Missattiin vauvakuplassa ilmoitus taloyhtiön sisäpihan siivousoperaatiosta ja meikän puolisolle rakentama fillari lähti kierrätykseen..
^ Taloyhtiöllähän on velvollisuus säilyttää siivottuja fillareita useampi kuukausi ennen kuin niistä hankkiudutaan lopullisesti eroon. En nyt muista kuinka monta kuukautta, mutta ihan merkittävä aika kuitenkin. Kysele ihmeessä perään.
Kertaalleen prosessin omassa hallituksessa läpi vetäneneenä muistelen, et pyörät piti vielä siivouksen jälkeen säilyttää vähintään puoli vuotta jossain väistötilassa. Senkin jälkeen ehjät piti lain mukaan luovuttaa poliisille.
Otatte yhteen asuntoon Virolaisia rakennustyöläisiä, niin ei ole ongelmia irtopyöristä. Kaikki kelpaa ja vielä vuosia avainten luovutusten jälkeen mennään käymään pyörävarastossa tutkimassa hyviä diilejä. Varsinainen neronleimaus jollain käynyt aikoinaan, kun alivuokrannut asuntonsa kimppakämpäksi.
^ Ja sitten niitä myydään ”hyvillä alennuksilla” Ullanlinna kierrättää ryhmässä :D
Aspesin untuva bleiseri ois ollut Ebayssa tarjolla eurolla, mutta lauantain kalsarikänneissä unohtui biddata
Unohdin heittäneeni Howlinin lempineuleen pesukoneeseen ja pesin sen muun peruspyykin kanssa 40 asteessa. Nyt sen voi sitten lahjottaa tyttöystävälle.
Suavo kirjoitti:Unohdin heittäneeni Howlinin lempineuleen pesukoneeseen ja pesin sen muun peruspyykin kanssa 40 asteessa. Nyt sen voi sitten lahjottaa tyttöystävälle.

Kokeile liottaa hiustenhoitoaineella ryyditetyssä vedessä 30 min. Muotoile uudestaan. Huuhtele. Pese villapesussa.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.