täällä jaetaan otsikon aihepiireihin kuuluvia vinkkejä ja kokemuksia. On korkea aika luoda ketju, nyt kun alkaisi olemaan taas aika uudelle julkaisulle: http://www.erajaryyppays.com/

Ensimmäinen kysymys: tuleeko mieleen jotain katseen kestävää asekaappia, johon mahtuisi 3 x pitkää ja 2 x lyhyttä? Ei yhtään ERVA-asetta, eikä siis yli 5 asetta.

Nykyiseen kämppään kyllä mahtuu vaatekaapiin jemmaan, mutta ajatus siitä, että olkkarissa olisi joku tyylikäs asekaappi tavallaan kiehtoo :D
Asekaapeista ei ole mitään hajua, mutta Gorka-puku jo polttelee kesän eräjormailua varten.

Laavu, savun haju, konjakki ja kahvi kuksasta nautittuna. Luonnon äänet, sumuisat illat ja auringon laskut. Mitä muuta ihminen tarvitsee?
En ymmärrä metsästyksestä mitään, mutta ryyppäämisestä kyllä. "Ero ja ryyppäys" sopii sillein teemaan, että Erä ja Ryyppäys vois julkaista selfhelp-oppaan. Nykyään kaikki ohjeet on mallia "mee ja juttele jollekin, avaa sydämesi ja rohkeasti itke. Puhu tunteista".

Vitut: ER:ään "Alkon parhaat ostokset"-lista, jossa on lista viinoista, joilla saa halvimmalla pellin täysin kiinni ja vinkit teltoista, jotka kestää deliriumsekoilut. Viikko metässä, niin unohtuu exän nimi. Ja sitten voikin taas ladata Tinderin. "Ulkoilua harrastava, reipashenkinen mies etsii seikkailuhenkistä naista yhteisille eräretkille. Teltta löytyy."

Jään odottamaan artikkelia.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.