Kolme paitaa. Schoffalta levitetty (spread-kauluksellinen) ja nappikauluksellinen. Asketilta nappikauluksellinen.

Schoffa spread (sininen kalanruoto-twill): koko 40, Extra slim fit. Selässä "dartsit". Vastaa täydellisesti ilmoitettua kokoa.
https://imgur.com/a/nDKrkuy

Schoffa nappikaulus (vaaleansininen oxford): koko M, Casual fit. Selässä "dartsit". Vastaa virallisesti Schoffan kokoja 39-40. Paita on näistä kolmesta niukin kooltaan, joten menee kokoa 38 1/2-39 käyttävälle. Lyhyehkö, rennompi malli.
https://imgur.com/a/rIzmEwd

Asket nappikauluspaita (sinivalko uni-stripe oxford): Asketin M-Long. Selässä väljyyslaskos (box pleat). Vastaa hyvin kokoa 40.
https://imgur.com/a/2ETUG4Q

Jos tietää että valmistajan kyseiset koot sopivat itselle, niin voi olla varma, että nämä vastaavat niitä. Osviitaksi: itsellä mitat 192/80 "normaaleilla" mittasuhteilla ja Schoffan spread ja Asketin nappikaulus istuvat kuin valetut 40. Schoffan nappikaulus hieman niukempi, joten vastaa yllämäinitusti kokoja 38 1/2-39. Ei kuitenkaan kiristä ja hihat riittävän pitkät, joten jos pitää tyköistyvämmästä paidasta, tämä voi olla hyvä.

Schoffan spread-kauluksellista käytetty, pesty ja silitetty tasan kerran. Oxford paitoja käytetty viitisen kertaa ja pesty pariin otteeseen – kaikki näin ollen lähes uutta vastaavassa kunnossa. Myydään tottakai neutraalilla pesuaineella pestyinä.

Kaikilla hinta 40€/kpl. Kaikki kolme hintaan 105€, eli 35€/kpl.
Setti: https://imgur.com/a/CpoE4ZW

Lisää kuvia ja inffoa (koko, istuvuus, materiaalit, toimitus...) saa heti kysyttäessä. YV tai kommentti ilmoitukseen.

Nouto Kirkkonumelta tai kaupat naamatusten (Kirkkonummen lähikunnissa). Postitse ostajan kustannuksella.

Hyvää kesänjatkoa!
Lue lisää alueelta Myydään tai katso uusimmat viestit.