Myydään uutena vuosi sitten ostetut PTC X Santalum Collab No. 2 - The DIY Waxed Flesh Boot koossa 43. Koko on pienehkö ja suosittelisin näitä 42 koon kenkiä käyttäville.

Kyseessä ovat yhdysvaltalaisen Pigeon Tree Craftingin ja indonesialaisen Santalumin yhteistyönä tekemät Viberg-kopiot. Stitchdown-rakenne, metalliosat messinkiä ja kaikin puolin vakuuttava työn jälki. Jännää näissä on, että tulivat käsittelemätön nahka lihapuoli ulospäin (roughout) ja mukana tuli purkki mehiläisvahapitoista kenkärasvaa, jota yhdessä hiustenkuivaajan kanssa käyttäen kengistä on saanut vedenpitävät ja lähes sileäpintaiset. Nahka itsessään on melko pehmeää ja ilmeisesti indonesialaista eikä minkään suuremman parkitsimon.

Kengän sisällä on nahkapohjallisessa leimattuna nimeni. Pohjalliset voi halutessaan vaihtaa.

Mukaan saa alkuperäiset tilpehöörit: kenkälaatikon, kenkäpussit, varanauhat, hoito-ohjeet ja loput mukana tulleesta kenkärasvasta.

Myyn, koska koko on itselleni hieman liian pieni, eikä mene mukavasti kuin ohuen sukan kanssa. Ei tule riittävästi käyttöä. Jalassa nämä ovat olleet kymmenisen kertaa.

Hintaa näille tulisi uutena posteineen n. 350 € ja siihen tullit, EU-USA kauppasodan lisätullit ja ALV päälle ja heikompaa hirvittää.

Hinta: 250 240 230 210 €

Spoiler:
Kuva


--

Myydään Gustin Japan BlackXBlack koossa 32" (slim fit).

Kalifornialaisen Gustinin ("cut the middleman", kickstarter-farkkupioneeri) japskiselvedgedenimistä Yhdysvalloissa ommellut farkut.

Nämä ovat kokonaan mustat farkut. Jääneet käyttämättömäksi, joten myyn. Jätin kuvat laittamatta, koska ovat käyttämättömät, joten Gustinin nettisivujen kuvista saa kuvan miltä näyttävät.

Mitat vastaavat Gustinin antamia mittoja.

Hinta 80 70 €, sisältää postituskulut Suomessa.

- - -

Makia Desert Boot koossa 43, väri mushroom.

Koko nähdäkseni tyypillinen 43, eli ei valtava suomalaislesti.

Uutena aikanaan ostetut Makian versiot Desert Booteista. Saint Vacantin Portugalissa valmistamat. Blake-rakenne feikkireunoksella (viisaammatkin luulevat päältäpäin GW-rakenteeksi), raakakumipohja, perinteisestä desert bootista poiketen 4 reikää nauhoitukselle. Nahka on ohuehkoa, pehmeää ja sisällä on nahkavuori. Käytännössä nämä ovat siis hyvännäköisellä lestillä olevat mokkanahkaiset chukkakengät. Väri tunnetaan yleisemmin hiekan värinä, mutta Makia on halunnut kutsua väriä sieneksi.

Kengät ovat 6 vuotta vanhat, mutta käyttöä on ollut vuosien varrella vähänlaisesti, joten kunto on hyvä. Pohjissa luonnollisesti värjäytymää liasta, päällisessä hieman indigoa farkuista ja alkuperäisissä pohjallisissa värjäymää ja painaumaa. Varsinainen sisäpohja on uudenveroinen.

Hinta 55 45 35 € sisältäen postit kotimaassa.

Spoiler:
Kuva
Viimeksi muokannut Ville Rantanen, 18 Loka 2019, 20:20. Yhteensä muokattu 15 kertaa.
Lue lisää alueelta Myydään tai katso uusimmat viestit.