Tammikuun puolella viikoksi Dubaihin. Väittävät vielä shoppailukaupungiksi, mutta vähän skeptisenä silti. Tyylit, sneakersit ja katumuoti kiinnostelee erityisesti. Onko kellään jotain hyviä vinkkejä tänne emiraattivegasiin?
#Tyylit-kamaa Dubaista ei löydy. Ostareissa sikakallista ja keskiluokkaista tarjolla. Ajattele "LV, Gucci, Timberland, American Eagle outfitters". Muji taitaa löytyä mut muuten keskittyisin rantailuun.
Parasta dubaissa on kuitenkin kosketella ostarien seiniä ja miettiä kuinka monta paperitonta pakistanilaista niihin on muurattu sisään.
Voi siellä kans lasketella ostarilla ja ostaa patekki et ihan 3/5 noin muuten.
^ Kateltiin alkuvuodeksi äkkilähtöä, jolla pääsee halvalla aurinkoon ja oikeastaan ainoat vaihtoehdot oli Dubai & co. ja Kanaria. Luulen, että hinta ja sää on iso syy suosiolle.

Dubai vaikuttaa kuitenkin aika hapokkaalta paikalta siellä käyneiden juttujen perusteella. Tähän kun vielä yhdistetään öljytuotannolla mahdollistettu järjetön energian ja veden haaskaus, ihmisoikeuksien ja demokratian puute, moderni orjuus, kaljan saannin vaikeus ja hintataso, niin päädyttiin Teneriffalle. Offarinkin uhalla on pakko sanoa, että tensku oli ennakko-odotuksiin verrattuna todella positiivinen kokemus. Lämmintä, hyvää ja halpaa safkaa, turrekohteille tyypillinen vedätys ja tuputus loisti poissaolollaan ja aktiivilomailijalle oli helvetin hienoja patikkareittejä.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.