Ai tää olikin #groupthink-virus, liekö foorumilta tullu. Neljättä päivää pelkkää niistämistä, yöllä heräilyä kuivaan kurkkuun jota sattuu.

EDIT Vinkkejä laillisiin ja -ttomiin rohtoihin otetaan vastaan!
Ilma on ainakin täällä Helsingissä ollut todella kuivaa viime päivinä. Mittari näyttää samaa kosteusprosenttia kuin talvipakkasilla. Itselläkin nenä ja kurkku tuntuvat kuivilta, vaikka muuten terveenä, ja haitannut nukahtamista, kun kutittanut kurkkua

Ei jaksa enää kaivaa ilmankostutinta komerosta, kun laitettu jo talviteloille, mutta eilen hengittelin vähän höyryä illalla ja tuntui tekevän hyvää. Talven ajan kostutin aina käytössä ja pitää nenän mukavasti auki, joten ei tule niin hengitettyä suun kautta nukkuessa. Välttyy kenties joltain kurkkukivuilta samalla.
jokainen kerta kun finnishmethod.com pop-up pamahtaa auki ja jaakko perttulan nenä ilmoittaa ottavansa mua kädestä kiinni ja antaa takuut rikastumisesta. tolla kaverilla on niin nasaali ääni että luultavasti muodostaa puheen niistämällä mikkiin
Vituttaa kun tästä hommasta ei taas tule mitään. Kesä on jotenkin hankalaa aikaa vaatteiden kanssa kun aamulla 7 jälkeen pitäisi olla lämmintä päällä ja mieluiten vaikka redwing bootsit jalassa, mutta päivällä niillä kuolee kuumuuteen. Takeissa sama, kun vaan ei ole sopivia kesään. Kaikki ostettu enemmän ja vähemmän kesäisin ja syksyisin. Joku takki olisi hyvä olla koska on urpon näköistä ja epäkäytännöllistä lähteä vain paitasillaan.

Parempi ainakin olla ostamatta mitään kun ei vaan löydy linjaa mitä toteuttaa kesällä. Syksyä odotellessa, ehkä silloinkin parasta kun ostan vaan jonkin "sporttisemman" ulkoilutakin tyyliin Fjällräven ja kuljen sillä joka päivä. Bang for the buck ainakin toteutuisi. Kai sitä kannattaa funktionaalisuudenkin kautta miettiä tätä asiaa, välillä kun voisi mennä duuniin fillarilla ja välillä taas rymytään lasten kanssa suoraan töiden jälkeen kotipihassa niin turhaa koittaa särmätä liikaa.
Ei ole laukkua kun en koe omaksi jutuksi pitää mukana ainakaan mitään "miesten käsiveskaa", no offense.
Pitää varmaan tutkia ja hutkia jokin semisiisti reppu selkään niin voi kulkea kesän ilman takkia. Sitten taas mennään samalla setillä kesäaamuina kuin aina muutenkin, button down ja neule päälle kun muuta ei osaa!

(vielä piti vuodattaa, että vituttaa kun innostusta olisi, mutta aika ja paukut todellakin loppuu kun pitää huolehtia muistakin pienistä ihmisistä ja työstä aika kovaa stressiä. Ja pitäisi panostaa rahat muualle.. Nää on näitä kun aika on väärä.)
Viimeksi muokannut alspe, 14 Kesä 2016, 12:13. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Kyllä säkin vielä sen Mismon ostat ;)

Ymmärrän yskän, kesä on ollu mulle kans yleensä se vaikein kausi. Ohuet chinot vaan jalkaan tai kärvistelee aamun shortseissa. Kengät on kieltämättä vaikeet, mut jotku kevyet tennarit toimii aika hyvin sellasten loafer-sukkien kanssa.
En kyl ymmärrä, miten toi vituttaa. Asioista ei kannata tehdä liian vaikeita. Eikä mielestäni ole mitään urpoa käyttää pelkkää kauluspaitaa yläosana. Töihin olen mennyt nyt farkkutakki, t-paita ja farkut yhdistelmällä. Jos on kuuma, jätän farkkutakin pois. Välillä t-paidan sijasta nappikauluspaitaa.

Talvella muuten sama, mutta paksumpaa takkia ja t-paidan tilalle useammin kauluspaitoja ja collegepaitoja. Helvetin yksinkertaista. Vaihtaa välillä vähän yläosan väriä ja toiset kengät jalkaan niin ei tylsisty.

mbch kirjoitti:
Ymmärrän yskän, kesä on ollu mulle kans yleensä se vaikein kausi. Ohuet chinot vaan jalkaan tai kärvistelee aamun shortseissa. Kengät on kieltämättä vaikeet, mut jotku kevyet tennarit toimii aika hyvin sellasten loafer-sukkien kanssa.

Pystyn käyttämään kesällä vaikka Red Wingin moc toeja. Ainakin sen ajan, mitä ulkona tulee vietettyä eli loppujen lopuksi aika vähän. Ostin kesää varten kangastennarit, mutta aika paljon menee nahkakengät jalassa.
Kolmenkympin helteellä voitte mun puolesta vetää vaikka laskettelumonoilla mutta se ei silti vie pois sitä että jonku toisen mielestä kaikki tennareita paksummat kengät on epämiellyttävät. Varsinkin jos ne on jalassa useita tunteja putkeen. Tää menee taas siihen "nilkat vilkkuu loppusyksystä" vääntämiseksi. Ei voi kun ihmetellä, että on jatkuva vikinä päällä.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.