Margayya kirjoitti:Sonos Beam?

Näillä näkymin valinta olisi juurikin tuo... Eniten mietityttää kun samaan rahaan löytyy paljon ihan ok kehuttuja soundbareja, joissa subi mukana.
BT-audio vaatii mielestäni sitten melkein oman laitteen toistamaan sitä musiikkia ettei kaikenmaailman puhelut ja äänitehosteet toistu musiikin päälle tai sen sijasta. Marshall pelaa varmaan hyvin kotikaiuttimena mutta melkein miettisin ratkaisua, jossa on myös akku jos yhtään haluaa joustavuutta käyttöön.

Musiikin ohjauksen ja toiston voi tietty erottaa halvalla vaikka Chromecast Audiolla jos laitteet on asennettu vakiopaikkaan, jossa myös virtaa tarjolla. Ei sitten katkea musiikki vaikka kännykän sammuttaisi.
Uudet puhelimet, samanlaiset vaimon kanssa. Vaimo soittaa, ja kun vastaan, kuuluu aina omasta luurista: "Valitsemaanne numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä.", eikä puheluun pysty vastaamaan.

Oikeastaan ei välttämättä mikään hullumpi ominaisuus. Sehän voi olla jotain tekoälyäkin.
Löytyykö ensikäden kokemusta Samsungin The Frame televisiosta. Miten toimii tauluna eri valaistuksissa ja onko mielestänne 1400€ väärti laite jos laskee sen päälle, että haluaa uuden television, mutta samalla saisi taulun seinälle / mustan lätyn pois seinältä.

EDIT: Olihan tuolla Koti-ketjussa jotain juttua.
Television äänen digitaali–analogi-muunninta odotellessa pientä virittelyä äänen suuntaamisella. Seinä-asennuksessa varmaan jonkin verran heijastuu seinästä kuulijaa kohti, mutta tasolla diskantit kimpoaa aika epäsuoraan tasosta kattoon yms. Näillä tulee sounbarin tapaan aika hyvin korvia kohti. Mahdollisesti peitän vielä lehmät mustalla teipillä.

Kuva

Ja valmiina, lol.

Spoiler:
Kuva
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.