quadratic kirjoitti:On oikea juttu, niitä voi sitten käyttää vaikka blogikuvissa ja selfien taustoina, samoin kuin vuittonin laukkuja säilytellään vuittonin paperikassissa vaaterekin alla, tietysti niin että logo näkyy, ainakin näin deko-avotakka -linjan bongauksina.
Haluasin analyysin tämän kaltaisesta käyttäytymisestä.
Fossé Colline kirjoitti:Olihan tuolla ihan asiaakin.

"Hakisin spezzaturaa muualta kuin auki jätetyistä button down paidan napeista, omaan silmään ne näyttävät yhtä rennolta kuin auki jätetty sepalus."


Mä en oikein oo ihan tarpeeksi tyylit.fi approved vielä kai kun mun mielestä tossa artikkelissa oli paljon asiaa mitä tulee pukeutumiseen töihin. Toki oli siellä jotain kuraakin joukossa, mutta milloinpa ei olisi. Ja Suomipenan pukeutumista katsoessa sellainen insinöörimäinen kaikki taitteet viimeisen päälle olisikin ihan piristävää katsottavaa vs. kikkailen vähän huolimattomuudella.
Aikoinaan ostin Bitcoineja 50€:lla kokeilumielellä, nyt niiden arvo on ~18k. Just kotiutin reilun kuukauden palkan (verot toki maksan rehellisesti). En ole niin älyttömästi edes perehtynyt tuohon, niin tuntuu vähän absurdilta..
Jonkun täytyy tuossa pelissä voittaakin vaikka kyllä lievästi hirvittää kun katselee tuota kurssikehitystä ja lukuja. Jotenkin tuntuu siltä, että taksikuskien neuvoilla sijoittajilla jää taas luu käteen.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.