Tivoli oli täälläkin enemmän design-ratkaisu ajalta kun DSP vasta teki tuloaan noihin pikkupurkkeihin ja Pal-mallin äänentoisto sekä akku oli jopa mullistava kun musiikkikin syötettiin iPodista piuhalla...
Minulla oli aika pitkään model ykkönen keittiössä, jonka heivasin mäkeen kun vastaan tuli sopivasti vanha Telefunken 70- luvun alusta. Täytyy oikein hämmästellä kuinka osa ihmisistä tuntuu unohtaneen kuinka hyvä ääni eurooppalaisissa vehkeissä on ollut. Toki nuorempi polvi ei välttämättä edes tiedä sitä, mutta vanhempi polvi on sen selvästi unohtanut. Aivan käsittämättömän tukeva saundi matkaradioksi. Viritin ihan huippuluokkaa verrattuna oikeastaan mihin tahansa nykyajan virittimiin.
Oma kokoonpano oli Model Two ja Subwoofer. En edes muista koska hommattu, se oli joskus 12 vuotta sitten minulla konttorillakin käytössä omien huoneiden kultaisella ajalla.
Spectator kirjoitti:Lopultakin sain aikaiseksi heittää Tivoli Audiot mäkeen työpisteeltä ja hommasin Genelec G Three -parin hoitamaan sekä kitaramonitorien, että musiikin toiston virkaa. Klassinen kävi eli näyttivät kaupassa paljon pienemmiltä mutta onneksi sopivat hyvin silti pöydälle.

Ei ole ikävä vanhoja vehkeitä.


Haha, sama fiilis koon suhteen kun aikanaan hommasin 8030-parin työpöydälle. Nyt on monitoritkin kasvaneet niin, että 35" ultrawiden kanssa näiden kaiuttimien koko on visuaalisesti ihan kohdallaan. Vaatii tietysti aika leveän työpöydän myös. Nämä on tosiaan olleet käytössä jo pitkään, eikä ole mitään hinkua päivittää näitä mihinkään. Hyvä hankinta kestää aikaa.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.