Hulk666 kirjoitti:Matkustaako kukaan enää? Onko tullut käytyä hiljattain Varsovassa? Ravintolat ja baarit kiinnostaa, mutta myös vinkit rättipuolelle.


Varsovassa tuli käytyä just viime kesänä. Rättikaupoilla ei tullut käytyä, mutta muutama hyvä ravintolasuositus löytyy. Sexy Duckissa oli ainakin hyvää ankkaa - saa sieltä muutakin, mutta nimestäkin voi jo päätellä heidän bravuurin. :D Paloma Inn oli ihan kiva pieni cocktailpaikka retrofuturistisilla viboilla.

Centrum Zarządzania Światemista hyvät aamupalat joen toiselta puolelta eli Pragasta. Neonkylttimuseo oli ihan siisti mesta sillä puolella jokea myös. Centrum Koneser semmoinen Teurastamoon verrattava alue, joka on tehty vanhan vodkatehtaan teollisuusalueelle, löytyi rafloja jne. Hydrozagadka/Chmury sellainen paikallisten nuorten hipsterien rosoinen yöelämäkompleksi. Tuolla Pragan puolella suosittelen käymään jos semmoinen rosoisempi Itä-Berliini viba kiinnostaa. Suuri osa rakennuksista alkuperäisiä ja sen mukaisessa kondiksessa eli ihan 100% ei ole pommitettu sielä maantasalle.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.