Sebago docksides navy purkkarit, UK9 / EU 43,5, 30€( 40€, 50€).

Varsin maltillisesti käytetty, koska hieman liian pienet mulle. Tyypillisesti mun oma koko on suht standardi UK9/EUR43, ja nämä puristavat aavistuksen.

Lepolestit eivät kuulu kauppaan.

https://aijaa.com/PBWbE2

***

Stone Island 1/4 zip, XL, 50€ (60€, 80€).

Ostettu muutama kuukausi sitten Vestiairesta, ja jäänyt pitämättä kun oli itselle reilu. Ei vastaa uusien rättien mitoituksen mukaan L kokoa, vaan on selvästi XL/vähän reilu sellainen.

https://aijaa.com/2k0unv

***

Tissot tradition perpetual calendar -kello, 150€ (175€, 200€).

Hyvin rokkaa, juuri vaihdettu uusi patteri. Kello noin 8v vanha, ranneke vaihdettu (Hirsch), muuten kaikki alkuperäistä (myös rannekkeen linkkulukko). Jonkin verran naarmuja ja muita käytönjälkiä joita yritin saada kuviin mukaan, mutta ei se helppoa ollut. Muut kellot vievät kaiken ranneajan nykyään, joten laitetaan kiertoon. Ovh. 500€ luokkaa.

https://aijaa.com/ihtjRa

****

Barney’s original musta nahkarotsi, L, 10€ (20€, 30€).

Hintaisekseen (ovh ~ 200€) laadukkaan oloinen biker-rotsi. Kunto hyvä, käytetty hyvin maltillisesti.

https://aijaa.com/5haQeh

***

Sauman hiilenharmaa mittapuku, 250€.

Vitale barberis canonicon 100% villa, full canvas. Housuissa vyönlenkit ja napit henkseleille. Tehty mulle kun olen ollut noin 192/87 mitoissa, mennee aika hyvin noin 185-190/80-90 kokoiselle korkeintaan pienillä korjauksilla.

https://aijaa.com/pQsYJr

***

Tulkaa rohkeasti hieromaan kauppaa, muutto edessä ja olisi tarkoitus päästä ylimääräisestä kamasta eroon. Ihan polkuhintaan en kaikesta ala luopumaan, menee takaisin itselle käyttöön/sukulaispojille jos ei mene ”järkevään” hintaan kaupaksi.

Kamat sijaitsee Etu-Töölössä, ja mieluiten nouto täältä, mutta postituskin on mahdollista (yksittäistä 10€ tuotetta en ala postittamaan). Kiinnostuneille voin lähettää tarkempia tietoja/kuvia esim. whatssapilla.
Viimeksi muokannut snaz, 26 Helmi 2024, 21:50. Yhteensä muokattu 117 kertaa.
Onko jengi saanut näitä tämän jannun myynnissä olleita tavaroita? Ensimmäistä kertaa tyylit-foorumin historiassa huijattu olo. Puolitoista viikkoa maksusta eikä vieläkään tietoa lähetyksestä. Hätäinen olen toki mutta silti joku roti.
Lue lisää alueelta Myydään tai katso uusimmat viestit.