MYYTY: Alden Indy boot 403, koko US10E, hinta 237 e
Nämä ovat tosiaan aika reiluja mitoiltaan, joten itselle olivat mitoituksen huomioon ottaenkin hieman väljänpuoleiset. Koko on US10E, ja trubalance-lestin kenkiä suositellaan yleensä puoli kokoa pienempänä, joten nämä istunevat todennäköisesti parhaiten US10,5E/US11D- tai UK10F/9,5G-kokoiseen jalkaan. Laadukasta tummanruskeaa Chromexcel-nahkaa ja nahkavuori.

Hinta oli Tanskan alennusmyynnistä sopivat 237 (itseasiassa ostopäivän valuuttakurssilla näköjään 245,91) euroa, joten sillä eteenpäin.

Kuva

Loake Westminster, uudet, koko UK 9,5 E, hinta 100 e
Nämä olivat itselleni lopulta hieman kapeat ja huomasinkin että lestin 9982 leveydeksi olikin merkitty kapeampi E. Sopinee parhaiten siis 9F-kokoiseen tai kapeaan 9,5-kokoiseen jalkaan. Kengät on merkitty seconds, mutta ainoa vika jonka löysin, oli pari naarmua kärjissä, jotka häipyivät lankkauksella. Melko jykevä mutta samalla kapenevan kärjen ansiosta linjakas kenkä. Hyvinkin laadukkaan oloista, pehmeää ja kaunista nahkaa. Väri nätisti patinoituva burnished tan. 7 mm tuplanahkapohja.

Kuva

Bexley Paddington, hyvin vähän käytetyt, koko 43,5, (UK 9,5) hinta 60 e
Kolmisen kertaa jalassa olleet kumipohjaiset Paddingtonit. Sopivat kevytrakenteisina hyvin vaikkapa kesäkäyttöön esim. vaaleiden pellavahousejen kavereiksi.

Kuva

Kengät Länsi-Helsingissä, mutta kulkevat myös postilla. Välillä tulee käytyä keskustassakin.
Lue lisää alueelta Myydään tai katso uusimmat viestit.