TV:n puolella on kyllä hyvä syksy. Paratiisihotellin kakkkoskausi ehdottomasti parempi kuin ensimmäinen ja myös uudelleen lämmitellyt napakymppi ja gladiaattorit vahvaa suorittamista.
DLA kirjoitti:TV:n puolella on kyllä hyvä syksy. Paratiisihotellin kakkkoskausi ehdottomasti parempi kuin ensimmäinen ja myös uudelleen lämmitellyt napakymppi ja gladiaattorit vahvaa suorittamista.

Vanhat suosikit Varastojen metsästäjät Texas sekä Remppa vai muutto Vancouver porskuttavat myös edelleen. Ihan parhautta. Game of Thronesin seuraavaa kautta odotellessa. Sääli, että uusimmalla kaudella taso lähti laskuun mielestäni.
Pakko hehkuttaa Damnationia, varsinkin alkupään jaksot ovat täyttä timanttia.

Tarina, maailma ja roolihahmot osuu just mun mieltymyksiin. Mieleen tulee Tarantinon viimeiset tuotokset ja sitä kautta tietysti spaghettilänkkärit, vaikka liikutaankin 30-luvulla lama-ajan Jenkkilässä. Tietty vallankumouksellinen ja vasemmistolainen Robin Hood -meininki linkittyy väistämättä Corbuccin ja Solliman tuotoksiin.
Kuva

Onko täällä muita Sorjonen tv-sarjan faneja? Areenasta löytyy kaksi tuotantokautta ja myöhäisheränneenä olen tahkonnut katsoa noin seitsemän jaksoa tähän mennessä. Hyvä käsikirjoitus, kauniisti kuvattu ja kerronnaltaan toimiva sarja.

Ainoita häiritseviä asioita ovat liimatun oloinen murre lähes jokaisella hahmolla sekä turha kikkailu ilmakuvilla. Vasta kuudennessa jaksossa huomasin, että minullahan on samanlainen takki kuin sorjosella... ;)

Kaikki jaksot täällä: https://areena.yle.fi/1-3677300
^ Sorjosen kakkoskausi tuli tahkottua läpi kahden päivänä aikana, ykköskauden katoin jo aika kauan sitten: imho heikompi kuin eka kausi ja meno oli vähän jo liiankin... noh, ei nyt vauhdikasta, mutta ykköskaudella sai paremmin kiinni hahmoista ja näillä oli enemmän tilaa rakentua. Itse olisin kaivannut vähemmän tapahtumia ja pidempiä tarinanalustuksia, nyt näytti siltä että Lappeenrannassa tuli ruumiita yhden viikonlopun aikana enemmän kuin Lahden nakkikioskeilla koko vuoden aikana.

In other news: C Morella alkoi jokin aika sitten Ratamo, ihan ok tähän mennessä. Jon-Jon Geitel on vähän väärässä roolissa, mutta eipä nyt hirveä miinus ole kokonaisuuden kannalta.
Netflixistä tullut viikonlopun ratoksi katseltua Quicksandia, mikä on ollut aivan jees, mutta jännintä on kuteet: spotattu Stonarilta pari eri piissiä, CdG Play huppari sekä Acnen pipo :D
Arraa kirjoitti:Netflixistä tullut viikonlopun ratoksi katseltua Quicksandia, mikä on ollut aivan jees, mutta jännintä on kuteet: spotattu Stonarilta pari eri piissiä, CdG Play huppari sekä Acnen pipo :D


Samaan kiinnitin huomiota. Ihan oikein puvustettu kuvaamaan nykypäivän nuorison trendejä
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.