Oon huomannut et sv:llä pihvit tulevat kyllä täydellisen kypsiksi, mutta jotenkin samalla "tiiviimmiksi" ja näinollen tuntuvat hieman sitkeämmiltä?
Kanan ja kalan tuolla saa tehtyä täydellisesti, kuten myös esimerkiksi parsat ja parsakaalit.
Otetaas päivitys tähän. Tänä vuonna eniten tullut käytyä daddy greensissä kun on lähimpänä himaa ja duunia. Capperille tekisi mieli antaa vielä tilaisuus kahden meh-käynnin jälkeen. Ehkä jos sattuu paikalle sopivasti, mutta en jaksa matkustaa liian suuren meh-mahdollisuuden takia.

Tribunali: 5/5
Daddy Green's: 4+/5
Capperi: 3/5
Luca: 2/5

Lauttasaaren Luca oli suuri pettymys. Pohja oli semmonen ok miinus, mutta täytteet jopa luokattomia. Vaikutti myös siltä, että uuni oli liian kylmä. Annan plussan leikkipaikasta. Ei tarvitse mennä kokeilemaan uudestaan.
Daddy Green's on kyllä tullut käytyä tihenevällä tahdilla. Mukava mesta myös lounasaikaan ja hanassa aina jotain hyvää joten myös vapaa-ajalla mieluisa.
Capperia ei ole tullut edelleenkään testattua, mutta ehkä nyt kun avasivat keskustaan (Rikhardinkatu), niin tulee myös siellä vierailtua.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.