Tavarat Espoon aluekeskuksen tienoolla. Postit ostajan piikkiin.

Engineered Garments Norwegian Pants, 30"
Ostettu Marrkt:sta 2019 syksyllä uuden veroisina. Väri navy, double cloth. Vähälle käytölle jääneet, ei vielä pesty kertaakaan. Menevät toki pesuun ennen toimitusta. Kyseessä siis nämä: https://www.endclothing.com/gb/engineered-garments-norwegian-pant-f8f0882.html. Hinta 100 80 70 euroa + postit.

Homecore -chinot, 30”
Todella mukavat ja itselle hyvin istuvat chinot, mutta eivät enää ehkä ihan tipahda tyyleihin. Värinä tuollainen burgundy/punaviini. Miellyttävä korkea rise. 25 euroa sisältäen postit Suomessa.

Kuva

MYYTY
Spoiler:
Navy J.Lindebergin Hopper-bleiseri koossa 46R
100% villaa. Ei näe itsellä käyttöä ja on ehkä omaan tarpeeseen asteen verran liian formaali. Muuten aivan tolkun bleiska vaikka töihin. Tarkkaa mallia en muista, muutama vuosi sitten ostettu, mutta hyvin harvakseltaan käytetty. Ei ole tehty korjauksia vaan on suoraan pakasta. Hinta 60 50 euroa, mielellään en postittele.
Kuva
Kuva
Mitat:
P2P 49 cm
Hartia 42 cm
Hiha kainalosta 43 cm
Pituus takaa kauluksen alta 69 cm

Vaalea J.Lindebergin pellavableiseri koossa 44R
100% pellavaa. Liian niukka jo itselle, muuten pitäisin. Mahdollisesti myös mallia Hopper, mutta en enää tarkkaan muista, sillä tämänkin ostosta muutama vuosi. Korjauksia ei tähänkään ole tehty. Käyttöä ei toki paljon ole tullut, koska enhän minä bleisereitä osaa käyttää. Mielestäni vähän reilun kokoinen tuon kokoiseksi, mutta tiiäppä näistä. Ryppyjä käytön jäljiltä, koska pellavaa, lähtevät varmasti silittämällä. Hinta 60 50 euroa ja tätäkään en mielelläni postittele.
Kuvassa TOSin henkari, never mind.
Kuva
Kuva
P2P 47 cm
Hartia 42 cm
Hiha kainalosta 42 cm
Pituus takaa kauluksen alta 68 cm

Jos molemmat bleiserit kiinnostaa niin lähtevät yhteishintaan 100 80 euroa.

Norse Projects Aros Heavy Chino, 29”, Rosin Green
Itselle vähän liian napakat housut. Värinä tuollainen tumman oliivin vihreä. Käytetty, mutta täysin ehjät. 35 euroa sisältäen postit Suomessa.

Vyötärö 39 cm, sisälahje 78 cm.

Kuva

Aspesi -sadebleiseri
Ei näe enää itsellä käyttöä. Sateenkestävä bleiska siis kyseessä teipatuilla saumoilla. Hihoja aavistus lyhennetty. Nyt on oikee sesonki tälle. Mukaan tulee säilytyspussi ja neppareilla kauluksen alle kiinnitettävä huppu. 40 30 e sis. postit Suomessa.

Kuva
Kuva

P2P: 48 cm
Selkä kauluksen alta: 70 cm
Hiha kainalosta: 43 cm

Howlin' Birth of the Cool -villapaita (S)
Värinä navy mix. Muutaman vuoden takaa, mutta hyvin harvakseltaan käytetty. Partsilla nyt pakkasissa tuuleteltu. Tästä ydintalveen pätevä villapaita. Kyseessä juurikin tämä: https://www.endclothing.com/eu/howlin-birth-of-the-cool-crew-hlnbotcnymx.html. Hinta 50 euroa sisältäen postit Suomessa.
Kuva
Kuva

Norse Projects Anton Brushed -flanelli (S), harmaa
Päivitin flanellipaidan EG:n väljempään fittiin, joten tämä jää ylimääräiseksi. Käytetty, mutta mainiossa kunnossa. Toki kevyttä nukkaantumista, niinkuin asiaan kuuluu. Hinta 20 euroa, sisältää postit Suomessa.
Kuva
Mitat:
P2P 50 cm
Pituus takaa 69,5 cm
Viimeksi muokannut walt, 04 Syys 2021, 11:43. Yhteensä muokattu 18 kertaa.
Lue lisää alueelta Myydään tai katso uusimmat viestit.