Oon huomannut et sv:llä pihvit tulevat kyllä täydellisen kypsiksi, mutta jotenkin samalla "tiiviimmiksi" ja näinollen tuntuvat hieman sitkeämmiltä?
Kanan ja kalan tuolla saa tehtyä täydellisesti, kuten myös esimerkiksi parsat ja parsakaalit.
Otetaas päivitys tähän. Tänä vuonna eniten tullut käytyä daddy greensissä kun on lähimpänä himaa ja duunia. Capperille tekisi mieli antaa vielä tilaisuus kahden meh-käynnin jälkeen. Ehkä jos sattuu paikalle sopivasti, mutta en jaksa matkustaa liian suuren meh-mahdollisuuden takia.

Tribunali: 5/5
Daddy Green's: 4+/5
Capperi: 3/5
Luca: 2/5

Lauttasaaren Luca oli suuri pettymys. Pohja oli semmonen ok miinus, mutta täytteet jopa luokattomia. Vaikutti myös siltä, että uuni oli liian kylmä. Annan plussan leikkipaikasta. Ei tarvitse mennä kokeilemaan uudestaan.
Daddy Green's on kyllä tullut käytyä tihenevällä tahdilla. Mukava mesta myös lounasaikaan ja hanassa aina jotain hyvää joten myös vapaa-ajalla mieluisa.
Capperia ei ole tullut edelleenkään testattua, mutta ehkä nyt kun avasivat keskustaan (Rikhardinkatu), niin tulee myös siellä vierailtua.
Huomasin tämän paikan vasta jokin aika sitten, ja sen jälkeen aina välillä tullut käytyä lounaalla Sähkötalon alakerran Lähi-idän ruokaa (iranilainen, kurdilainen?) tarjoavassa Newroz 21 -ravintolassa.

Esim. kana-shawarma 7 e sis. salaatin, linssikeiton, jogurttijuoman ja kahvin. Mielestäni selkeästi parempi kokemus kaikin puolin, kuin esim. Ihan perus-kebab-paikoissa.

Kanafileannoksessa oli lisäksi sitä hyvää granaattiomenasiirappia. Falafeleja ja esim. karitsanpotkaa näyttivät jotkut syövän myös.

Ketjussa edellä mainitut pizza-paikat edelleen itsellä vielä käymättä. Täytyy yrittää kiertää kevään mittaan. : )

Kuva
og newroz on puhoksen ostarilla ja vie tätä kampin newrozia kuin litran mittaa. lämmin suositus kultturimatkalle puhoksen ostarille.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.