Mukava mennä aina joskus rentoutumaan tuonne keskelle Viikin peltoja. Juuri sen verran maata ja lääniä ympärillä, että voi kuvitella hetken olevansa jossain ihan muualla, vaikka onkin melkein keskellä kaupunkia.

Kuva
Tässä on päivänä muutamana tullu käytä järven rannalla päivää paistattelemassa. Vaikka paikka on lähellä kotia ja Näsinneulakin näkyy, on se kuitenkin sen verran syrjässä että mieli lepää oikein mukavasti.
Tulipa tänään reilun tunnin tirsatkin tuossa otettua. Varmaan ois pidempäänkin menny, mutta siinä tuli sitten koirakaveri sen verran lähelle nuuskuttamaan että havahduin.
Kuva
Vanhakaupunki - Viikki - Fastholma - Kivinokka kävelylenkki on oma lemppari kantakaupungin "luontoretkistä." Siellä on peurojakin, joita myös näkee, jos vaan jaksaa kytätä.

Kävin ite just pyörimässä Mustavuoren ympäristössä pari timmaa. Hieno mesta. Paljon tota lähemmäs umpimetsää ei taida Helsingissä päästä.
Mukavan näköinen päiväunileiri haistelijalla.

Täytyy käydä Mustavuoreen tutustumassa, kuulostaa hyvältä. Aina virkistävää nähdä kokonaan uusiakin paikkoja. Ja pääsee kätevästi julkisilla.

Itse sen verran mukavuudenhaluinen, että riittää hyvin juuri maks. muutaman tunnin päiväretket.
phuuh olipa taas. Kävin ulkoilemassa tarkoituksena riippua yön yli. Ensin oli kamalaa, sitten oli mukavaa ja sitten oli niin kamalaa, että lähdin ennen puolta yötä himaan. Ens kerralla paremmin.
Sipoonkorvessa tänään ekaa kertaa. Dösällä keskustasta menee about 45 minuuttia. Kalkinpolttajan viitoitettu polku n. 7 km oli tylsä. Koko reitti hiekoitettua ulkoilupolkua. Sen sijaan storträsk etelässä oli hieno. Kun menen uudemman kerran, niin fiskträsk lännessä kiinnostaa. 3/5.
Mä pyörähdin vapaapäivän ratoksi tuossa Tampereen kupeessa Kintulammilla. Pakkasin kamat kiinni pyörään ja sitten paikanpäällä löin maton kiinni puihin. Kintulammi on tommosen mukavan pyöräilymatkan päässä ja reitit on ihan hyvin tampattua polkua. Viikolla ihan mukavan hiljaista, viikolloppusin on kuulemma paljonkin välillä väkeä.

Kuva
Kuva on linkki muutaman kuvan alpumiin.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.