Ei nyt tuohon fiinimpään ruokailuun liity ollenkaan, mutta : Social Food vegaaniburgeri testattu ja toimii! Myös vegemajo toimi! Söisin tuolla itseni tärviölle.
Kävikö kukaan vielä Taco Bellissä?

Ei nyt sinänsä ihan hirveää kiirettä tuonne, mutta Amerikassa tullut aina välillä käytyä vaihtelun vuoksi, tien päällä kun pitkälti aina pikaruoan varassa. Burrito ja kolme tacoa tms. combo ja Dr. Pepperiä.
Eilen neljäs kerta Winossa ja täytyypä sanoa että raflasta on tullut yks omista ehdottomista suosikeista Helsingissä. Hemmetin hyvää ruokaa, rento ja vaivaton palvelu joka todellakin osaa asiansa, todella hyvä valikoima sellaista viiniä joka just mua kiinnostaa. Ei myöskään haittaa että meiltä on viiden minuutin matka tonne <3
Aivan jäätävä jono nassikoita oli Taco Belliin eilen. Vertautuu varmaan näihin ilmaisiin ämpäreihin, mutta naskeille vaan eri ämpärit. En ymmärrä.
Vieläkö joku on jaksanut omaa olutta panna? Itsellä vuosi takana nyt ja 16 bätsiä tehtynä. Ei ole tullut rahaa kannettua pitkäripaseen ollenkaan kotona juodun oluen osalta vaan kaikki kulutus mennyt omista. Reissuun ei oikein pullotettu kotibisse niin hyvin kyllä sitten sovellu. Aivan parasta harrastamista kyllä.
^ Kyllä tässä vielä jaksaa, oluiden laatukin noussut jo ihan hyväksi. Toisaalta viime erää pullotettaessa tuli aika karu palautus maanpinnalle, kun weizenbock tuoksui tuhkakupille ja rikille (jonkun verran mallasta paloi kiinni pohjaan ja vierrettä tuli keitettyä se 90 min).

Kannattaa katsoa jos pystyy vaihtamaan pulloja muiden alan harrastajien kanssa, löytyy toisinaan aika mielenkiintoista kamaa. Jääkaapissa venailee juuri pari pulloa pihlajanmarja-hapanolutta. Tuomio&Koneen Sorbuksen herra soimaan ja tuota lasiin.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.