Myydään muutamia vaatteita, jotka eivät ole nähneet paljoa käyttöä. Vaatteet ovat Turussa, mutta kulkevat ostajan piikkiin minne vaan.

Ebbets Field Flannels vintage-lippiksiä koossa 7 1/4, vastaa aikalailla suomalaista kokoa 57 / medium. Itselleni liian pieniä. Made in USA.

Hintapyyntö 15e/kpl tai 50e kaikista.

Kuva
Kuva

Jamieson's of Shetland neule koossa M, reilunkokoinen ja menee hyvin myös L-kokoiselle. Verrattuna muiden valmistajien Shetland-neuleisiin (esim. Harley's) on Jamiesonin kaula-aukko hieman tiukempi ja vähemmän altis venymiselle, minkä vuoksi neule sopii erityisen hyvin kauluspaidan päällä pidettäväksi. Hyvässä kunnossa.

Hintapyyntö 50e.

Mitat:
Kainalosta kainaloon 56cm
Selän pituus 67cm

Kuva

Kuva

A Day's Marchpaitatakki koossa L. Käytetty parin vuoden ajan satunnaisesti, todella hyvässä kunnossa. Hihoja hieman lyhennetty ja selän keskisaumastta otettu sisään Vaatturi Eklundin toimesta (ks. kuva). Myyn, koska on nykyään itselleni hieman pieni.

Hintapyyntö 45e.

Mitat:
P2P 57cm
Hiha olkasaumasta 65,5cm
Selän pituus 73cm

Kuva

Kuva

Kuva

Heimat pipo (mechanics hat), värinä metsänvihreä. Hyvässä kunnossa, käytetty vain pari kertaa. Tehty Saksassa, 100% villaa. OVH 60e, hintapyyntö 30e. 40e

Kuva


Olof1982 bucket hat, päällinen harmaata tweed-villakangassa, sisävuori tummansinistä puuvillaa. Pääni koko on yleensä 59 tai 60, ja tämä on aavistuksen pieni – luultavasti sopii 57-58/medium-kokoiseen päähän. Hintapyyntö 20e.

KuvaHeinrich Dinkelacker loaferit koossa UK9/43, samat kuin linkissä: https://eu.heinrich-dinkelacker.com/wien-plain-bd.html Upeat kengät, jotka tuntuvat kuitenkin hieman tiukoilta nyt kun olen ruvennut käyttämään suurempia kenkiä. Käytetty viime kesän ajan. Kengät ovat hyvässä kunnossa, nupukkinahassa ei ole suuria käytön jälkiä (pari tummempaa kohtaa kärjen tienoilla toisessa sisäsyrjässä, ks. kuva. En ole koskaan pessyt näitä), pohja ei ole juuri kulunut ja kantakuppi on sisäpuolelta moitteettomassa kunnossa. Iltin alle on sovitettu kevyt tongue pad, jonka saa kuitenkin helposti poistettua tarvittaessa.

OVH 420e, hintapyyntö 105e 120e

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva
Kuva

William Lockie neuletakki koossa 42/L. 100% lampaanvillaa, Made in Scotland. Nähnyt vain muutaman kerran käyttöä, mutta malli ei oikein sovi minulle, joten laitetaan myyntiin. William Lockie on aiemmin tehnyt mm. Drake'sille ja Cordingsille neuleita.

Hintapyyntö 60e, OVH 180e.

Mitat:
Selän pituus 70cm
Hiha kainalosta hihansuuhun 50cm
Kainalosta kainaloon 58cm

Kuva
Kuva

Morgano Italiassa tehty merinoneule koossa L, vastaa pikemminkin kokoa M. Itselleni liian pieni, nähnyt vähän käyttöä. Kuvat vaalentavat väriä hieman, neule on oikeasti vaalean harmaanruskea (taupe) eikä tuollainen vaaleanharmaa.

Hintapyyntö 50e., OVH 140e.

Mitat:
Selän pituus 64,5cm
Hiha kainalosta hihansuuhun 46,5cm
Kainalosta kainaloon 54,5cm

Kuva
Kuva

MYYDYT:


Spoiler:
Sunspel Riviera polo L-koossa. Hyvässä kunnossa, käytetty satunnaisesti yhden kesän ajan. Ei tahroja, kulumaa tms. Miellyttävä ja hyvin hengittävä puuvillamesh.

Hintapyyntö 45e.

Mitat:
Kainalosta kainaloon 55cm
Selän pituus 70cm

Kuva
Kuva

LL Bean Natural Fit Chinot koossa 32/34, väri harmaaseen taittuva valkoinen. Laadukkaat flat front -chinot korkeahkolla vyötäröllä ja suoralla lahkeella, verrattavissa esim. Rubaton ja Casatlanticin housuihin. Itselleni hieman pienet lantiolta.

Hintapyyntö 35e.

Mitat:
Lahkeensuu 21,5cm
Inseam 84cm
Eturise nivussaumasta vyötärönauhan yläosaan 29,5cm
Takarise nivussaumasta vyötärönauhan yläosaan 41cm
Vyötärö 42cm
Reisi 10 cm alaspäin nivussaumasta 32cm

Kuva

Kuva

Kuva


Heschung Catalpa split toe -derbyt koossa UK9. Tilava lesti, vastaavat leveää kokoa 9 tai normaalia 9,5:ttä. Vettä hylkivä rasvainen nahka, pitävät kumipohjat ja norwegian welt tekevät näistä kengistä hyvät syksyn ja talven sateisiin ja loskaan. Nämä ovat nähneet paljon käyttöä (olen jo toinen omistaja), mikä näkyy mm. kantapään tikkauksien osittaisessa rispaantumisessa. Yleisilme kengissä on kuitenkin vielä hyvä, ja esim. pohja kestää vielä pitkään käyttöä. Made in France.

OVH on esim. Pediwearilla yli 400e. Hintapyyntö 50e.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

MYYTY: Harley's of Scotland shetland-neule M-koossa, värit oranssi ja laivastonsininen (Linkki siniseen: https://dicks-edinburgh.co.uk/collectio ... -navy). Klassinen Skotlannissa tehty shetland-lampaanvillaneule, pienehkö päänsuu, suurehkot joustinneuleet hihansuissa ja helmassa. Neuleet hyvässä kunnossa, ei reikiä, suurempaa nukkaa tai kulumaa. Oranssi neule on luonnossa oranssimpi kuin kuvissa.

Hintapyyntö 50e/neule tai 90e molemmat.

Mitat (huom: venyvää neulosta, muokattavissa helposti esim. höyryraudalla)
Pit to pit 54cm
Selän pituus 65cm
Hiha kainalosta hihansuuhun 52,5cm

Kuva

Kuva

Kuva

KuvaHarley's of Scotland Shetland-neule koossa M. Hieno Skotlannissa tehty saumattomasti neulottu villapaita. Käytetty puolisentoista vuotta satunnaisesti, pinnassa ei suurta kulumaa tai nukkaa. Erittäin joustavaa neulosta voi höyryllä venyttää hyvin myös L-kokoiselle.

Hintapyyntö 50e.

Mitat:
Selän pituus 64cm
Hiha kainalosta 50cm
Kainalosta kainaloon 52cm

Kuva

Kuva

Natalino Corduroy Trousers koossa 34R. Korkeavyötäröiset tummanvihreät vakosamettihousut sivukiristimillä ja reverse pleateilla, hyvin tilaa reisissä ja lantiossa ja mukavasti kapeneva lahje. Lahjetta pidennetty ompelijalla ja upslaakit poistettu, samalla vyötärönauhaan on ommeltu kiinni olkainnapit. Käytetty talven ajan satunnaisesti, ei suurempaa kulumaa. Housut on juuri pesty ja vakosametti venyy jonkin verran, joten esim. vyötärömittaan voi huoletta lisätä ainakin sentin.

Hintapyyntö 55e 70e

Mitat:
Vyötärö sivukiristimet avattuna 42cm
Lahkeensuu 19cm
Lahkeen pituus 85,5cm
Eturise vyötärönauhan yläosaan 30cm
Takarise vyötärönauhan yläosaan 45cm

Kuva

Kuva

Kuva


Olof 1982 valjasnahkavyö koossa 85cm. Käyttämätön. Venäjällä käsintehty valjasnahkavyö, joka on valmistettu todella paksusta ja kestävästä nahasta. Kestänee vuosikausia ja jopa vuosikymmeniä. Leveys 35mm.

Hintapyyntö 40e. 60e

Kuva


Luxire ekrun/kermanväriset kevyehköt farkut, koko vastaa noin 31/32:ta. Mitat menivät tällä kertaa pieleen, farkut eivät mahdu päälle - tämän vuoksi täysin käyttämättömät. Pesty kertaalleen koneessa, joten eivät enää kutistu. Farkuissa on korkea vyötärö, tilaa lantiossa ja reisissä ja kevyesti kapeneva lahje.

Hintapyyntö 35e.

Mitat:
Vyötärö 40cm
Lahkeensuun leveys 19,5cm
Front rise haarasaumasa vyötärönauhan yläosaan 30cm
Bakc rise haarasaumasta vyötärönauhan yläosaan 41cm
Reiden leveys 5cm haarasaumasta alaspäin 31,5cm

Kuva

Kuva

Meermin mokkanahkaiset nilkkurit koossa UK9, HOK-lesti. Selvästi muita Meerminin lestejä tilavampi lesti, TTS leveä UK9. Kenkiä on käytetty yhden talven, mutta kunto on hyvä (ks. kuvat). Mokkanahassa on muutamia tahroja, jotka varmasti lähtevät puhdistuksessa pois. Commando-pohja on hyvässä kunnossa.

Hintapyyntö 70e.

Kuva

Kuva

Kuva

Norse Projects Regular Denim koossa 32x32, hieman kokoaan suuremmat, 100% puuvillaa. Korkea vyötärö, suhteellisen paljon tilaa lonkassa ja reisissä, siisti pesu ilman mitään reikiä, koristetikkauksia tai selvedge-merkkejä - kaikin puolin hyvät "toimistofarkut" . Lahje on kavennettu Vaatturi Eklundilla 18 senttiin. Laitan myyntiin, koska nämä ovat ärsyttävästi noin sentin-kaksi itselleni (190cm) liian lyhyet. Nähneet käyttöä mutta todella hyvässä kunnossa, pesty pari kertaa.

Hintapyyntö 40e 55e
Mitat:
Vyötärö 42,5cm
Inseam 82,5cm
Lahkeensuu 18cm
Eturise vyötärönauhan alaosasta nivussaumaan 26cm
Takarise vyötärönauhan alaosasta nivussaumaan 37cm

Kuva
Kuva
Kuva

Orslow Fatigue Pants koossa 4/L, kaiketi regular fit (ks. mitat). Kevyet ripstop-puuvillasta tehdyt fatiguet. Markkinoiden paras leikkaus ja fiilis, loistava kangas. Ostettu NWT-kunnossa ebaysta ja käytetty sen jälkeen satunnaisesti, todella hyvässä kunnossa.

Hintapyyntö 100e. 110e

Mitat:

Vyötärö 44cm / 41,5cm kun sivunapit on kiinni
Lahkeensuu 21cm
Lahkeen pituus 84cm
Eturise nivussaumasta vyötärönauhan yläosaan 30,5cm
Takarise nivussaumasta vyötärönauhan yläosaan 41cm

Kuva

Kuva

Kuva


Spoiler:
MYYTY: Bryceland's Army Chino koossa 36 (ks. mitat alla). 100% puuvillaa. Hyvässä kunnossa, pesty muutamaan kertaan eikä juuri käytön jälkiä. Aiempi omistaja on lyhentänyt housuja, mutta lahkeessa on päästövaraa n. 5cm (ks. kuvat). Made in Japan, parhaita reproduktioita jenkkien armeijachinoista mitä löytyy. Tilava lantio ja reisi, suora lahje.

Sivuilta (https://www.brycelandsco.com/products/brycelandsarmychinos) lainattua: "Made in Okayama, the Army Chino has double besom back and coin pockets, with brown casein effect buttons.
A copy of a pair of military issue 40's era US Army Chinos. The fit is wide and high, and should be worn slightly slouchy, so they maintain the height and fullness at all sizes."

OVH yli 300e plus postit, hintapyyntö 60e.

Mitat:

Lahkeen pituus 70cm (päästövaraa n. 5cm)
Vyötärö 43,5cm
Lahkeen leveys 25cm
Eturise 35cm
Reiden leveys 5cm haarasaumasta 36cm

Kuva

Kuva

Kuva

MYYTY: French Army Foreign Legion Chinos koossa 35 (ks. mitat), vintagea 50-luvulta. Ostettu Broadway and Sons -kaupasta Ruotsista deadstockina. Suora, tilava fitti, korkea vyötärö, tuplalaskokset ja leveä lahje. 100% puuvillaa. Kunto on moitteeton, ei juuri käytön jälkeä.

Mitat:
Lahkeen pituus 78cm (päästövaraa n. 3cm)
Vyötärö 43,5cm
Lahkeen leveys 23cm
Eturise 35cm
Reiden leveys 5cm nivussaumasta 36cm

OVH 69e + 15e postit, Hintapyyntö 45e.

Kuva

KuvaVarattu; Suitsupply Havana koossa 52. Takki on hieman vaaleamman harmaa kuin kuvissa. Kangas on 100% villaa ja moitteettomassa kunnossa, ei juuri käytetty.

Hintapyyntö 90e.

Kuva
Kuva

Varattu: Acne Denim Shirt koossa 52, vastaa L-kokoa. Upea western-paita, joka on hieman liian kireä rintakehästä minulle.

Mitat:
P2P 57cm
Selän pituus 81cm
Hihan pituus 70cm

Hintapyyntö 25e.

Kuva
Kuva

Bleu De Paname raita-t-paita L-koossa. Erittäin paksua ja jämäkkää puuvillaa, melkein enemmän svetarimainen kangas kuin normaali t-paitakangas. Jäänyt hyvin vähälle käytölle.

Mitat:
P2P 55,5cm
Selän pituus 67cm

Hintapyyntö 15e.

Kuva

American Optical Original Pilot koossa 55mm. Legendaariset pilottilasit, joita ovat käyttäneet muun muassa Travis Bickle Taxi Driverissa ja Don Draper Mad Menissa. Käytetty muutamaan otteeseen kesällä, mutta pitänee hyväksyä, etteivät nämä sovi itselleni niin hyvin. Kunto täysin moitteeton.

Hintapyyntö 60e 50e.

Kuva

Kuva

Meermin Split Toe Derby country grain -nahkaisena koossa UK9,5 dainite-pohjalla. Hiro-lesti, joka on kohtuullisen napakka kokoisekseen. Kengät ovat hyvässä kunnossa ja niitä on käytetty satunnaisesti. Talvella kengät ottivat osumaa suolatuista kaduitsa, mutta Boot Blackin tuotteilla suolatahrat ovat hävinneet lähes kokonaan.

Hintapyyntö 60e.

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva


Berg & Berg cardigan
tummansinisenä koossa L. Foorumiostos, joka osoittautui itselleni vähän pieneksi. Italiassa tehty laadukas merinocardigan, joka sopii hyvin esim. irtotakin alle.

Hintapyyntö 30e 20e.

Mitat:
P2P 53cm
Selän pituus kauluksen alaosasta 62,5cm

Kuva
Kuva


Varattu: Lean Garments Chambray koossa L. Foorumiostos, joka on jäänyt itselleni vähän pieneksi. Todella hyvässä kunnossa. Hihoja on lyhennetty ompelijalla noin 65 sentin pituuteen (mitattuna päältä). Paita on oikeasti aavistuksen sinisempi kuin kuvissa.

Hintapyyntö 20e.

Kuva
KuvaVARATTU: Alpa shaalineule tummansinisenä koossa L. Ostin tämän naapurifoorumilta kuukausi sitten, mutta tajusin tässä, etten oikeasti tarvitse kahta samanlaista shaalia. Ostettu alun perin vuosi sitten, nähnyt hyvin vähän käyttöä – moitteettomassa kunnossa siis. Mielestäni tämä vanhempi shaali on hieman eri mitotuksella kuin sama neule, jonka ostin tänä vuonna uutena - uusi on hieman slimmimpi ja lyhyempi. Joka tapauksessa höyryllä saa sekä pienennettyä että venytettyä neuletta tarvittaessa aika paljonkin :)

Hintapyyntö 140e, eli sama, jonka itse maksoin. Voin laittaa kuvia tarvittaessa, mutta tosiaan mitään käytön jälkiä en neuleesta löytänyt.

Mitat:
P2P 54,5cm
Pituus kauluksen alta 69cm
Hiha kainalon alta mitattuna 50cm


Diemme Roccia Vet tummanruskeat koossa 43,5 (TTS). Upeat made in Italy -vaelluskengät. Mukavat kuin mitkä jalassa, mutta toisen jalan varvas ottaa hieman kiinni kärkeen, joten ei näe käyttöä. Ostettu pari viikkoa sitten foorumilta. Kenkien nahassa on käytön jälkei, kuvissa näkyviä vaaleampia kohtia, joista väri on vähän haalistunut. Vibrampohja on vielä erittäin hyvässä kunnossa.

Hintapyyntö 100e.

L.B.M. 1911 Pikkutakki koossa 50. Takkia on käytetty muutama kerran, mutta tyyli ei ole ehkä aivan luonteva itselleni. Takki on tehty Vitali Barberiksen villakankaasta. Väri on livenä varsin upea. Laitetaan hinnaksi 140e 130e 110e.

Hartia-hartia 47cm
Vyötärö napituspisteen kohdalla 49cm (Kavennettu hieman vaatturilla)
Napituspiste (takki henkarilla, kauluksen ylimmästä kohdasta nappiin) 46cm
Rinta pit to pit 54cm
Helma takaa kauluksen saumasta alas 76cm

Kuva
Kuva
Kuva

Meermin Derby Boot koossa UK9, Rui-lesti. Ostettu foorumilta pari viikkoa sitten, valitettavasti ei sovellu omaan jalkaani. Meerminin tilavin lesti, sopii hyvin 43,5-44-kokoiseen jalkaan omasta mielestäni. Saappaat ovat nähneet käyttöä, mikä näkyy ryppyinä varressa ja kengän keskivaiheilla (ks. kuvat). Dainite-pohja on vielä hyvässä kunnossa, ei tarvetta uudelleenpohjaukselle. Huollettu ja hoidettu hyvin. (EDIT: Vahingossa merkitsin kooksi 9,5, kengät ovat siis kokoa UK9.)

Hintapyyntö 90e, Bexleyn lepolestien kanssa 100e.

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

VARATTU: J. Lindeberg Bomber L-koossa, mutta mielestäni vastaa paremmin M-kokoa. Todella pehmeää ja miellyttävää puuvillakangasta, loistava kerros ulkotakin alle tai aurinkoisena päivänä sellaisenaan. Käytetty muutaman kerran, moitteettomassa kunnossa.

Hintapyyntö 35e 30e 20e 10e

Mitat:
P2P 55cm
Helma 50,5cm

Kuvat:
Kuva
Kuva


Spoiler:
Sand kauluspaitoja koossa 41 (vaaleansininen, tumma kukallinen, valkoinen). Kaikki ovat samaa hoikkaa mallia, joissa kainalosta kainaloon -mitta on 53cm. Valitettavasti jääneet itselle pieniksi, muuten erinomaisia paitoja, joiden kangas on pehmeä ja pesun jälkeen itsestään siliävä.

Hintapyyntö kolmelle paidalle yhteensä 25e, yksittäisinä 10e/kpl.

Kuva

Fred Perry Cardigan koossa M. Pehmeä täysin villainen viininpunainen cardigan raglanhihoilla. Jäänyt itselleni pieneksi rintakehästä. P2P-mitta 53cm.

Hintapyyntö 25e 20e 15e.

Kuva

VARATTU: Gran Sasso Turtleneck L-koossa. 100% kashmiria, tuntuma iholla on miellyttävän pehmeä. Väri on vaikeasti kuvailtava sekoitus purppuraa, ruskeaa ja harmaata, kuvassa väri on liian vaaleanruskea verrattuna todelliseen väriin. Ei juuri käytetty, täydellisessä kunnossa.

Hintapyyntö 65e.

Mitat:
P2P 56,5cm
Alahelman leveys 43cm

Kuva
Kuva

Gant chinot koossa koossa 48 (vastaa kokoa 32). Lujaa, paksua kangasta, väri tuollainen hieman vaaleampi navy. Hieman ahterista liian pienet itselleni. Erittäin hyvässä kunnossa.

Hintapyyntö 20e 15e.

Mitat:
Vyötärö 42,5cm
Lahkeensuu 18cm

Kuva


Han Kjøbenhavn tapered -farkut koossa 32. Kivipestyt, paksusta puuvillasta tehdyt selvedge-farkut. Aiempi omistaja on käynyt kavennuttamassa lahkeita ompelimossa. Valitettavasti itselle hieman isot vyötäröltä. Sepalusnappien alta sauma on hieman purkautunut, mutta olen parsinut käsin kuntoon.

Hintapyyntö 40e.

Mitat:
Eturise nivussaumasta vyötärönauhan alaosaan 23cm
Vyötärö 44cm
Lahkeensuu 16,5cm
Sisäsauman pituus 82cm

Kuva
Kuva


Charles Tyrwhitt shaalineule koossa L. Käyttämätön, itselleni liian iso täysivillainen shaali. Jos esimerkiksi Alpa vaikuttaa liian kalliilta, niin tämä on pätevä ratkaisu pienemmällä budjetilla. Hintapyyntö 50e

P2P 61cm
Selän pituus kauluksesta mitattuna 68cm

Kuva
Kuva

Arket College koossa M, 100% puuvillaa. Hyvää peruskamaa, mutta pari senttiä liian lyhyt omaan makuun. Käytetty harvakseltaan. Hintapyyntö 20e

P2P 55cm
Selän pituus kauluksesta mitattuna 62cm

Kuva
Kuva


Private White VC Shacket koossa 5/L. Upea paitatakki luonnonvaaleasta puuvilla/pellava-korineuloskankaasta. Ei näe tarpeeksi käyttöä, joten laitetaan myyntiin. Käytetty viitisen kertaa, uudenveroisessa kunnossa. Kavennettu hieman vyötäröltä vaatturilla. Handmade in England.

Hintapyyntö 120e. Hinta uutena 350 puntaa.

Mitat:
P2P 57cm
Selän pituus 76cm

Kuva
Kuva
Kuva

Meermin Brogue koossa UK8,5, Hiro-lesti. Alun perin ruskeat broguet, jotka käyttäjä Jackiechan8 värjäsi mustiksi. Ostin häneltä käytettynä vuosi sitten, mutta käyttö on tämän jälkeen ollut vähäistä. Kengät ovat selvästi käytetyt, mutta soveltuvat hyvin vielä biittereiksi tai vaikkapa toimistokäyttöön. Lisäksi nyt on hyvä tilaisuus kokeilla Meerminin kengän muotoa omaan jalkaan halvemmalla, kuin mitä palautukset Espanjaan pahimmillaan maksavat.

Hintapyyntö 30e. 25e.

Kuvat:
Kuva
Kuva
KuvaBen Sherman Harrington koossa M. Erikoisversio, jossa vuorissa on The Beatles -henkinen kuviointi. Miellyttävä raglan-hihainen puuvillapusakka, joka antaa suojaa tuulelta ja sateelta. Käytetty harvakseltaan.

Hintapyyntö 30e 25e

Mitat:
P2P 57cm
Helma 43cm

Kuva
Kuva
Kuva

Lean Garments Popover koossa M. Hyväntuntuinen oxford-kankainen popover, joka on kuitenkin itselle hieman väärän kokoinen. P2P-mitta 56cm.

Hintapyyntö 20e.

Kuva

Stan Ray Tapered Fit Fatigue, koko 32 (pienet kokoisikseen, varmaan paremmat 31-kokoiselle vyötärölle). Hienot, korkeavyötäröiset fatiguet lujasta puuvillakankaasta. Itselle hieman pienet vyötäröstä, joten eivät ole nähneet paljoa käyttöä. Hyväkuntoiset.

Hintapyyntö 25e.

Kuvat:
Kuva

Varattu: Edwin ED-45 Loose Tapered koossa 32/32, 12-unssista kevyttä täysipuuvillaista farkkukangasta. Parhaita farkkumalleja joita tiedän: ylhäällä lantiossa ja reisissä on tilaa urheilullisemmallekin kaverille, mutta lahkeensuu on mukava 18cm. Lisäksi rise on mukavan korkea. Vaaleampana loistava farkku lämpimillekin keleille.

Omistan samasta mallista toiset farkut koossa 32/34, ja nämä tuli ostettua alennusmyynnistä herätteenä. Liian lyhyet ovat kuitenkin liian lyhyet. Koetettu päälle pariin otteeseen, joten kuin uudet.

Hintapyyntö 50e.

Mitat:
Vyötärö 43cm
Eturise nivussaumasta vyötärönauhan alaosaan 26cm
Lahkeensuu 18cm

Kuvat:
Kuva
Kuva
Kuva

A Day's March Herringbone Overshirt koossa M. Parhaita paitatakkeja joita olen koettanut, juuri sopivan pituinen, hyvää kangasta ja detaljit kunnossa. Valitettavasti hieman pieni rintakehästä, ja oliivinvärisiä takkeja alkaa olla jo liikaakin. Fittaa kuten normaali M. Käytetty, mutta hyvässä kunnossa.

Hintapyyntö 50e.

Mitat:
P2P 55cm
Vyötärömitta 53cm

Kuvat:
Kuva
Kuva

Gant Rugger collegepaita M-koossa. Hyvä, slimmi raglanhihainen college tummansinisenä. Kunto moitteeton, käytetty epäsäännöllisesti koska itselle hieman pieni.

HP: 25e

Mitat:
Kainalosta kainaloon 53cm
Hiha kainalon alaosasta mitattuna 56cm

Kuvat:
Kuva
Kuva

Our Legacy first cut light vintage wash koossa 33/32. Valitettavasti vyötärö hieman liian matala omaan tyyliini sopivaksi. Laadukkaan tuntuiset 100% puuvillaiset farkut vaaleassa pesussa. Ostettu foorumilta viime viikolla, todella hyvässä kunnossa.
HP 30e 25e

Mitat:
Vyötärö 42cm
Front Rise saumasta vyötärönauhaan 21,5cm
Lahkeen leveys 19cm

Kuvat:
Kuva
Kuva

Myydään aiemmin tällä viikolla foorumilta ostetut Norsen Arokset koossa 32. Valitettavasti koko oli minulle aavistuksen pieni. Housut ovat uudenveroiset lukuunottamatta sepaluksen yhtä nappia, jossa lanka on lähtenyt hieman purkautumaan.

Hintapyyntö 45e. Housut ovat Turussa, postilla ostajan piikkiin lähetän muuallekin.

Aiemman myyjän kuvat housuista:

Kuva

Kuva

Levis Louferit koossa 44. Upeat burgundinväriset kengät ovat Italiassa tehdyt ja kevyet. Blake-tikattu nahkapohja. Pientä käytön jälkeä pohjissa, mutta käytännössä todella hyväkuntoiset. Oma kengänkokoni pyörii 43 ja 44 välillä, ja nämä ovat ehkä hieman pienemmät kuin normaali 44. Ei valitettavasti ollut itselle ihan oikean muotoinen lesti, jolloin eivät näe käyttöä.
HP: 40e

Kuvat:
Kuva
Kuva
Kuva


Battenwear chinot koossa 32. Beigenväriset chinot ovat Jenkeissä tehdyt ja laadukkaan tuntuiset. 100% puuvillaa. Itselle vähän pienet, sanoisin, että vastaavat ehkä oikeasti kokoa 31.
HP: 35e 30e 25e

Mitat:
Vyötärö 39,5cm
Eturise saumasta vyötärönauhaan 24cm
Lahkeen leveys 20,5cm
Lahkeen pituus (inseam) 80cm

Kuvat:
Kuva
Kuva
Kuva

Ruotsin armeijan M59-kenttätakki koossa C50, mikä vastaa arviolta kokoa M:n ja L:n välistä. Hieno vaihtoehto perinteiselle M65-takille. Tarkempi erittely DLA:n artikkelissa: https://dresslikea.com/m59-field-jacket/ Takki on moitteettomassa kunnossa, itselle hieman väärän kokoinen.
HP: 15e

Kuvat:
Kuva
Kuva

Brooks Brothersin takki koossa L. Ulkokangas lujaa 100% puuvillaa. Alun perin ollut hieman laatikkomaisempi mitoitukseltaan, kavennettu rinnasta ja vyötäröstä vaatturilla. Nykyisin sanoisin, että vastaa parhaiten M/L-välimaastossa olevaa kokoa. Käytännössä uudenveroinen. Takki on ehtaa BB:n laatua, josta osoituksena mm. kolme sisätaskua ja todella laadukkaan tuntuinen kaksinkertainen vetoketju.
HP: 80e 70e 65e

Mitat:
Kainalosta kainaloon 55cm
Alahelman leveys 51cm (huom: ei resoria)
Hartian leveys takaata 46,5cm

Kuvat:
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Viimeksi muokannut buffon.bj, 17 Huhti 2021, 09:08. Yhteensä muokattu 133 kertaa.
Lue lisää alueelta Myydään tai katso uusimmat viestit.