Barbarossa kirjoitti:^Lähinnä viittasin korealaisen keittiön hyvinkin liberaaliin "red pepperin" käyttöön.
Lisäksi, korealainen ruoka on aika lihapainotteista verrattuna esim. Japaniin.
Brenkkua kuulemma on tyrkyllä hyvinkin tiuhaan, mutta tuo nyt on lähinnä vahvaa plussaa.

Jos pakki kestää tulista ja kuumaa safkaa + brenkkua 24/7, niin jättäkää ihmeessä närästyslääkkeet himaan.

Mun japanilaiset kaverit jotka ovat tuolla duunimatkoilla olleet ovat oleet kyllä närästyslääkkeiden kannalla. Joka aamuinen "ring of fire" on myös ollut vahvasti todettua faktaa.

Ruuan puhtauden kanssa ei ole varmaankaan mitään ongelmaa.


Brenkku ja kalja on muuten tuolla järjestään melko hirveää, jopa Kiinaan verrattuna. Peruslager on ehkä planeetan vetisintä olutta, kauhukokemuksia etsivien kannattaa tsekata brenkuista erityisesti terveysvaikutteiset yrtti- ja juuresviinat jos tiukasti raa'alta lantulta maistuvat 50 voltin shotit kiinnostavat konseptina.
Minustakin alkaa tuntua, että ne närästyslääkket voivat olla hyvä idea. Pitänee myös välttää tulisimpia ruokia, koska "ring of fire" jo vindaloon jälkeen oli ihan tarpeeksi tuskaista.

Näiden puheiden jälkeen juomatarjoilu pysynee vahvasti eurooppalaisena. Jaappanilaiset viskit ovat tuollapäin ymmärtääkseni kilpailukykyisissä hinnoissa?

Ja ymmärtääkseni Pohjois-Korean visiitti jää tällä kertaa valitettavasti rajan tuntumaan.
Juu korealainen lager on kyllä melko luokatonta. Jotain kertoo se, että Budweiser oli muistaakseni ihan maukasta paikallisiin vaihtoehtoihin verrattuna.
Aleksanteri kirjoitti:Minustakin alkaa tuntua, että ne närästyslääkket voivat olla hyvä idea. Pitänee myös välttää tulisimpia ruokia, koska "ring of fire" jo vindaloon jälkeen oli ihan tarpeeksi tuskaista.

Näiden puheiden jälkeen juomatarjoilu pysynee vahvasti eurooppalaisena. Jaappanilaiset viskit ovat tuollapäin ymmärtääkseni kilpailukykyisissä hinnoissa?

Ja ymmärtääkseni Pohjois-Korean visiitti jää tällä kertaa valitettavasti rajan tuntumaan.


Japanilaisten viskien saatavuus niemimaalla on huono ja jos niitä löytää, hinnat vähintään yhtä pahat kuin Euroopassa nykyään. Takana ovat ilmeisesti ns. historialliset syyt. Finnairilla on taxfreen tilausvalikoimassa Nikka Whisky from the Barrel aika edullisesti, kannattaa napata käyttöviskiksi talteen jos lennät sillä ja japanilainen viski kiinnostaa.
Toinen reissu Soul+Busan edessä, jonkinlaisia muistikuvia safka/kahvi/biitsi-meiningeistä (ja ruoka on muistikuvissa edelleen tulista) mutta shoppailuhommista vois kurantteja vinkkejä kaivata.
Itehän en oo käyny mutta aika paljon tulee seurailtua korealaisia IG-tilejä.

Bluesman

Sculp Store – näillä ymmärtääkseni usempiakin kauppoja.

Sortie

Perinteisemmistä kaiketi Bastongilla lienee joku putiikki.
Myös Eastlogue-merkki on kiinnostava mutten onnistunu löytää tietoa, onko heillä omaa liikettä.
Parin viikon reissu takana ja täytyy kyl sanoa et Korea on kiinalaistunut aika rajusti parissa vuodessa. Feikkikama rehottaa - nyt jopa kivijalkamyymälöissä löytyy mielin määrin Supremen, Palacen, Balenciagan ja CdG:n väärennöksiä katukojujen lisäksi. Valtaosa työntekijöistä (ravintolat, vaatekaupat ja muut myymälät) ja kaduntallaajista on kiinalaisia, koreaa kuuli puhuttavan hälyttävän vähän suosituimmilla alueilla (Myeongdong, Gangnam, Mapo-gu jne).

Ruoka oli edelleen hyvää ja tulista, asuminen ja syöminen suht halpaa. Gangnamin plastiikkakirurgia-frenzy oli aika villiä - kadulla ja vaatekaupoissa näkyi poikkeuksellisen paljon vastaoperoituja kasvoja.

Vaatepuolelta tarttui itselle mukaan pääasiassa Mujia, Uniqloa sekä Made in Korea-streetwearia (laadukasta kamaa suht edullisesti - löytyy esim Åland-nimisistä liikkeistä). Sculpstoren tarjonta liikkeissä oli pelkästään miehille eikä alennuksia mistään. Mapo-gu:ssa paras valikoima vintagea ja second-handia mielestäni hyvään hintaan.
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.