Etsin topikseista, mutta ei tullut vastaan - vaikka täällä on varmaan moni käynyt. Omasta visiitistä on useampi vuosi ja kiinnostaisi kuulla päivitettyjä suosituksia eritysesti ravintoloista, toki myös kivat liikkeet kiinnostaa?
2011 tuli oltuu Salone del Mobilen aikaan joku 10 pv mestoilla.
Nasta kaupunki kyl. Naviglin kaupunginosa oli kiva, aika berliinimäinen. Via Tortonalla oli silloin kaikenmaailman designtapahtumia.
Tuli ostettua fillari tolta reissulta, Breran kaupunginosasta löytyvästä Rossignolin liikkeestä. Oli tehdastilauskamaa, sai speksata osat ja rungon värin jne.

Jos klubihommat kiinnostaa niin Tunnel on vähän ku joku Tresor Berliinissä aikanaan.
holipompeli kirjoitti:Oliko Milanosta tuoreita kokemuksia? Safka/ostokset/kulttuuri kiinnostaa.

Työmatka osuu lähistölle, joten ajattelin tuolla viikonlopun viettää.


Alla suoraan omalta tuttavaltani edelliselle Milanon reissulle saadut vinkit. Boldatut itse kokeiltuja.

• Alku- tai illan viimeiset drinkit voi ottaa Radedtsky Baarissa (baaria vastapäätä avautui juuri pari viikkoa sitten Bullfrog- ketjun viimeisin parturiliike), jossa läpi vuoden auki oleva terassi.

• Dinneripaikkoja Breerassa löytyy mm:
o Stendhal: http://www.osteriastendhal.it
o Trattoria Torre di Pisa: http://www.trattoriatorredipisa.it/it/home.html
o Fishbar http://www.fishbar.it/location/
o Fishbarin vierestä löytyy tosi hauska pieni ravintolan/kahvilan/kukkakaupan yhdistelmä: http://www.fioraiobianchicaffe.it
o Petit Bistro - http://www.petitbistrogroup.com
o Petit Bistron omistajat omistaa myös Riccin (http://www.riccimilano.com) ja Canteen Milanon (moderni meksikolainen, http://canteenmilano.com ).
o Me Hotellin rooftop baari drinkeille: http://radiorooftop.com/milan/
o Alakerrassa on steakhouse STK
Keskustan eteläpuolella vanhaan puuverstaaseen tehty Carlo e Camilla - http://www.carloecamillainsegheria.it
• D&G:n Martiini Bar, siellä lounas tai välidrinkit: http://www.dolcegabbana.com/martini/
• Kiva lounaspaikka La Scalan vierssä: http://www.trussardiallascala.com
• Armani Hotellin Prive (yökerho)
• Naviglin alueella on paljon ravintoloita myös, tosin ainakin viimeksi siellä oli kesäaikaan tosi paljon ihan junioreita kanavan rannat pullollaan

Dinnerien puolesta erityisesti Petit Bistrolle ja Carlo E Camillalle erittäin vahva suositus. Ja varaukset suositeltavia.
- Peckin herkkukaupalla on suht kalliita ruokatuliaisia alakerrassa ja hyvää lounasta + kuulemma todella hyvää brunssia yläkerrassaan. http://www.peck.it/en
- Jos on turistikeskustassa liikkeellä niin gelatot kannattaa ottaa Gromin kioskista katedraaliaukion kulmalla.
- Jos ooppera sattuu kiinnostamaan ja varausta ei ole tehty / täysi hinta ei kiinnosta, La Scalaan saa esityspäivänä 140 lippua erittäin halvalla piippuhyllylle paikallisen oopperayhdistyksen kautta. http://www.teatroallascala.org/en/box-o ... llery.html Systeemi on monimutkainen ja italialainen, homma toimii s.e. aamulla/aamupäivällä sivuoven lippupisteen eteen muodostuu jono ja yhdistyksen edustaja käy keräämässä klo 13 jonon järjestyksen mukaisen nimilistan, jolta löytymällä saa ostaa klo 17 lipun henkkareita/passia vastaan.

Sightseeingiin voi ajaa ykkösen reittiä kulkevalla TraMilano-museoratikalla kierroksen, tunnistaa puupaneloinnista ja hienoista messinkilampuista ja -kontrolleista.
Yksin viikonlopuksi Milanoon, uhka vai mahdollisuus? Luonnollisesti kaikki vaatejutut jne kiinnostaa, sekä yleinen pöhinä tyyliin. Pariisin Le Marais tai Madridin Justicia.
Joulun tienoilla Milanoon käymään.. Tietäjien vinkit rättikaupoista otetaan lämmöllä vastaan. Stone islandin liikkeessä tulee varmasti pyörähdettyä, mutta onko jotain must-paikkoja siinä lähistöllä?
Lue lisää alueelta Kulttuuri & lifestyle tai katso uusimmat viestit.