Tavara sijaitsee Helsingissä ja kulkeutuu tarvittaessa omien menojen mukaan vähän minne sattuu. Jos hinnat ei miellytä niin aina voi tarjota jotain. Ja kannattaakin tarjota, eiköhän yhteisymmärrys löydy. Lisäkuvia voin lähetellä vaikka Whatsappilla / Telegramilla

Yhteydenotto: yksityisviestillä aluksi

Aero Knitwear Submariner 02 / M
Käytetty, mutta edelleen tosi siistissä kunnossa oleva Aero Leathersin perinteinen submariner villapaita. Myyn raskain sydämin, koska on valitettavasti jäänyt itselleni pieneksi. Toimii myös Suomen kalseissa kesäilloissa tai mökillä.

Tarkempia tietoja valmistajan sivuilta: https://www.aeroleatherclothing.com/pro ... hp?id=3148

Kainalosta kainaloon: n. 53.5cm
Pituus noin 66cm

100% villaa, väljähkö fit. Made in scotland. Lisäkuvia pyydettäessä vaikka whatsappilla.

HP: 80 EUR

Kuva


Myydyt
Spoiler:
Sebago Keuka US9.5 / UK 9 / EUR 43.5 / 27,5 cm

Muutaman vuoden vanhat, mutta edelleen tosi siistissä kunnossa ja pohjatkaan eivät ole pahemmin kuluneet. Tavallisesta Sebagon purkkarista poiketen paksumpi Vibramin pohja, joka tekee mukavammat kävellä. Eivät saa tarpeeksi käyttöä kun ovat vähän kapeat minulle. Kenkiä ei ole käytetty paljain jaloin - eli siinä mielessä hygieenisemmat. Juuri huollettu Saphirin mokkahoitoaineella ja invulnerilla.

Kyseisestä mallista en löytänyt enää webistä tietoa, mutta nämä ovat vastaavat: https://sebago-usa.com/products/keuka-beige-camel

Sovittaa saa tietenkin ennen ostopäätöstä ja lisäkuvia tms voin laittaa pyydettäessä.

HP: 50 EUR


RED WING 8859 6″ MOC TOE BOOT NAVY PORTAGE LEATHER US 9.5
Hyväkuntoiset Red Wing moctoet Navy Portage nahalla. Pieniä käytön jälkiä löytyy, mutta rasvanahassa ne saa helposti peittoon. Valkoista pohjaa en ole yrittänyt pestä. Näitä on käytetty satunnaisesti, koska lesti on liian kapea minulle, minkä vuoksi useimmiten päädyn suosimaan muita kenkiä. Hoidettu säännöllisesti Red Wingin ja Saphirin tuotteilla. Ostettu 23.10.2019 Beamhillistä.

Koko US 9.5 / EU 42.5 / UK 8.5 ja D leveys. Sovitus onnistuu tarvittaessa ennen ostopäätöstä.

Tarkempia tietoja Red Wingin sivuilta: https://www.redwingshoes.com/heritage/mens/6-inch-boots/Classic-Moc-08859.htm

Vaihto myös EE lestiin kiinnostaa, tai puoli numeroa isompaan.

HP: 160 170EUR

Crown Northampton Overstone Horween Natural Chromexcel
Todella hyvässä kunnossa olevat premium-tennarit Crown Northamptonilta. Malli Overstone Derby Horween Natural Chromexcel. Made in England. Mukaan tulee alkuperäinen boksi ja vaihtonauhat. Tarkempia tietoja valmistajan sivuilla: https://crownnorthampton.com/products/overstone-derby-horween-natural-chromexcel

Ostettu 17.4.2020 ja käytetty ehkä 10-15 kertaa koronakesänä. Myyn koska ovat minulle puoli numeroa liian pienet.

Koko UK9 eli noin 43. Sopinee jos käytät esim 43 kokoa Nikestä tms. Pohjallisesta mitattuna pituus noin 27.5cm

Sovittaa tietysti saa ennen ostopäätöstä.

HP: 160 EUR 170 180 200€ 210€ - saa myös tarjota


Formal Friday merino t-paita M.
Vanhempaa Formal Friday mallistoa. Ollut käyttämättömänä ainakin pari vuotta. Pesty muutaman kerran villaohjelmalla ja hoidettu villanhoitoaineella. Ei nukkaa, haalistumia tai reikiä tms. Printti myös hyvässä kunnossa. 100% merinovilla.

Hartialeveys: noin 44cm
Kainalosta kainaloon noin 52cm

Lisätietoja ja kuvia voin toimittaa pyydettäessä.

HP: 20 30 40 EUR


Alden 40502 HC Indy boot US 9 E
Hyvässä kunnossa olevat Indy bootit. Lesti on reilumpaa, mutta en sanoisi mitenkään valtavaksi. Minulla Brannock mitattuna D/E leveyden rajoila ja sen puolesta istuu erittäin hyvin. Toebox on vähän liian matala minun suht korkeille varpaille niin en saa ihan mieleistäni fittiä, mikä taas tarkoittaa ettei saa ansaitsemaansa käyttöä. Kuvasta näkyy, että pohja ei ole kovinkaan paljoa kulunut. Boksi ja pölypussit tulevat mukana tietysti.

Sovitus tietysti onnistuu ennen ostoa. Myös vaihto 0.5-1 numeroa isompaan kiinnostaa.

HP: 350 EUR

Uniqlo button down M slmifit
Ollut kaapissa pitkään käyttämättömänä. Itselleni vähän liian tiukka niin ei saa käyttöä. En jaksanut silittää kuvaa varten. Lisäkuvia ja mittoja pyydettäessä

HP: 10 EUR

Danner Mountain Light 2 US9.5 / UK9
Ostettu 27.12.2019. Käytetty ainoastaan kaupungissa koronavuoden aikana. Hauaisin käyttää näitä talvikenkänä paksun sukan kanssa, mutta valitettavasti ovat vähän liian tiukat paksulla sukalla. Muutama aivan pieni jälki tullut kärkiin, jotka todennäköisesti saa piiloon värillisellä voiteella halutessaan. Lisätietoja: https://global.danner.com/mtn-light.html

Myös vaihto US10 koon Mountain Lightiin kiinnostaa. Sovittamaan pääsee Helsingissä ja lisäkuvia voin lähettää pyydettäessä

HP: 260 EUR

Tricker's Stow End x Tricker's collabo UK9
Foorumilta ostettu, käytin pari viikkoa korona-ajan minimaalisessa liikkumisessa ja totesin, että toebox on minun kippuravarpaille liian matala. Lesti: 4497S / Fit 5 (Trickersin normaali, sopii esim hyvin esim skandinaaviseen jalkaan).

Mukaan laatikko, pölypussit, paperit yms. Laatikon kyljessä lukee, että väri on navy, mutta luonnossa näyttää aivan mustalta.

HP: 250 EUR

Solovair Monkey Boot burgundy UK 9
Ostettu reilu vuosi sitten ja todettu itselleni hieman liian pieniksi, minkä vuoksi eivät saa ansaitsemaansa käyttöä. Pohjissa runsaasti kilometrejä jäljellä. Sijaitsevat Helsingissä ja saa tulla sovittamaan. Tarvittaessa voin lähettää lisäkuvia vaikka whatsappilla.

Hintapyyntö: 90 EUR

Prada L'Homme L'Eau
Uusi ja avaamaton miesten hajuvesi Prada L'Homme L'Eau 50ml pullossa. Ostin vahingossa väärään version lentokentältä. Kuittikin löytyy mikäli sellainen kiinnostaa.

Kuvia pyydettäessä ja laitan myös tänne kunhan ehdin.

HP: 60e

Red Wing 8130 Moc Toe US 9 / UK 8 / EUR 42
Olleet noin viikon käytössä, eli eivät paljoa uusista eroa. Totesin nämä liian kapeiksi omille jaloilleni.

HP: 220 EUR


Bexley Durham Gomme EUR 41
Muutamia vuosia vanhat, mutta käytetty lähinnä juhlissa tai muissa poikkeavissa tilaisuuksissa.

HP: 30 EUR

Tricker's Ethan Monkey Boot UK 8,5
Muutaman vuoden vanhat, mutta juuri äskettäin siistitty ja vahattu suutarilla. Ovat olleet minulle liian tiukat, mutta liian epämukavat, jotta saisivat käyttöä. Pohjissakin on kilometrejä vaikka kuinka jäljellä. Toebox on suhteellisen matala.

HP: 150 [s]175 EUR

Myyntiin siistissä kunnossa olevat Crockett & Jones oxfordit, joilla on vielä kilometrejä runsaasti jäljellä. Ostin nämä n. 3-4 vuotta sitten juhlia varten, mutta totesin ne liian pieneksi. Sittemmin laitoin suomen keleihin paremmin yhteensopivan puolipohjauksen, en oikeastaan tiedä miksi. Kengät ovat siis olleet käyttämättömänä kaapissa vuosia. Sovitus on myös mahdollista.

Kuvia löytyy:

HP: 130 eur

Myyntiin uudet, käyttämättömät Danner Mountain Light 2 Brown kengät, koossa US 9 / UK 8.5. Ovat minulle liian pienet, enkä jaksaisi alkaa palautusrumbaan, niin jollekin onnekkallee tästä kengät. Sovittaa saa, kuvia voin lähetellä vaikkapa whatsappilla tarvittaessa. Tietoja valmistajan sivuilta: https://global.danner.com/mtn-light.html

Kuva

Sijainti: Helsinki (arkisin kulkeutuu Ruoholahteen tarvittaessa)
Yhteydenotto:

Hinta: 345 EUR
Viimeksi muokannut toumu, 29 Touko 2021, 19:03. Yhteensä muokattu 41 kertaa.
Hinnanpudotus, myytyjä sekä en myykkään poistettu. Crown Northamptonin toimitusaika on noin 6 viikkoa niin tästä suoraan hyväkuntoiset mukaan.
Lue lisää alueelta Myydään tai katso uusimmat viestit.