Hyvät televisiosarjat tänne.

Silta / Bron on yksi viimeaikaisista suosikeista. Uusi kausi alkaa tänä iltana TV1:llä.


HBO:n uusi rikossarja True Detective alkaa helmikuussa jenkeissä. Kuumottelee.


Odottelen myös House of Cardsin kakkoskautta. Jos joku ei ole vielä perehtynyt Netflixin tuottamaan internet-tv-sarjaan ;D niin ekan kauden trailerista voi vaikka lähteä liikkeelle.
Wiren ohella omat suosikit ovat kyllä edelleen Twin Peaks ja Oz. Ei oo vielä löytynyt noista ihan uusimmista sarjoista ohi kärkeen nousijaa, vaikka ihan hyviä ehdokkaita onkin.

Pepe kirjoitti:Seinfeld

Kuva

George Costanza on television hienoin hahmo. Lisäksi tyylit toimivat.


Jos Seinfeld tippuu, niin saattais kiinnostaa myös varsin erinomainen (Seinfeldin pääasiallisen käsikirjoittajan ja vastaavan tuottajan) Larry Davidin omasta elämästä karrikoiden kertova Curb Your Enthusiasm....mistä tulikin sitten mieleen lisää erinomaista myötähäpeää:

Office


Extras
oktopus kirjoitti:
Pepe kirjoitti:Seinfeld

Kuva

George Costanza on television hienoin hahmo. Lisäksi tyylit toimivat.


Jos Seinfeld tippuu, niin saattais kiinnostaa myös varsin erinomainen (Seinfeldin pääasiallisen käsikirjoittajan ja vastaavan tuottajan) Larry Davidin omasta elämästä karrikoiden kertova Curb Your Enthusiasm.


Toki Curbit on katsottu. Saa nähdä, tuleeko vielä lisäkausia.


Oikeastaan ainoa laatusarja, jolle en ole yrityksistä huolimatta lämmennyt on Boardwalk empire. En tiedä miksi, mutta en vain jaksa innostua.
Hyvä ketju.

Tällä hetkellä katselussa Suits, Hell on Wheels, Sons of Anarchy ja Breaking Bad. Lisäks tauolla olevista sarjoista House of Cards, Homeland, Game of Thrones ja Walking Dead.

Monta muutakin pitäis katsoa, varsinkin Silta kiinnostaa. X-Filesin vois kattoa uudestaan alusta fiilistelyn vuoksi. Curb Your Enthusiasmille iso peukku, aivan mahtava.

Edit. Netflixin tuottama Lilyhammer vaikutti kesällä nähtyjen pätkien perusteella sen verran hämmentävältä, että pitää varmaan katsoa muutama jakso.
Jos jostain vaan satutte löytämään, niin suosittelen vahvasti vanhaa brittisarjaa The Sandbaggers. Sellaista John le Carré -henkistä vakoilumeininkiä todella kylmäävän kyynisesti. Päähenkilö Neil Burnside on hyviksenäkin sellainen mulkero että Game of Thronesin tai House of Cardsin porukka ei kyllä kieroudessa ja häikäilemättömyydessä pääse lähellekään.

plussaa todella kovasta Roy Buddin säveltämästä tunnarista.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.