Tokyolla ei taida olla viellä omaa ketjua joten tähän voisi kerätä vinkkejä ja neuvoja. Mm. safka-, juoksu-, #tyylit-, kulttuuri- ja kahvi-hommat kiinnostaa. Myös hotelli vinkkejä otetaan vastaan. En taida olla viellä henkisesti valmis kapselihotelliin.

Arigatou gozaimasu
- Second-hand tyylejä Rag-Tag ja Kindal - löytyy useita kauppoja ympäri Tokiota.
- Japani-denimin parhaat valikomat löytyy Uenosta. JR Uenon asemalta kun lähtee etelään päin raiteiden itäpuolella olevia ”basaarikatuja”, ei voi olla törmäämättä raakafarkkuihin.
- Kapitalin liikkeet vierailun arvoisia (workwear/denim).
- MOTO-kenkäkauppa.
- Isetanin miestenosasto on kova.

siinä alkuun, lisäilen jahka tulee mieleen lisää.
Daikanyamaan kiertelemään. Siellä on makeita liikkeitä pienissä taloissa. Siellä on myös Daikanyama T-Site Tsutaya, joka on aika mieletön kirjakauppa.
Toukokuussa viideksi yöksi Tokyoon ja yöpyminen kapselihotellissa Shinjukun aseman vieressä. Onko mitään uutta suositeltavaa? Näitä olen jo listannut ylös:

- Vaatekaupoista mm. Beams Plus, LL Bean, Kamakura, usean denim-merkit ja vintage-kaupat.
- Hankintoina ainakin Doekin tennarit, Seikon kello, mahdollisesti Orslowin farkut ja Porter Yoshidan Tanker-laukku (tästä erityisesti kelpaisi vinkit, mistä halvalla?).
- Uenon aseman läheltä kellofoorumeilta bongattu käytettyjen kellojen (keskittyen Seikoon) kauppa nimeltä Mizutani Watches.
- Harion myymälä/kahvila, erinomainen suodatinkahvi kiinnostaa.
- Ruokapuolta tuskin tarvitsee liikaa stressata, jopa Michelin-tason ramen-mestoja löytyy helposti googlaamalla. Haussa kuitenkin suhteellisen kohtuuhintainen kobe/wagyu-mesta, onko kellään kokemusta?
- Kaveri asuu paraikaa Tokyossa ja reissun ajankohtana on iso pesismatsi, eli sinne katsomaan jos liput onnistuu.

Lisäksi, pärjääkö Tokyossa luottokortilla vai onko vähän käteistä pakko olla mukana?
^^ kuullostaisi siltä että Shinjuku, Omotesando, Shibuya ja Daikanyama sopisivat sulle haravoitaviksi alueiksi. 1-2 päivässä ehtii pyörimään noi läpi.

Porterin liikkeitä on useita - laajimman valikoiman löysin heidän Omotesandon putiikista. Ihan vieressä myös loistava Koffee Mameya.

5 yön reissulla ehtii näkemään jo aika paljon, ja pelkkä retail-seikkailu saattaa ruveta ahdistamaan jossain kohtaa. Päiväretki Hakoneen, puolipäiväreissu Yanakaan tai dockseille voisi olla ehkä kiinnostavia.

Illallisraflojen osalta suosittelen tekemään pöytävaraukset etukäteen, esim. hotellin respan avustuksella. Auttavat yleensä enemmän kuin mielellään.

Ja Babaria kompaten käteistä kannattaa olla ihan reippaasti mukana takseja yms varten.
Iso kiitos! Joo, pelkät kauppojen kiertelyt puuduttaa aika nopeasti ja ainakin jonkinnäköinen lataaminen onsenissa myös suunnitteilla (tosin hotellissa myös kylpyläosasto).
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.