Myydyt:

Spoiler:
Suitsupply Havana koko 52

Laitetaan kiertoon aikaisemmin tällä viikolla foorumilta poistettu takki. Muutaman sovituksen jälkeen voin todeta, että en osaa käyttää tämän väristä takkia. Takissa ei ole käytön jälkiä.

https://eu.suitsupply.com/en_FI/jackets ... fv1=Havana

Hinta 90€ 120€, mieluiten nouto Helsingistä, mutta postitus onnistuu myös ostajan piikkiin.

Kuvat

Kuva

Lisää huonoja kuvia
[spoiler]Kuva
KuvaSaint Vacant Chelsea Boots, koko 45

Todella upeat kengät tehdaspuolipohjauksella. Harmi vaan että on liian kapeat omiin jalkoihin. Käytän normaalisti UK10, mutta näistä otin koon isomman tuon kapeuden vuoksi. Mutta on ne silti liian kapeat. Käytetty about 10 kertaa ja sen jälkeen odottaneet kiltisti kaapissa lepolestien kanssa.

Pyydetään vaikka 90€

Kuva

Meermin Longwing UK10

Erittäin hyvät ja mainiossa kunnossa olevat beaterit syksyyn. Kyseessä tämä malli: https://www.meermin.es/en/1013751617000 ... tore=in_en HP 60€

Kuvat:

Kuva
Kuva

Falcon Garments DR2 Black Calf (52)

Olisin ehkä valmis luopumaan tästä erittäin laadukkaasta ja hyvin istuvasta nahkarotsista. Ostin tämän foorumilta kesällä 2017 ja olen käyttänyt takkia muutamia kymmeniä kertoja viime syksynä ja tänä kesänä. Syy myyntiin on se, että tämä on ehkä aavistuksen liian "jäykkä" omiin meemityyleihin ja tilasinkin juuri hetki sitten saman takin lampaannahkaisena versiona.

Takki on alunperin tilattu MTM-versiona, eli se ei vastaa 100% koon 52 mittoja. Erot on kuitenkin pieniä ja jos olet enemmän hoikka kuin roteva niin uskon että tämä sopii sinulle täydellisesti. Kuvista näet miten se istuu minulle (187cm / 85kg). Takki on Helsingissä (Ullanlinna) ja myyn lähtökohtaisesti sovituksen + noudon kanssa, ettei tarvitse ostaa sikaa säkisssä. Rahaa tästä olisin vailla 550€.

Alla muutamia kuvia takista:

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Levis 501CT 34x34

Myyntiin farkut kaapin pohjalta. Olen kuitenkin enemmän stretsimiehiä. Jämäkkää 100% puuvillaa. HP 25€

Kuva

Aspesi M65

Luottotakki kiertoon maun muuttumisen myötä. Materiaali puuvillavoittoista sekoitetta - kangas siis hylkii vettä, mutta ei "kiillä" samalla tavalla kuin täysin keinokuituiset takit. Leikkaus on slim sekä lyhyt, eli sopii hyvin n. 170 - 185 cm pitkälle. Koko vastaa aikalailla kokoa 52, eli on "size down", kuten Aspesit yleensä. Kaikki saumat teipattu ja sisältä laminoitu, joten tämä päällä et kastu kovin pahasti.

Takki on Helsingissä (Ullanlinna) ja myyn lähtökohtaisesti sovituksen + noudon kanssa, ettei tarvitse ostaa sikaa säkisssä. Rahaa tästä olisin vailla 100€.

Kuvat:

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Viimeksi muokannut mbch, 30 Joulu 2018, 17:43. Yhteensä muokattu 19 kertaa.
Lue lisää alueelta Myydään tai katso uusimmat viestit.