Joo, onhan siellä kaikkea mielenkiintoista taustalla :D nyt vaan hinta ratkaisi. Partioaitassa sama takki 349 ja tuolla 249.
Kuka tai mikä kiikuttaa Helsingissä eBay Global Shipping Program paketteja? Seuranta tällainen UPBEE0123456789 näköinen enkä keksi, että minkä firman seurannassa Suomessa toimisi.
Ilmeisesti kilpailuttavat aika tiheään noita kumppaneita ja ehkä vähän paikallisia erojakin. Kolmisen vuotta sitten muistelen että tuli vielä UPS:llä ovelle asti.
Eilen ilmesty postin seurantasoftaan DHL Express paketti, joka oli rekisteröity 1.12.2017 postinumeron perusteella tässä lähellä. Tarkistin lähettäjän viitteen perusteella, että kyseessä on lokakuussa toimitettu DHL:n tilaus. Olis mielenkiintoista tietää, miten DHL:n toimittama paketti on rekisteröity lähes 2 kk toimituksen jälkeen Postin toimesta.
GSP paketti tuli tosiaan lähipostiin mutta piti hakea kolmen haun kautta, kunnes löytyi se Bring. Sinne sitten soittamalla (!) sai tekstarilla postin tunnistaman JJFI-koodin.
Ebayn sivulta löytyy seuranta, jolla pääsee sit lopulta bringin sivuille, josta näkee onks se toimitettu lähipostiin. Sit ku siel löytyy ready for pickup nii se löytyy omalla nimellä sieltä.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.