Alla olevan kuvan mukainen, Cabounin ruskea rollneck kokoa 46 tarjolla, jos kiinnostusta on.

En odottanut mitään makkarankuorta, mutta jotenkin tuosta tulee päälle pukiessa fiilis, että olis sopivampi about 48 koon kaverille, jolla on 50 koon hartiat (juba, nyt ois?)...

Erittäin rouheaa materiaalia ja myös erittäin nätti.

Ostettu marrkt:n "alesta", hinta 85 puntaa. Tuon verran toivon saavani ja lupaan sijoittaa rahat edelleen elinkeinoelämän pyörien pyörittämiseen.

Kuva


Ja koska suurin osa skabailee jostain turhasta tittelistä, niin jos kiinnostusta on, niin tämän kaupan voi hoitaa myöhemminkin. Tiedänpähän vaan sitten, etten ala sille mitään muutostöitä tekemään.

Livekuvia tulossa jossain vaiheessa.

Esim Iirolle, J-B:lle tai jopa Barbarossalle voisin kuvitella tän sopivan mainiosti.
Pidän mielessä.

Toki jos joku haluaa kurvata ohituskaistaa pitkin tekemään kaupat tuon pohjoisen huijarin sijasta, niin varaan oikeuden kaupan toteuttamiseen.
Stadi. Check. Enää pitäisi ehtiä sinne ns. vapaalla ajalla. Mähän voin ostaa mitä vain, koska lupasin hävitä.
Varmasti mahtuu. Mulle toi esim. on vähän turhan pitkä helmasta ja hihoja saa rullata ihan reilusti. Hartiasauman osalta tulee ylitystä, mutta taitaa kuulua asiaan noissa perinteisissä roll neckeissä.

Saatat haluta myös kaventaa vähän hihoja, ite otin tän verran niin näyttää nyt mun päällä sopusuhtaisemmalta kun on joka paikasta about saman verran reiluhko.

Kuva
Viimeksi muokannut joona, 16 Helmi 2013, 17:01. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Lue lisää alueelta Myydään tai katso uusimmat viestit.