Pistetääs nyt tosi hienot ja harvinaiset vintage Jordanit myyntiin. Kyseessä siis Jordan 1 Bredit suoraan vuodelta 1994. Kengillä ikää siis kohta 26 vuotta. Nää on monien, kuten myös itsenikin, mielestä paljon mielenkiintoisemmat ja paremmat kuin uudet ykköset. Siluetti on slimmimpi, koska nilkan ympärillä pehmustusta on paljon vähemmän. Mielestäni paljon mukavammat jalassa kuin esim. 2015 Chicagot. Myös iän tuoma pohjan kellertymä on monien mieleen. Iästä huolimatta, pohjat ovat vielä kestävän oloiset, eivätkä ne ole murentumassa kuten jotkin tämän ikäiset Jordanit. Nahka on kans hyvin pehmeää ja erityismainintana tuo kengän "kieli" on ihan naurettavan pehmeää ja silkkistä. Kävin lisäämässä näihin kantapalat suutarilla, koska olivat vähän kuluneet. Myös nahassa olleet repeämät korjattiin ja nahka huollettiin patinaa kunnioittaen. Kengissä on kumminkin ikään kuuluvia selkeitä käytönjälkiä.

Tästä varsin mielenkiintoiset ja historialliset kengät asiasta tietävällä ja niitä arvostavalle. Näitä on joka päivä vähemmän tarjolla.

Koko US9,5, EU43

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Hinta: 320€
Spoiler:
Myydään AW17 Acnen Gavin villakangastakki. Takki on lähes uutta vastaava, käytetty n.10 kertaa, kun ei oikein ollutkaan omaan makuun. Koko on L/50. Päällikangas on paksua ja lämmintä, 82% villaa ja 18% nylonia. Sisäkangas on 100% viskoosia. Villakangas on harmaata ja siinä on tummanvihreitä ja viininpunaisia vivahteita. Hinta oli uutena 700€ luokkaa.

Mitat:
pit to pit: 57cm
Hartiat: 50cm
Hihat: 66cm
Selkäpituus: 105cm
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Myyty
Myydyt:Viime heinäkuun alussa Kööpenhaminasta ostettu klassikkokenkä koossa UK9, eli EU 43. Kenkiä on käytetty aktiivisesti n. kuukauden ajan, mutta myyn pois, koska toiset bootsit on jo silmissä. Pohjat ovat kuin uudet, mutta nahassa on jo käytönjälkiä. Olen käyttänyt pohjallisia, joten kengän sisäpohjat eivät ole muotoutuneet juurikaan. Made in England. Myydään ilman boksia.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Hinta: 110€

1017 ALYX 9SM Hiking Shoe

Tuli ostettua nämä Mr Porterin viime talvialesta ja eivät sittenkään olleet itselle niin mieluiset. Kyseessä siis täysin käyttämättömät kengät. Päällinen on öljyttyä mokkanahkaa. Mukaan tulee kaikki paketit ja kuitit Porterilta. Koko on EU43, eli US10.

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Hinta 350€ -> 330€

Ostin nämä joku aika sitten aleista yhden koon liian suurina, joten myyn nyt pois kaapista kuljeksimasta. Koko on UK9.5, eli EU43 boxin mukaan. Kunto 9/10.

Kuva
Kuva

Hinta 35€

Vuoden vanhat meemiconssit, kunto 8/10. Koko UK8, eli EU41.5. Boksi tallella.

Kuva
Kuva

Hinta: 60€

Kaupat kasvotusten Helsingissä tai Järvenpäässä, tai posti kulkee ostajan piikkiin.
Viimeksi muokannut SakariM, 28 Marras 2019, 22:25. Yhteensä muokattu 14 kertaa.
Lue lisää alueelta Myydään tai katso uusimmat viestit.