieldit nähneenä, voin sanoa noiden olleen aivan eri tasolla myös fiiliksen suhteen. Tuohon hintaan huikea diili.
Testasin nämä ja oli kyllä tohon hintaan todella kovat popot. Koosta sanoisin että 42 jalkaan aika passelit, ehkä jopa 42.5 riippuen kuinka pitkät varpaat omaa:) Näissä cap toe siis pitkähkö. Kapeahko lesti mutta vertaisin F-lestiin. Nahkalaatu oikein mainio ja varsi erittäin hyvin suunniteltu. Toimii sekä casuaalina että dressed up kenkänä. Lesti ei ihan istunut itselle joten jouduin ikäväkseni jättää väliin.
Lue lisää alueelta Myydään tai katso uusimmat viestit.